biraz daha fotoğraf ;
bu da benim :S
ama ama:( resımler cok guzel hyo yanında cılız kalsanada cbr baska ya kazasız belasız darısı basımıza (bende koycam fotolar)
teşekürler meriç ve cihan.
cihan cılızlıktan çok şikayetim yok da motor çok yoruyor yahu.hyo daha ss oturuşuna rağmen depoya yaslanıp rahat rahat gidebiliyorsun cbr da böyle bir şey söz konusu değil,çok yoruyor.
Merhaba ben Emircan. İzmir'de yaşamaktayım.17 yaşındayım. 2 motrunda bu gezideki harcadığı yakıt miktarını sorabilirmiyim ? yokuşlardaki durumu ara hızlanmalırı sorabilirmiyim acaba ?
Sür gari
hocam bir ölçüm yapmadık doğal olarak rakam veremem ama benim cbr 125 100 km 2-2.2 lt yakmıştır diye düşünüyorum,hyosung gt 250 de 3-3.5 arası yakıyor.zaten gezdiğimiz yerler şehir dışı köy çevreleri olduğu için yollar stabilize ve çok virajlıydı.yüksek devirlerde kullanmadık motorları.kıyasladığın motorlara bağlı yokuştaki durumu değişir,ben aynı zamanda cross motor kullandığım için bana cbr la yokuşta vites düşürünce motordan soğuyorum ama yetersizde değil.125 cc lik bir motor sonuç olarak fazla şey beklememek lazım.
kullanıcıların konusundan daha fazla bilgiye ulaşabilirsin : http://www.google.com.tr/url?sa=t&rc...03OyQkA_MwTj2w
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)