(m.t Izmir)sasalıya Bir Iki Lay Lay Lom
Reklamlar
-
Arkadaşlarla daralmamıza muhtarip bu pazar günü yol yapmaya KARAR verdik gari sasalıda hayvancıklar biraz acıkmışş taa doyuralım dedik.saat 12 de BASMANE gar önü toplaşma yeri
BİRAZ DAHA BİLGİ VERELİM SASALI HAKKINDA
Yıllardır İzmir Fuar Küktürparkta ikamet eden hayvanat bahçesi, Sasalı ilçesine taşınmıştır. Böylece eski yerlerinde sıkışmış bir şekilde olan hayvanlar, eski yerlerinin 10 ile 50 kat daha büyük bir mekanda yaşayacaklar. Yeni Sasalı doğal yaşam parkı denilmesinin en büyük nedeni ise her çeşit canlının var olmasıdır. Timsah ve yılan gibi sürüngenler ile kaplumbağalar, balıklar ve çeşitli kuşların yaşaması için sanki hayvanlar yağmur ormanlarında yaşıyormuş hissi veren Türkiye’nin ilk tropik merkezi burada oluşturulacak. Sasalı doğal yaşam parkında hem ismini haketmesi açısından hemde çeşitliliğin artması açısından yeni hayvan alımları devam etmektedir.
Gördüğünüz üzere o kadar büyüklüğe sahip olan Doğal Yaşam Parkı 425 bin metrekare alan üzerinde ve girişten sırasıyla Çayır Köpeği, Pelikan Havuzu, Su-Kara Kaplumbağası, Çocuk Hayvanat Bahçesi, Deve, Kızıl Geyik, Ceylan, Alageyik, Yaban Keçisi, Kuşlar, Yırtıcı Kuşlar, Papağan evi, Kurt, Ayı, Sırtlan, Afrika Savanı, Maymun Adası, Asya Fili, Tropik Merkez, Puma, Aslan, Kaplan ve son olarak Gölet bölümü olmak üzere 25 bölümden oluşmaktadır.
Doğal Yaşam Parkına Toplu taşıma aracı ile ulaşmak için bilgi: Bostanlı Vapur İskelesi’nden kalkan 777 numaralı otobüsler ile ulaşabilir.
Ziyaret Günleri ve saatleri:İzmir Doğal Yaşam Parkı haftanın her günü, bayram ve tatil günleri de olmak üzere 09.00 – 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.
Giriş Ücretleri: İzmir Doğal Yaşam Parkı giriş ücretleri öğrenci 50 Kuruş, tam bilet ise 1.50 TL olarak belirlenmiş olup çarşamba ve cuma günleri toplu okul ziyaretleri ücretsizdir.
Reklamlar
-
arkadaşım yanlışlıkla 2 tane topik açmışsın sanırım
-
2 topic açılmış ???
gezi süper olurdu ama motor yok bakalım kesinleşsin gezi bişeyler düşünürüz ama güzel gezi olacağa benziyor
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
farkındayım acemilik işte olur böyle
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
-
olsun silerler birazdan da gezi süper tasarlanmış gözüküyor buradan
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
evet elleri görelim beyler
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
-
şimdi asıl topik bumu? yormayın beni ona göre yazıcam
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
hızlıcesi2 adlı üyeden alıntı
pazar işim var size iyi eylenceler gelmek isterdim özel nedenlerden gelemiye bilirim kazasız bellasız
fark etmez senin yazılarını her yerde okuruz
eyvallah cesi
fuara gelmediniz mi? gelipte habermi vermediniz?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
davut kardeşim sen topak açarsında ben gelmemmi
wert ile gert te gelecek ona GÜRE
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
neler olmuş buralarda yahu vayyyyyyy be
-
by K@d@k@L
-
naci abi topigi açan benim ben bile bilmiyorum işte topik budur son hali yoruldum ha ama degecek çok büyük katılımlı bir gezi olacak bu gezi sessizco kardeşimizinde bir supriz i olacak valla meraklandım..
-
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
-
pazar günü 12 de daimi artçımla basmane garındayım arkadaslar. görüşmek üzere
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ben yarın gidiyorum :D
olum sen benim kankam degilmisin yoksam
-
-
Bende severim hayvanları baksana müşterilerimede sevdiriyom
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)