Fatih [MENTION=66499]fat280[/MENTION] pazar günü hava iyi olursa ıspartaya gelebilirim dedi.Tamam buyur gel dedim bende.Yağış olmazsa sabah yola çıkacağını söyledi.Birkaç siteden baktık hep ıspartada yağış gösteriyor o yüzden ben pek beklemiyordum.Gecede geç yatmıştım.Saat 11 gibi telefonla uyandım.Arayan fatihti.Ispartanın girişindeyim nereye geleyim dedi.Evi tarif ettim zaten ana yol üzerinde.Kalkıp giyinene kadar fatih geldi.Hemen indim aşşağıya.Motoru çıkardım.
Adam yoldan geldi hem biraz dinlensin hem bir kahvaltı edelim karnımızı doyuralım dedik.Tabi önce bir bankamatiğe uğradık para çektik.
O ara benim motoru gören arkadaşım durmuş hemen.Nasılsın falan derken dedim gezicez kaskını al sende gel.Tamam dedi.Biz kahvaltı yaparken arkadaş kaskını aldı geldi.
Kahvaltıyı yaptık yola çıktık.Yolda fotoğraf çekmedim.Bir eğirdirin girişinde çektim motorun üzerinden.
Aşşağı doğru inerken durduk birkaç kare fotoğrağ aldık.
Ve sonunda geldik.Gölün kenarına durduk hemen.
Sitede paylaşırız diye birkaç kare fotoğraf aldık hemen
Buda benim motorum Birazcık pis ama olsun.
Ne yapalım derken gölgede bir masa gördük.Hemen oturduk.Birde semaver kiraladık
Fatih motorun karbüratörü ile uğraşıyor bende ona bakıyorum
Geri dönme zamanı geldi.Yola çıkmadan birkaç fotoğraf daha çekilelim öyle çıkarız dedik.Son kareler.
Burada birsey konusuyoz hararetli hararetlide ne olduğunu suanda hatırlamıyorum
Hep biz olmaz birazda arkadaşı çekelim
Ve bize gezide eşlik eden motorlarımız.
Alanya'dan kalkıp gelen Fatihe ve hemen bize dahil olan yusufa teşekkür ediyorum.
Kazasız Belasız sürüşler dilerim.
Meriç ARGAÇ