13 eylül 2009-trakya&tekirdağ mt 2.geleneksel iftar yemeği...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Güncell... )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
bu ne ya 7 kişimi gitceniz, 20 kişiden aşağı olursa motoru bile çıkarmam garajdan
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
bu ne ya 7 kişimi gitceniz, 20 kişiden aşağı olursa motoru bile çıkarmam garajdan
9 kişi olduk dur hele bakalım pazara daha cok var .)))
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
-
özer kardeşim selamlar iftar düşüncenız cok güzel o yolun dönüşü gece olacak oğlumla bıde benım motorla yalnız zor olur ancak istanbuldan katılım olursa gurup halınde bide buyuk patrondan izin alabılırsek ölme eşeğim ölme derlerya aranızda olmak bizi mutlu eder tabıki daha pazara cok var ben takıpteyım son dk. da olsa sana haber verırım
-
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
askon adlı üyeden alıntı
özer kardeşim selamlar iftar düşüncenız cok güzel o yolun dönüşü gece olacak oğlumla bıde benım motorla yalnız zor olur ancak istanbuldan katılım olursa gurup halınde bide buyuk patrondan izin alabılırsek ölme eşeğim ölme derlerya aranızda olmak bizi mutlu eder tabıki daha pazara cok var ben takıpteyım son dk. da olsa sana haber verırım
GEçen senede İStanbul MT'den Dostlarımız Gelmişti.. Çokta Güzel Olmuştu. Bu Senede Bekliyoruz Sİz İStanbullu DOstlarımızı arkadaşlar
-
inşallah özercim. kısmet olursa size katılmaktan mutlu olurum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
özer beni unuttun galiba sen benide yazsana kardeşimm
elbet bi şekilde katılmaya çalışıcam aranıza
hey sen dört teker sürücüsü arkamdan sellektör yapma
Gazı açtığımaa dikiz aynasında bile görünmüyorsun. Naber Noldu
Yetişicem diye yırtınma YEMEZZZZZZZZZZZ
-
slyscorp adlı üyeden alıntı
özer beni unuttun galiba sen benide yazsana kardeşimm
elbet bi şekilde katılmaya çalışıcam aranıza
abim unutur muyum ya ?? Durumu NEtleştiren ARkadaşlar Bana bildirsin.. Ona göre sayı vereceğim dostlarım
-
duruma göre inşallah bizde gelmek isteriz...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
duruma göre inşallah bizde gelmek isteriz...
Ekliyeyim mi Hemen Sizide
-
benim için zor gözüküyor size afiyet olsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
gidin gidin sel felaketine maruz kalamlara yardım edersiniz.gidilecek yol varsa tabiii
-
mudix adlı üyeden alıntı
gidin gidin sel felaketine maruz kalamlara yardım edersiniz.gidilecek yol varsa tabiii
Ne DEmek İStiyorsun Arkadaşım
-
sen nerde yasıyon arkadasım . TRAKYAYI SEL ALDI. HABERE FALAN DİNLEMİYONMU .. HABERLERİ İZLE..giderseniz yanınıza kurtarma ekipmanlarıda alın bence......NEYSE KARDES SİZE HAYIRLI İŞLER.....
-
mudix adlı üyeden alıntı
sen nerde yasıyon arkadasım . TRAKYAYI SEL ALDI. HABERE FALAN DİNLEMİYONMU .. HABERLERİ İZLE..giderseniz yanınıza kurtarma ekipmanlarıda alın bence......
Okuma yazman yok mu Senin ? Nerede Oturdugumu GÖremiyor musn? Evet Trakyayı SEl Aldı bir Felaket oldu ama Yardıma İhtiyacı Olanlar kurtuldu.Yaralar Sarılacak..
Biz Allahın İzni İle İftarımızı Yapacagız,Yemeğe Başlamadan bu felakette hayatını kaybedenlere,ve Allahü Tealanın aynı Felaketleri Bize Yaşatmaması için Duamızı Edeceğiz.
Bİr GEçmiş Olsun Dİyeceğine;Söylediğin Söze Bak. Sana mı DÜştü Bİze Oradan Akıl Vermek ? Bu Yazdığımada Cevap verme.Başka Topiclerde Etiket et Kendini.
-
-
mudix adlı üyeden alıntı
sen nerde yasıyon arkadasım . TRAKYAYI SEL ALDI. HABERE FALAN DİNLEMİYONMU .. HABERLERİ İZLE..giderseniz yanınıza kurtarma ekipmanlarıda alın bence......
dostum dalgamı geciyon, önce bi geçmiş olsun deseydin de lafa başlasaydın sanki daha iyi olurdu, tekirdağ dediğin yer 2 köyden oluşmuyo onuda bi öğren al eline bi tekirdağ haritası ilçelerini ve sınırlarını bi göz gezdir o kadarda ufak olmadığını anlarsın medyanın ağzıyla tekirdağ sulara gömülmüş gibi saçmalamayın, biraz mantıklı cevaplar verin.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
halilihsan adlı üyeden alıntı
Güncel...!!!
halilim geliyor musun kardeşim ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler