Tek TÜRKİYE | Edirnekapı Şehitlik Organizasyonu | 27 Haziran 2010 Pazar
Reklamlar
-
27 Haziran 2010, 09:54
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
4.kuyucadısı+motosohbet.net ailesi
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
7.AYBERK + TURKBİKERS AİLESİ
8.BiLaL_22
9. Casillas
10.Sadık1453
11*Emre
12.Arjantinli69
13. gkhnkzy + zeymen (Özgen arkadaşımızın işi olmazsa beraber gelicez)
14.qenc_motorcu
15.mavibuz
16.GuNMember
17.MkD
18.sinanferah05
19.brs3417
20.Zamisli
21.by.ocu
22. Taner YILMAZ
23. Siyahatmaca
24. RunemagicK
25. Lombarghini
26. MaRaNTZz
27. erdi_arikan
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
Reklamlar
-
27 Haziran 2010, 10:07
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
8.BiLaL_22
9. Casillas
10.Sadık1453
11*Emre
12.Arjantinli69
14.qenc_motorcu
15.mavibuz
16.GuNMember
17.MkD
18.sinanferah05
19.brs3417
20.Zamisli
21.by.ocu
22. Taner YILMAZ
23. Siyahatmaca
24. RunemagicK
25. Lamborghini
26. MaRaNTZz
27. erdi_arikan
28.
29.
-
27 Haziran 2010, 10:32
1.arslanfb
2.askon
3.groteks
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
8.BiLaL_22
9. Casillas
10.Sadık1453
11*Emre
12.Arjantinli69
14.qenc_motorcu
15.mavibuz
16.GuNMember
17.MkD
18.sinanferah05
19.brs3417
20.Zamisli
21.by.ocu
22. Taner YILMAZ
23. Siyahatmaca
24. RunemagicK
25. Lamborghini
26. MaRaNTZz
27. erdi_arikan
28. barisayd
29.
-
27 Haziran 2010, 10:32
ist. hava şu satlerde on numara güzel arkadaşlar hep bır arada olmanın heyacanı ile bırlıkte güzel bır amaç için beraber olacağız katılımın fazla olması için elımızden gelenı yapalım mesela ben cevremden 2 motorcu arkadaş daha getırıyorum .Onların pek internet ortamı ile alakaları olmadığından haberlerı yoktu anlatınca hemen gelırız dedıler onlara teşekkür ederım
-
27 Haziran 2010, 11:42
Umarım buraya adını yazmayıp da gelenler olur...
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
-
27 Haziran 2010, 12:06
mavibuz adlı üyeden alıntı
kardeş sen buradan kaçda çıkacaksın yada buradan mı katılacak konvoya buradan derken Avcılardan
12.00'da çıkarım. Avcılar'dan geleceğim.
-
27 Haziran 2010, 12:25
S.a arkadaşlar sıra aslında önemli değil bu gururlu ve şerefli bir organizasyona bende geliyorum ama galiba sıra olacak ben 29 mu 30 oluyorum bilmiyorum ama mutlaka geliyorum şimdi toplanma yeri şehitlik önü dua ve istiklal marşından sonra istanbul turumu yapılıcak pek sayfalara bakamadım aydınlatırmısınız beni ?
-
27 Haziran 2010, 12:56
ERKİN adlı üyeden alıntı
S.a arkadaşlar sıra aslında önemli değil bu gururlu ve şerefli bir organizasyona bende geliyorum ama galiba sıra olacak ben 29 mu 30 oluyorum bilmiyorum ama mutlaka geliyorum şimdi toplanma yeri şehitlik önü dua ve istiklal marşından sonra istanbul turumu yapılıcak pek sayfalara bakamadım aydınlatırmısınız beni ?
29 olacak. Evet, aynen dediğin gibi olacakmış.
-
27 Haziran 2010, 13:11
[QUOTE=barisayd;2093164]1.arslanfb
2.askon
3.groteks
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
8.BiLaL_22
9. Casillas
10.Sadık1453
11*Emre
12.Arjantinli69
14.qenc_motorcu
15.mavibuz
16.GuNMember
17.MkD
18.sinanferah05
19.brs3417
20.Zamisli
21.by.ocu
22. Taner YILMAZ
23. Siyahatmaca
24. RunemagicK
25. Lamborghini
26. MaRaNTZz
27. erdi_arikan
28. barisayd
29. ERKİN
30 ?
Ayrıca kağıthane alibeyköy yeşilpınar eyüp tarafından gidenler belirli bir noktada buluşup şehitliğe birlikte gidebiliriz ben alibeyköy tarafındayım
-
27 Haziran 2010, 13:30
Benide ekleyin allahın selamı üstünüzde olsun.
Yolver gitsin .
