Vallahi ben bir bardak çay içmeden yola çıkamam, o yüzden erkenden kalkmam lazım
Geç kahvaltıyı kaldırmıyor benim bünye
Vallahi ben bir bardak çay içmeden yola çıkamam, o yüzden erkenden kalkmam lazım
Geç kahvaltıyı kaldırmıyor benim bünye
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
otobanda 3 kafadar motorcu yakaladım takıldım peşlerineçokta iyi oldu.süper bir gündü.herkese teşekkürler.bu ekibe katılmak kolay olur ama takip etmek çok zor...;))tam macera adamları.facebook ta gelmiyecegime dahir dedikodu oldu ama inanmayın orada olucam inşallah.Tünal abi sana izah ederim daha sonra.
Selamınaleyküm agalar. Ekibimi topluyorum şu anda. Ben +2 garanti. Duruma göre sayımız toplamda 8 e ulaşabilir. Cumartesi net sayıyı vermeye çalışacağım. Görüşmek üzere.
Onur haklısın valla abicim bu afrika uçuşları yoktu hesapta süpriz oldu bizede sanırım yılbaşından önce dönerim türkiyeye sonrasın dada çok uçş olmaz zaten en azından bana yazılmaz o zaman gelicem ilk geziye görüşürüz transalpi aldık gezemiyoz valla , şimdiden iyi eğlenceler.
Hepinizle tekrar görüşmek güzel olacak ben gruba İzmitten katılmayı düşünüyorum Sapancada gidilecek yer neresi olacak?
--------------------------------------------------------------------------------
Motosikleti: cbr 1100 xx 2007
1-siyah atmaca
2-Cbr 1100 xx
3-onury
4- motoseyyah
5-furkanmg
6-alikmlarc
7-stepfunk
8-anil89tas
9-speedy2
10- unnamed-
11-Black Belt
12-Seçkin
13-Undocap ve silah arkadaşları
14-farcob
1-siyah atmaca
2-Cbr 1100 xx
3-onury
4- motoseyyah
5-furkanmg
6-alikmlarc
7-stepfunk
8-anil89tas
9-speedy2
10- unnamed-
11-Black Belt
12-Seçkin
13-Undocap ve Nafel Transalp
14-zenon
15-chronix
16-farcob
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Birtürlü atlatamadığım hastalığımdan kurtulabilirsem eğer varım diyorum.
1-siyah atmaca
2-Cbr 1100 xx
3-onury
4- motoseyyah
5-furkanmg
6-alikmlarc
7-stepfunk
8-anil89tas
9-speedy2
10- unnamed-
11-Black Belt
12-Seçkin
14-zenon
15-chronix
16-farcob
17-Holocaust46
bu arada bende geliyom işim bitti sayılır http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf
bana uzak kalior ya =P aslinda uzakta değil kurs olmasa gelirdim kesin ah ahh diorum :(
acaba gidilecek mekan tam olarak bellimi yoksa son andamı karar verilcek ben yakınım sapancaya böyle bi sohbet ortamını kaçırmak istemem
81VATAN__54MEKÂN
1-siyah atmaca
2-Cbr 1100 xx
3-onury
4- motoseyyah
5-furkanmg
6-alikmlarc
7-stepfunk
8-anil89tas
9-speedy2
10- unnamed-
11-Black Belt
12-Seçkin
14-zenon
15-chronix
16-farcob
17-Holocaust46
18-samet10
19- samet10un arkadaşı galiba 1 kişi daha gelecek ama o net değil netleşince cumartesi listeyi güncellerim 2 kişi geliyoruz
kardeşim sapanca gölü kıyısında uygun yerlerden birini değerlendireceğiz....zaten otobandan çıkışta sapanca gölüne ilk girişte park var orada uygun büfe lokantalar her şey mevcut....fiyatlarıda gayet makul....bence sen otoban çıkışta beklersen bizi yakalarsın olmadı beni saat 13:00 gibi ararsın 0533 395 93 04
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
o zaman biz önden gazlarız yeri yurdu ayarlarız zaten millette anca gelir....bunlar problem değil zaten hertürlü çözeriz....
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
Orada pratik mangal alabiliriz....sucuk yapabiliriz yanında biraz salam kaşar falan .....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Bir de arkadaşlar İzmit'te bir nokta belirleyip orada buluşalım derim.Buluşma noktası olarak fikri olan var mı ?
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)