[DENİZLİ MT] 25.03.2012 Pamukkale Gezisiyle Sezon Açılışı
Reklamlar
-
Merhabalar arkadaşlar. Denizli MT olarak 2 hafta sonu güzel gezilerimiz oldu. Ben ve Oğuzhan ehliyetlerimizi nasip olursa önümüzdeki hafta içinde alıyoruz. Hilmi kardeşimiz yeni motorunu alacak. Yani herkes artık sezona toparlanmış bir şekilde girecek. Denizli MT olarak sezona çok sayıda motorla ve çok sayıda arkadaşımızla açılış yapalım istiyoruz. Bu nedenle sezon açılışını Pamukkale gezisiyle yapalım istiyoruz. Tüm arkadaşlarımızı bekleriz... Saygılar...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
bu gezi cumartesi olsa gelirdim ama pazar olunca olmuyor... resimleri takip edeceğim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bu gezi cumartesi olsa gelirdim ama pazar olunca olmuyor... resimleri takip edeceğim...
Cumartesi günü çalışan arkadaşlar olduğu için mecburen Pazar günü yapıyoruz. Ama sizin için özellikle Cumartesi günü güzel bir gezi ayarlamayı düşünüyoruz zaten. Görüşmek dileğiyle...
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
gelebilirsem, havalar müsait olursa inşaallah, takipteyim
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
-
Yinede çarşı iznini o hafta pazar almak için elimden geleni yapacağım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı
gelebilirsem, havalar müsait olursa inşaallah, takipteyim
Hava inşallah güzel olur ya Martın sonu oluyo artık Bekleriz. Selamlar...
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:20 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Yinede çarşı iznini o hafta pazar almak için elimden geleni yapacağım...
İnşallah izin alabilirsin. Senin de tecrüben ve katılımınla gezi daha güzel ve eğlenceli olacaktır diye düşünüyorum. Hayırlısı bekleyip görelim hepimiz. İnşallah istediğimiz gibi olur...
-
Denizli İl Temsilcisi
ooo hadi bakalım devam devam
-
-
Denizli İl Temsilcisi
zongoku adlı üyeden alıntı
Seni aratmamaya çalışıyoruz
İnşallah bu gezimize katılım çok olur
inşallah çoğu zaman okuyorum yaılan mesajları olumlu yöndeki ilermeniz walla gurur kaynağımsınız
-
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
inşallah çoğu zaman okuyorum yaılan mesajları olumlu yöndeki ilermeniz walla gurur kaynağımsınız
2-3 motordan çıkıp daha da ilerletmek gerek durumu sanırım. Şu anda bütün arkadaşlarımız buna uğraşmakta. 2 gezimiz de 2 motorla oldu. Önder bir de benim motor. Hilmi ve Oğuzhan da motorları getirince 4 e çıkcak. Tabi bu yetmez daha da çok katılım gerek. 18 gün önceden duyurduk ki hem biz eksiklerimizi tamamlayalım hem de arkadaşlarımız önceden görsün zamanını ayarlayabilsinler. Bakalım nasıl olca bende merakla bekliyorum.
-
katılım güzel olur umarım yine 4 kişi gitmeyelim o zamana kadar motoru da getirmiş olurum
-
savatage adlı üyeden alıntı
katılım güzel olur umarım yine 4 kişi gitmeyelim
o zamana kadar motoru da getirmiş olurum
mecbur getirecen oguzhan
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
Oğuzhan yok öyle kardeşim getirceksin bak. Senin için taa 25 ine yazdık geziyi.
-
Bu hafta nereye gidiyoruz
-
-
Güncel... Arkadaşlar katılacaklar listesi başlatalım.
1- Zongoku
-
yaz bayram benide
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
zongoku adlı üyeden alıntı
Al işte Önder benim sonumu hazırlıyon oğlum sen
Aga bu hafta bildiğin çıkamam bir yere bildiğin yani
benim bildigim kadarda cıkamazsın
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
Güncel Liste arkadaşlar. Lütfen katılımı arttıralım.
1- Zongoku
2- Cardoso
3- Sadeceo
-
Güncel Liste arkadaşlar. Lütfen katılımı arttıralım.
1- Zongoku
2- Cardoso
3- Sadeceo
-
1- Zongoku
2- Cardoso
3- Sadeceo
4-Mehmet mümtaz
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)