Denizli mt 3nisan pazar günü sezon açılısı olarak pamukkaleye gidiyoruz
-
DENİZLİ MT 3 NİSAN PAZAR GÜNÜ sezon açılısı olarak PAMUKKALEYE GİDİYORuz evet arkadaslar denizli motosiklet asıkları olarak pamukkale gezisi yapmaya karar verdik 3nisan pazar günü sabah 09,30da ücgen pekdemir önünde tüm motorcu arkadasları bekliyoruz gelmeyen pisman olur hadi denizli mt
bulusma yeri:üçgen pekdemir önü
bulusma saati 9,30 sabah
hareket saati10,00 kadar beklenecek
güzel bir gezi olması diler hoscakalın
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Reklamlar
-
hadi güncel gelmek isteyen okay önder bana ulassın
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
3 Nisan pazar günü açık öğretim sınavlarımız olduğundan bu güzel gezinize üzülerek katılamıyacağım.İzmirden sevgiler saygılar kazasız belasız güzel bir gezi olması temennilerimle.
İhsan
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
++++++++++ konu güncel evet arkadaşlar abiler kardeşler pazar günü 10 a kadar beklenicek sonra tekerler dönecek 9 30 da orda olalm......
-
nerdesiniz denizliiiiiii bu gün denizli icin cok önemli birgün olacak motorcuları fark edecekler araba sürücüleri
-
hadi arkadaslar tavuklar alındı hazır teneke kebapına hazır olun hadi gelmek isteyen bilgi versin
-
Pazar günü iş yerinden izin alırsam kesin geleceğim.
-
-
Pazar günü boş gibi görünüyor büyük ihtimal gelicem inşallah arkıdaşlar
-
Biz üç motor 1-2-3 Nisan sarıcakaya Eskişehir motosiklet şenliğine gidiyoruz. 2 cbf 150 1 cgl 125 inşallah dönüşte sizlere takılırız. Size bol eğlenceler.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
hava sartlarına göre gezi iptal olmusdur yada kapalı bir mekanda bulusalım aksam forumcamlık olabilir
-
Bana mesaj ile son durumu gönderinnnnnnnnnnnnn
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)