-
27 Haziran 2010, 14:02
[QUOTE=ERKİN;2093209][QUOTE=barisayd;2093164]1.arslanfb
2.askon
3.groteks
5.ortadadogulu
6.MOTORUSTASI
8.BiLaL_22
9. Casillas
10.Sadık1453
11*Emre
12.Arjantinli69
14.qenc_motorcu
15.mavibuz
16.GuNMember
17.MkD
18.sinanferah05
19.brs3417
20.Zamisli
21.by.ocu
22. Taner YILMAZ
23. Siyahatmaca
24. RunemagicK
25. Lamborghini
26. MaRaNTZz
27. erdi_arikan
28. barisayd
29. ERKİN
30 BerkToprak
31 ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------
daha bugün gördüm böyle bir organizasyon olduğunu hemen katıldım keşke daha önce haberim olsaydı 3 - 4 arkadaşımı getirebilirdim ona göre plan yapardık..
ayrıca millet genelde sadece motorunun markası olan forumlara direk yazıyor herkez kendi forumuna bu organizasyon ile ilgili bi link atsa bence daha fazla kişi olurduk.. ben yola çıkıyorum yavaş yavaş allaha emanetsiniz..
-
27 Haziran 2010, 17:09
arkadaşlar geleceğimiz kesin değil ve dün haberim oldu o sebebten bir arkadaşımla aranızda olma şansını son anda yakaladığımıza sevindim dönüş konvoyuna katılamasakda çok gurur verici bir sürüştü
herkese teşekkürler.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
27 Haziran 2010, 17:19
Forumda , genelde fazla yazı. böylesini hiç yazmam amaaaaa yazacaklarım için de hiç pişman değilim.Gerekirse bu organizasyonu yapan arkadaşlar organizasyon nasıl yapılır onuda tarif ederim.
Hayatımda katıldığım, en karman çorman, neyin ne olduğu belli olmayan organizasyon, bu oldu arkadaşlar.Nerde motosiklet net'in şehitlik organizasyonları, nerde bu yapılan toplu sürüşte diyemeyeceğim sürüş.
Amaç neydi ? teröre lanet, Şehitlere saygı. 2 tekerle 4 teker tek yürek tek bilek olsun. bu değilmiydi ? arabalar nerdeyse 5 kez üzerime çıkıyordu. hepside modifikasyonlu sanki adam egzost patlamaya, hava atmaya gelmiş.madem ki amaç toplumsal bir tepkiyi kamuoyuna belli etmek , bir ses duyurulmak ve insanların dikkatini bu yöne çekmek amaç edinilmiş , zamanlamada güzargah seçimi kafadan yanlış.şehitlik civarı 12 gibi zaten normal trafikte kilitlenir yap şu organizasyonun saatini 10 veya 11 gibi rahat rahat toplu sürüş yapılabilsin. ayrıca Kozyatağından çevre yoluna bağlanarak veya cevizlibağdan çevreden şehitliğe gidilerek ,kimin dikkatii nasıl çekecesiniz? anadolu grubu girsin bağdat caddesine yıksın ortalığı, avrupa grubu dolmabahçede beklesin. 1 köprüden beşiktaş çıkışından gelen anadolu grubu ile birleşip taksim üzerinden şehiliğe gisin. dikkat böyle çekilir. kamuoyuna tepki böyle gösterilir.çevre yolu çıkışından,akan trafikte konvoyu ters istikamete dönüp insanları tehlikeye atmakta neyin nesi.ne yolu kesen var ne nereye gidileceğini bilen. millet kaz sürüsü gibi gitti. ya bir kaza olsaydı ne olacaktı? hesabını kim verebilirdi. ?
Ayrıca şehitlikteki bireysel showda neyin nesiydi ?.kameralar haber merkezlerine görüntü yetiştirme derdindeyken , adını ve hangi gruptan olduğunu bilmediğim esmer uzun şaçlı.alet tsirt giyen sol kolunda atatürk dövmesi olan kişiye gelen telefon vasıtasıyla yaptığı duyuruyla zaten organizasyonun ne kadar gayri ciddi yapıldığı belli oldu. "aşağıda 2000 kişi bekliyor, yapılacak başka şey yok.Herkez aşağıya gitsin." ne birbirelerinden haberleri var ne geliş amaçlarındın farkında değiller. amaç kameralara kalabalık görünmek. birileride kameralara demeç verecek arkasında çokkk kalabalık görünecek.hoş o sıcakta indik o kadar yolu . ne görelim 2000 kişi denilen grup 200 civarı kişi.sayı saymayıda bilmiyorsunuz galiba.birde istanbul turu yapılacakmış. kalsın istemem.bastım evime geldim.
Özetle: bu organizasyonda emeği geçen herkez, bir daha bu kadar kapsamlı organizasyon falan yapmasın kardeşim.boylarından büyük işelere kalkıştılar.olmadı. İllaki seneye aynı organizasyonu yapma amaçları varsa Motosikle netin önceki organizayonlarını çok, çokkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkkkk iyi incelesinler.Gerekirse motorsiklet netin organizatörleriyle yüzyüze konuşup, fikir alsınlar.
Kaş yapacağım derken göz çıkartmak, bu olsa gerek.Bundan böyle motorsiklet net yapmadığı takdirdirde hiç bir şehitlik organizasyonuna katılmama kararı aldım.motorsiklet net seneye bu tür bir girişimde bulunmazsa aynı gün , ama farklı bir saate kendim bireysel olarak gider, şehitlerimize 2 dua okur, saygımı gösteririm.
