Gaziantep, Adana, Osmaniye, Kadirli, Ceyhan MT Iftar Yemeginde Buluşuyoruz. 14.09.08
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
Reklamlar
-
Gerçekten çok katılmak isterdim, ancak o gün istanbula uçuyorum. O nedenle katılan arkadaşlara afiyet olsun vede Allah kabul etsin, artık tanışma ve görüşme başka zamana inşallah.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
-
Eğer hastanede nöbetimi ayarlayabilirsem mutlaka gelirim Allahın izniyle. Geçen sene Adanada yapmıştık böyle bir organizasyon hala tadı damağımda.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
-
Gaziantep İl Temsilcisi
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
Mersin İl Temsilcisi
adanada olsaydı bireysel olarak katılabilridim ama saat ve mesafe uymuyor maalesef
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yarın bakim gelebilirim belki,kesin cevabı yazarım yarın
-
-
-
ben süpris yapcam simdi söylemiyom
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
-
hani mersin
Orgazma Dudak Büktürür
-
ahmet -nalan
özden-suat
şimdilik bu kadar ama sayı artabilir
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
Arkadaşlar Aydemir Abimle Birlikte Organize Ettiğimiz Iftar Yemeğine Gelme Imkanı Olan Bütün Arkadaşlarımız Ve Bütün Mt Il Grupları Davetlidir. Ramazan Olması Nedeniyle Bize çok Uzak Mt Il Gruplarının Katılamayacağı Düşüncesiyle Diğer Il Gruplarının Isimleri Belirtilmedi Ancak Gelebilen Bütün Motor Tutkunu Arkadaşlarımız Davetlidir. özellikle Mersin Ve Kozandan Katılımlarınızı Bekliyoruz.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
O tarihte ne yazıkki Ankaradayım.
-
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
-
ali abi motorlarlamı gidilicek yoksa arabaylamı sen bi ara sanki arabayla gideriz falan demiştin eğer motorlarla gidilicekse ben pek güvenemiyorum motoruma yani daha öncede hiç şehir dışına çıkmadım bu motorla ama işte ne bileyim ben bu motorla en uzun yol gidiş dönüş 70 km yol yaptım okul boyamaya gitmiştik bir problem çıkarmamıştı allaha şükür ama bu yol daha uzun ne dersiniz arkadaşlar benim mondi gidermi bu yola
bu arada gidiş dönüş yolumuz kaç km
GAZİANTEP MT
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
karayılan adlı üyeden alıntı
ali abi motorlarlamı gidilicek yoksa arabaylamı sen bi ara sanki arabayla gideriz falan demiştin eğer motorlarla gidilicekse ben pek güvenemiyorum motoruma yani daha öncede hiç şehir dışına çıkmadım bu motorla ama işte ne bileyim ben bu motorla en uzun yol gidiş dönüş 70 km yol yaptım okul boyamaya gitmiştik bir problem çıkarmamıştı allaha şükür ama bu yol daha uzun ne dersiniz arkadaşlar benim mondi gidermi bu yola
bu arada gidiş dönüş yolumuz kaç km
GAZİANTEP MT
millet türkiye turuna çıkıyo mondi ile neden gitmesin,motoruna inanırsan seni yolda bırakmaz....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
efendy_iso adlı üyeden alıntı
millet türkiye turuna çıkıyo mondi ile neden gitmesin,motoruna inanırsan seni yolda bırakmaz....
millet derken
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
sağol be kardeş içimi rahatlattın. ya ben aslında gider diye tahmin ediyorum ama genede kuşkularım var
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)