RoTamız neresi olmalı :) ?
-
Burdurda oturuyorum arkadaşlar.ybr 125 esd 'em ben ve bir arkadaşım antalya çevresi 500-1000 km arası rota iyi olursa 1500 kmde olabilir.(gördüğünüz gibi kararsızım).bir gezi düşünüyoruz.Nisan sonu mayıs başı gibi.güzel mekanlar görebileceğimiz fotoğraf çekebilceğimiz(iyi bir makinemiz var) eğlenebileceğimiz bir rota nereler olmalı?
Reklamlar
-
bence adrasan a kadar gidin. adrasan kemeri geçtikten sonra. hem çok güzel mekanlar görürsünüz hem de çok güzel doğa fotoğrafları çekebilirsiniz.
-
Kıyı boyunu takip ederdim
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
ilk uzun yol deneyimim olacak.başka fikrini söyleyecek olanları bekliyorum
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:03 ----------
evet arkadaşlar ?
-
başka fikirler yok mu? yok mu bu çevreden akdenizli kardeşlerim
-
kalkandan başla gezmeye yayla köylerine çık baraj gölü var bol bol resim çekersin kaşa geç ordan demre finike sahil yolunu takip et
gezilip görülecek yerler kahve rengi tabelalarla anayol üzerinde gösteriliyor. kemere gelmeden bir kaç yer var sonra antalyaya gir
larada denize gir alanya yönüne devam et manavgat şelalesi birkaç tarihiyer ve alanya kalesine ulaş sonrada geri dönüş yolu eder sana 1200 km
İkincilik kaybedenler içindir...
-
burdur-bucak-korkuteli-elmalı-demre-kaş-finike-kumluca-kemer-antalya diyerek başlamalı...
-
fotoğraf çekmek için kurşunlu şelalesi. ayrıca antalya alanya arası bir sürü tarihi mekan var. hepsinden güzeli sahil boyunca keşfedilmemiş bir sürü koy var şanslısınız bu konuda.
-
sağolun değerlendiricem hepsinide
-
kardeş sen nerdesin öncelikle ben alanyadayım antalya bölgesi dediğin için soruyorum
SALCANO WOLF125 SİYAH BENİM MAKİNE
-
plan programla yola çıkarsanız hiç bir zevk almazsınız zaten onun adıda gezi olmaz bırakacaksın kararı demir atına o seni nereye götürüyorsa oraya gideceksin benden söylemesi ha bide en ideal sürat 80Km/s bence tabii
-Motor eroin gibidir, satsan bile, bıraktım desen bile, inleyen her Racing sesinde krize girersin...! ;))
-
Benim tavsiyem;Burdur-Fethiye-Kalkan-Kaş-Demre-Antalya,Daha sonra Manavgat-Akseki-Seydişehir-Beyşehir-Eğirdir-Burdur.Bu rota oldukça Güzel
-
ghostcorc adlı üyeden alıntı
plan programla yola çıkarsanız hiç bir zevk almazsınız zaten onun adıda gezi olmaz bırakacaksın kararı demir atına o seni nereye götürüyorsa oraya gideceksin benden söylemesi ha bide en ideal sürat 80Km/s bence tabii
ne yapacağımı tam bilmiyorum ki ilk gezim olacağı için.yalnız ne programlı olacak nede tamamen programsız arası bir şey olsa daha iyi olur sanırım?
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:23 ----------
kabataşlı adlı üyeden alıntı
Benim tavsiyem;Burdur-Fethiye-Kalkan-Kaş-Demre-Antalya,Daha sonra Manavgat-Akseki-Seydişehir-Beyşehir-Eğirdir-Burdur.Bu rota oldukça Güzel
bu rota benimde hoşuma gitti.manavgattan sonra alanyaya uğramamış oluyoruz ama güzel yinede ?
-
kabataşlı adlı üyeden alıntı
rotam Benim tavsiyem;Burdur-Fethiye-Kalkan-Kaş-Demre-Antalya,Daha sonra Manavgat-alanya ve dönüş olacak heralde nasıl arkadaşlar?
-
yav birde bu gezi kaç gün sürer? nerelerde kalırız kaç paraya patlar ki ?
-
aynı gün gider gelirsiniz diye düşünmüştüm...
bence siz antalyayı ikiye bölün antalya-kemer vs size göre sağ taraf...sonrada antalya serik vs sol taraf 2 gezi yormaz kalmaya gerek yoktur...
merkezede çay içmeye beklerim...
-
dediğiniz gibi olabilir.yada 1 gün kalsak dahada rahat gezeriz.Nasipse geliriz , teşekkürler..
-
beklerim gelmeden önce buradan mesaj at tel leşiriz...
-
brds adlı üyeden alıntı
beklerim gelmeden önce buradan mesaj at tel leşiriz...
inşaallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)