extrema ben kurduldum benzin düşmanından sen aldın başına bi düşman
kanka bahar geldi bugün içimde bir coşku var,sonunda snowboard takımlarımdan da kurtuldum.yarın kısmetse süper bir gün olacak inşallah tüm arkadaşların işi uyar katılırlar.
extrema nerelerde oldugumu karıstırma banlattım kendimi bile bile banlayınnn leeeyyynnn beni dedim şimdi öyle esti bi bakiim dedim gene yok olucam özleyin beni biraz olmaz öyle her dakka her dakka ortalarda dolasmak
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
extremaaaa acımam vururum heee deli etme beni ayda yılda bi gelmişim
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
tamamda özer çok ansızın oldu be arkadaşım çeşke daha önceden açsaydın bi şeyler ayarlardık en azından nese keyifli bi gezi olacağa benziyo gidicek arkadaşlara şimdiden hayırlı sürüşler
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
gelemyi çok isterdim,hayırlı yolculuklar
::tutkuy::
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
kanka artık yat istersen bak yarın yol yapıcan uykusuz kalmamı istemem
::tutkuy::
geziye katılacak herkeze şimdiden hayırlı yolculuklar ....sezonun ilk gezisi süper bir gun yaşarsınız işallahh...
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)