[İstanbul MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU Yeni Kayıt
Reklamlar
-
Reklamlar
-
merhaba morrigan; ilgin ve yardımların için şimdiden teşekkürler...umarım yüzünü kara çıkartmayız...
-
atlanıcak bir konu değil kesinlikle ordayım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Moderatör
bende katılmak isterim.Bu eğitimden çok sosyal sorumluluktur her an her şey olabilir,bu sebeple ben bu sorumluğumu seve seve yerine getirmeye hazırım
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
-
kıyıköy dönüşü yaşanılan kaza sonrası çaresizliğimizi unutamam.
katılıyorum
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi adlı üyeden alıntı
katılıyorum
haklısın babaçi kötü bir anı.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
katılıyorum
geçmiş olsun; allah kimseyi zor dorumda bırakmasın...hayırdır ne oldu, nasıldı oldu? tabiki paylaşmak istersen...
-
Ya ben e katılmak istiyorum ama zamanı ayarlayabilir miyim bir de kurs ne kadar ciddi geçiyor onu merak ediyorum
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Ya ben e katılmak istiyorum ama zamanı ayarlayabilir miyim bir de kurs ne kadar ciddi geçiyor onu merak ediyorum
katılımcılar ciddi olursa neden olmasın ki?
sonuçta ''CAN,YAŞAM'' ile ilgili bir konuda eğitim alacağız...
-
Moderatör
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Daha önce bu eğitime katılan arkadaşlarım oldu.Gayet ciddi ve hayati bir eğitim süreci var tabi eğitime gelenlerinde işi ciddiye alması gerekiyor.Ciddiyet konusunda ve eğitim konusunda hiç şüphen olmasın.eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar daha sonra sertifikalrını alıyor buda ciddiyetin başka bir ispatı bence.orda gösterilen 10 acil yardım tekniğinden birini öğrensek bile kardır gözüyle bakıyorum ben olaya
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
O tarihlerde askerlik için hazırlanmam gerekmeseydi mutlaka katılırdım ..
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
gel tabiki....
daha yerimiz var; en azından son 4......
-
teror adlı üyeden alıntı
Daha önce bu eğitime katılan arkadaşlarım oldu.Gayet ciddi ve hayati bir eğitim süreci var tabi eğitime gelenlerinde işi ciddiye alması gerekiyor.Ciddiyet konusunda ve eğitim konusunda hiç şüphen olmasın.eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar daha sonra sertifikalrını alıyor buda ciddiyetin başka bir ispatı bence.orda gösterilen 10 acil yardım tekniğinden birini öğrensek bile kardır gözüyle bakıyorum ben olaya
çok dogru öğrenicegimiz küçük bir bilgi bile bigün çok gerekebilir...
[/B]
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun; allah kimseyi zor dorumda bırakmasın...hayırdır ne oldu, nasıldı oldu? tabiki paylaşmak istersen...
paralı yolda bize göre ters istikamete giden pejo partner takla attı hemen yanımızda.
6 yaralı vardı birinin durumu ağırdı elimizden geleni yaptık fakat başından yaralanan bayan hayatını kaybetti.
o gün karar vermiştim ilk açılan kursa katılacağım diye,
arkadaşlar mutlaka katılmanızı tavsiye ederim,bir şey yapamamak çok kötü gözümüze baka baka kadın vefat etti hala pişmanlık duyarım kendime kızarım,acaba bilinçli bir şekilde elimden bişeyler gelse hayatta kalırmıydı diye.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
paralı yolda bize göre ters istikamete giden pejo partner takla attı hemen yanımızda.
6 yaralı vardı birinin durumu ağırdı elimizden geleni yaptık fakat başından yaralanan bayan hayatını kaybetti.
o gün karar vermiştim ilk açılan kursa katılacağım diye,
arkadaşlar mutlaka katılmanızı tavsiye ederim,bir şey yapamamak çok kötü gözümüze baka baka kadın vefat etti hala pişmanlık duyarım kendime kızarım,acaba bilinçli bir şekilde elimden bişeyler gelse hayatta kalırmıydı diye.
Selam; gerçektende kötü bir kazaymış... tek tesellimiz sizin başınıza gelmemesi...
kursta görüşmek üzere
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
Asker de de lazım
-
bence katılım daha fazla olsun sahsen bana okulda ogrettiler ve faydasınıda gordum acıkcası herkesin bilmesi gereken birsey allah bana kullandırmayı nasıp etmesin ama ilk yardım cok onemli basarılı bi calısma bence
-
-
Nisan'da ilkyardım eğitimi ve sertifikası almış biri olarak başka arkadaşların katılması gerektiğini düşünüyorum.Özellikle risk taşıyan bir topluluk olduğumuz için toplu tüm gezilerimizde ihtiyaç duyulan en büyük eksikliktir.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler