cumartesi de bana uyar, hem dönerken tatilcilerden de uzak kalırız ...
cumartesi de bana uyar, hem dönerken tatilcilerden de uzak kalırız ...
cumartesi bana uymaz malesef çünkü çalışıyorum. hay ben böyle şansın yaaa
pazar günü tüm marmara ve batı karadeniz yağışlı görünüyor (hava durumu sunucusu gibi konuştum ) bu durumda pazar günü zor (bence). yağmurda binerim diyorsanız her benim için fark etmez gelirim ama ana yollarda yağmurda kullanmak riskli olabilir.
http://www.meteor.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx?g=5
perşembe'ye kadar bekleyelim, eğer hava durumunda bir değişiklik olmazsa cumartesi sabahtan yola çıkarım derim.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
bekleyelim bari belki bir rüzgar çıkarda bize kıyak geçer
Cumartesi giderseniz ve ortalama hız 80km/h üstü olmayacaksa gelebilirim.
cumartesi olayı perşembe akşamı en geç cuma akşamı belli olur
evet cuma akşamı belli olur olay
evet son ana kadar bekleyelim ben pazar müsaitim cumartesi akşam 19da taksimde olmam lazım çalışıyorum ne güzel organize etmişken kötü oldu hava işi yılmaz inşallah dedigin gibi rüzgar bizden yana olur dua edelim havalar iyice sogumadan güzel bir gezi olsun
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
evet kardeş ya bekliyoruz zaten cumartesi banada uymaz
millet hava durumu hala değişmedi bizim iş yatışa doğru gidiyor olmazsa istanbul içi bir yerde buluşur takılırız derim
ARTÇI OLARAK BNI BIRI ALIRSA BENDE VARIM ÇÜNKI MOTORUM ARZALI
arkadaşlar maalesef hava durumunda bir değişiklik yok. pazar günü tüm marmara ve ege yağışlı görünüyor.
cumartesi gelebilecek arkadaşlarla yeni bir liste yapmayı öneriyorum zira hiç kimse gelmese bile ben tek başıma iznik'e gitmeyi kafaya koydum
cumartesi günü gelener:
1-overcloud
2....
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
1-overclous
2-polo34
avrupa yakası saat 10:00 levent bp, anadolu yakası neresi olsun?
pendik feribot için kararlımısınız? eskihisar 8 tl, pendik 18 tl idi, amacımız yol yapmak olduğu için giderken eskihisar dönerken pendik öneriyorum, ne dersiniz?
pazar için de görüşebiliriz ama sağanak diyorlar bende merak ediyorum yaz yağmuru mu olacak yoksa gerçekten sağanak mı? belki 10 dk yağıp durur kimbilir ...
gidişte eskihisar dönüşte pendik fikrine bende katılıyorum.
anadolu yakasından gelcek arkadaşlarla direk eskihisar'da buluşaibliriz. avrupa yakasından gelenlerle de eskihisar'da buluşuruz.
anadolu yakasından geleceklerden eğer yolu bilmeyen varsa bostancı sahildeki adalar iskelesinde buluşarak yola çıkabiliriz.
bu arada 10:00 biraz geç bir saat değil mi? saat 10:00'da eskihisar'da olcak şekilde organize olsak daha iyi olabilir diye düşünüyorum (dönüşte karanlığa kalmamak için) ama erken kalkmak istemezseniz ben her saate uyarım.
her ihtimale karşı telefonum: 0533 666 96 51 / bulut birdinç
unutmadan eklemek istedim, her ihtimale karşı yanımızda yağmurluk bulunduralım
Arkadaşlar büyük bir ihtimalle ben de geliyorum yeri ve zamanı ayarlayın ona göre hareket edelim.
bu arada geziyi başlatan arkadaş geziye katılamayacak galiba ilginç bir durum oldu.
buluşma noktaları:
avrupa yakası levent bp
anadolu yakası bostancı adalar iskelesi
eskihisar üzerinden iznik'e hareket.
sadece saate karar vermeliyiz. saat 10:00 - 10:30 gibi eskihisar'da olursak daha iyi olur çünki dönüşte akşam trafiğine kalırsak oy kullanmak için bayram tatilinden dönen yazlıkçılara denk gelicez buyuk ihtimalle.
o zaman cumartesi bostancı adalar iskelesi önü saat 9:30 iyimidir? ben oraya gelirim, beraber gideriz, ekip ruhunu hissederiz dermişim
1-overclous
2-polo34
3-kilitçi
4-?
diğer arkadaşları da bekliyoruz
09:30'da bostancı adalar iskelesi tamamdır. iş yerimden bir arkadaşımın gelme ihtimalide var. yarın arkadaşla haberleşip buraya yazarım.
benim işte sakat oldu sandıga görev yazmışlar pazar sabah 6'da ve cumartesi çalışıp çalışmayacagım bile belli degil işler karışık ya off ne kadar heveslenmiştim bizim meslek böyle işte birşey yapamıyorsun bir plan yapamıyorsun hem bayramda seyranda çalış yaz kış çalış millet resmi tatildeykende çalış haftasonuda çalış plan yaptıgın zamanda çalış böyle olması bazen beni çok geriyor
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
gruptakiler yanılmıyorsam karanlığa kalmak istemiyorlar, sabah zaten erken çıkıyoruz, max 3 saatte orada olsak saat 12:30 olur (yeşilköy iznik karayolu ile210 km), köfteleri mideye indirip tarihi eserleri görüp göl kenarında çaylarımızı içtikten sonra yola çıkarız heralde, en geç 5 de yola çıksak 8 de evde olursunuz, bütün gün benim de orada kalmaya niyetim yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)