-
27 Haziran 2010, 18:25
gerçekten katılıyorum organizasyon berbattı bi aşağıya hurra bi yukarıya hurra.
çıkışda herkez kafasına göre dağıldı kayboldu şahsen ben anlamadım çevre yolundaki konvoyun ne anlamı olacak bilmiyorum .
4 tekerlerde katıldı iyi ne güzel ben hiç normal bi araba görmedim hepsi orasıyla burasıyla oynanmış yarış pistine çıkdığını düşünen dengesizler topluluğuydu her neyse güzel bi etkinlik bence amacına ulaşmadan son buldu .
-
27 Haziran 2010, 19:47
Ben bu kadar berbat rezil bir organizasyon görmedim yazık o şehitlerimiz için
böylesi bir organizasyonu tertipleyip de ağzına yüzüne bulaştıranlara ne desem
bilemiyorum.Carrefour Kozyatağında tunig modifiye araçlar da korteje destek için
onlarda orada idiler bayağıda kalabalıklardı lakin motosikleri arkalarına alıp gazladılar.
Havalarını attılar diğer motosiklet kulüpleri de kendince ayrı guruplar halinde
konvoy kimsenin umrunda değil tabii kaç kez kaza riski yaşadım hatırlamıyorum bile.
Şehitliğe geldik bir baktım bir gurup başka bir yerde aşağıda diğer gurup yukarıda herkes
kameraların peşin de millet kameralara oynamaya ne merklı bee kardeşim karmaşadan kendi arkadaşlarımı dahi bulamadım.
-
27 Haziran 2010, 20:05
Katılan herkese teşekkürler,
sizlerle ilk buluşmamdı,
katılım azdı,
herkes çok kopuktu,
konvoy çok dağınık ve düzensizdi,
bizler yukarıdaki alana motosikletlerimizi parkettikten sonra uzun uzun karşıdan geleceği söğlenen grubu bekledik,
daha sonrasında yapılan anons ile tekrar şehitliğe yürüdüğümüzde iş iş ten geçmiş , topluluk dağılıyor ve araçlarına binmeye hazırlanıyordu,
ORGANİZASYON Berbat ve çok amatörce idi,
.
bu tür organizasyonlara seve seve katılırım,
ama lütfen organizasyonu güzel yapalım,
.
HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL BİR GÜNDÜ
-
27 Haziran 2010, 20:18
Show tv de gördüm hepinizi tebrik ediyorum bizlerde Antalya'dan Sonsuz Desteklerimizi vermek için hazırız.
-
27 Haziran 2010, 20:27
Şehitlik ziyaretinden sonra kendi kafasına göre takılan grubu da ayrıca tebrik ediyorum. Rezillik!!! Hem milleti topluyorsunuz hem de kayboluyorsunuz. Helal size
Fakat bunlara rağmen sesimiz duyuldu ve bence amaca ulaşıldı. Sadece organizasyon kötüydü. Reklamın kötüsü olmaz.
-
27 Haziran 2010, 20:35
hakkaten karman çorman bişey oldu, hadi o trafikte grup dağıldı, yapıcak bişe yok diyelim ama şehitlikte bile ne olduğu belli değildi, bi aşağı bi yukarı yürüdük durduk. dönüştede ne olduğu belli değildi, belli olsada durmazdım zaten, bi daha konvoy çekilmezdi. koptum geldim eve
-
27 Haziran 2010, 21:17
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
adını ve hangi gruptan olduğunu bilmediğim esmer uzun şaçlı.alet tsirt giyen sol kolunda atatürk dövmesi olan kişiye gelen telefon vasıtasıyla yaptığı duyuruyla zaten organizasyonun ne kadar gayri ciddi yapıldığı belli oldu. "aşağıda 2000 kişi bekliyor, yapılacak başka şey yok.Herkez aşağıya gitsin." ne birbirelerinden haberleri var ne geliş amaçlarındın farkında değiller.
O adama kıl oldum. Adam spor atletiyle (sözde) şehitleri anmaya gelmiş Herkes başkanım diyip geziyordu etrafında. Bir (motosiklet yada araba) sitesinin başkanı sanırım.
Aslında planları (arabaları aşşağıda toplandıkları yerde bırakıp) yaya olarak şehitliğe çıkmaktı. Çünkü şehitliğin önünde park yeri yoktu. Ama o yolu kimsenin gözü yemedi sanırım, yukarı çıkmadı kimse, aşşağıda devam etti...
Konvoydanda bişey anlamadım, oda berbattı zaten...
Ama ne olursa olsun. Oradaki şehit ailelerinin bizi görünce gözlerinin güldüğünü görmek mükemmel bir duyguydu. Tek birşey duydum hepsinden (sizinle gurur duyuyorum) Apo İmralı'da paşalar gibi yatarken, şehit anneleri anıtın yanında bankta oturuyordu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)