[MT İstanbul] 21 Kasım '09 Cumartesi - Adapazarı/Akyazı - Sülüklü Göl
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dostum bu atraksiyon pazar olsa olmazmı ya?bide yol sadece gidişmi 550km ?
-
batubay adlı üyeden alıntı
dostum bu atraksiyon pazar olsa olmazmı ya?bide yol sadece gidişmi 550km ?
Pazar olması benim açımdan imkansız..
O nedenle cumartesi'den başka gün için malesef
Gidiş değil canım..Yazdım ya..Gidiş-Geliş toplam 550 km..
Tek gidiş olsa Ankara'yı geçeriz o km ile
-
ok kazasız belasız gidin gelin kardeşim
-
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Beni Yaz hacı tam benlik bi gezi yanlız buluşma noktasını bilmiyorum...tuzlada oturmaktayım... tüm ekipmanlarım var motorumda uygun...30 bin kmlik ybr tecrübemde var en az 20.000 i uzun yol....akyazıyıda severim... daha önce bi kaç kez sakaryaya ve karasuya gitmiştim...Neden burayada gitmiyim
VAz Geçtim cumartesiymiş ben pazar sandım
:
azar yaparsanız ben hazırım
Okurken bir an neşelendim ama sonuna gelince üzüldüm
Dediğim gibi Pazar uygun değil..
Kısmet başka geziye diyelim..
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Yalnız ben bu sitede şunu anladım ki bizim insanımızın büyük çoğunluğu haftanın 6 günü çalışıyor..
Bende çalışıyorum ama haftaiçi..Cumartesi gezmek pazar günü de dinlenmek istiyorum..Benim gibi olan hiç kimse yokmu yahu?
Ama katılım az da olsa çok ta olsa ben gideceğim valla..ne zamandır aklımda burası
Hocam merhaba, herkes başka gün olsa gelirdim gibi cevaplar yazmış. Benimki de öyle olacak. Haftanın 7 günü çalıştığım için bende ancak bayramlarda gezebiliyorum. Kurban bayramına ertelersen bende varım. İyi sürüşler.
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Hocam merhaba, herkes başka gün olsa gelirdim gibi cevaplar yazmış. Benimki de öyle olacak. Haftanın 7 günü çalıştığım için bende ancak bayramlarda gezebiliyorum. Kurban bayramına ertelersen bende varım. İyi sürüşler.
Merhaba,
Kurban bayramında hava ne olacak belirsiz..Tahminim yağışlı olacak..
Evet herkes başka gün başka gün diyor ama ben bu Cumartesi bu geziyi gerçekleştireceğim..
Olmadı çekirdek bir kadroyla keşif gezisi yapmış oluruz..İleride de daha kalabalık bir gezi olur..
-
Merhaba,
Kurban bayramında hava ne olacak belirsiz..Tahminim yağışlı olacak..
Evet herkes başka gün başka gün diyor ama ben bu Cumartesi bu geziyi gerçekleştireceğim..
Olmadı çekirdek bir kadroyla keşif gezisi yapmış oluruz..İleride de daha kalabalık bir gezi olur..
TEM'den Akyazı çıkışından ayrıldıktan sonraki yol, motosikletin zevkle sürülebileceği bir yol. Size kazasız ve eğlenceli bir gezi dilerim.
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
TEM'den Akyazı çıkışından ayrıldıktan sonraki yol, motosikletin zevkle sürülebileceği bir yol. Size kazasız ve eğlenceli bir gezi dilerim.
Evet..Zaten o yola aşık olmuştum minibüsle giderken..
Eski İstanbul-ankara asfaltı sanırım..
İyi dileklerin için teşekkürler..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
:( Off ozzy yaa keşke izin alabilseydi,m deli gibi fotoğraflar çekerdim :(
-
merhaba
Benim uzun yol tecrübem yok hiç keşke biraz daha kısa bir gezi düzenleseydin ozi. O zaaman gelebilirdim .Ben de hafta sonu çalışmıyorum .cumartesi benim için uygun aslında ama dediğim gibi 550 km çok fazla benim için ..güzergahı değiştirmeyi düşünürsen eşlik etmek isterim ..
-
size iyi geziler, ben gelemiyorum.
-
yaw engınım harıka bır rota harikada bır gezı olacak yanlız sen cumartesı dınlen pazar gez olmazmı kardeşim sen desene yengeden izin alamam pazar gunu kardeşim benım
ya oldumu şimdi bız senın gıbı memur adammıyız .yada sen fazla kımse gelmesın sucukları ben götüreyım dıyorsun belkide neyse gıdenlere hayırlı gezmeler
-
askon adlı üyeden alıntı
yaw engınım harıka bır rota harikada bır gezı olacak yanlız sen cumartesı dınlen pazar gez olmazmı kardeşim sen desene yengeden izin alamam pazar gunu kardeşim benım
ya oldumu şimdi bız senın gıbı memur adammıyız .yada sen fazla kımse gelmesın sucukları ben götüreyım dıyorsun belkide
neyse gıdenlere hayırlı gezmeler
Yav PAzar günü tek günümüz ve ben hemen hemen her hafta motorla gezdim..Artık Pazar günleri için ara vermek gerek
awesome adlı üyeden alıntı
Benim uzun yol tecrübem yok hiç keşke biraz daha kısa bir gezi düzenleseydin ozi. O zaaman gelebilirdim .Ben de hafta sonu çalışmıyorum .cumartesi benim için uygun aslında ama dediğim gibi 550 km çok fazla benim için ..güzergahı değiştirmeyi düşünürsen eşlik etmek isterim ..
Valla burayı uzun süredir planlıyordum..
Mekan çok güzel çünkü..
Ama görüyorum ki katılım olmayacak..Belki değiştirebilirim..Bakalım..
UmARsIZ adlı üyeden alıntı
:( Off ozzy yaa keşke izin alabilseydi,m deli gibi fotoğraflar çekerdim :(
Vallahi foto için number uno bir mekan..Ne diyim..kısmet..
-
Yalnız ben bu sitede şunu anladım ki bizim insanımızın büyük çoğunluğu haftanın 6 günü çalışıyor..
Bende çalışıyorum ama haftaiçi..Cumartesi gezmek pazar günü de dinlenmek istiyorum..Benim gibi olan hiç kimse yokmu yahu?
Ama katılım az da olsa çok ta olsa ben gideceğim valla..ne zamandır aklımda burası
demedi deme tek kalırsın bu gezide o günde canım benim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
çalışmasam gelirdim giden arkadaşlara iyi eglenceler
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
demedi deme tek kalırsın bu gezide o günde canım benim
Problem değil usta..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler