[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
kuyucadısı
ablacım ben yanlış yerdemi durmuşum Yaw daha sizlerle tanışamadık nolur artçı olarak gelsem Övünmek gibi olmasın ama çok güzel artçılık yaparım
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
arkadaşlar, gezi sohbet muhabbet iyi güzel ama bakın bi kardeşimizin acısı nasıl yüreğimizi yakıyo, lütfen biraz daha dikkatli ve akıllı kullanın şu mereti, kendinizi sevmiyosanız bize acıyın, motorla 2-3 zıpırlık hareket yapıp kendini bulunmaz hint artisti havasına sokan arkadaşlara tilt oluyorum, yazdıklarını okurkende mide bulantısı yapıo, lütfen herkes sorumlu davranıp, .... gibi motor kullanıp kendini ve başkalarını tehlikeye sokan, camiadaki herkesin de kötü yaftalanmasına neden olan bu arkadaşları uyarsın, insan hayatı bu yaa başka bişey diil, cahillik kaldırmaz yani ... herkese sevgiler, lütfen dikkatli kullanın ....
[COLOR="Navy"][B][LEFT]VENI VIDI VICI[/LEFT][/B][/COLOR]
Duruma göre belki bende eşimle gelebilirim ama bizim motosikletimiz yok akbilimizle gelcez gelebilirsek tarif isteriz nasil gelicez hangi otobüsleri kullanıcaz?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
anadolu yakasındaysan mecidiye köye niye gidiyosun?
mekan üsküdar fıstık ağacında ama ortak bir buluşma yeri saptanıcak inşallah
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Kusura bakma eksik post etmişim. doğrusu böyle olcak birde buluşma yerine gelmemiz cok sacma olur aracımız yok bizim direk gidilcek yere gitsek daha dogru olur.
Anadolu yakasındayım ama buluşma anadolu yakasında sanırım o yüzden, Mecidiye köyden tarif edilse kafi altunizade otobuslerine binmem gerekiyor sanirim 129 lar ama onlar onunden geciyormu bilmiyorum.
üsküdar
dogru buluşma yerine gelseniz daha iyi olur. altunizadeden üsküdar minübüsüne binin fıstık agacında inin. fethi paşa korusu kime sorsanız gösterirler. fethi paşaya geldikten sonra içeri girip dümdüz yürüyün direk dilrubaya çıkarsınız ben büyük ihtimalle erken giderim karşılarım sizi
[/B]
Çok dostum göçtü gitti, çok…
Can yoldaşımız oldu motorlarımız
Ya da can düşmanımız.
Bir şekilde dengeyi sağlamaya çalıştık,
Öteki tarafla bu taraf arasında.
Öteki tarafa geçip geri dönenler oldu
Ve dönemeyenler de…..
Şaka olsun istiyorum, kötü bir şaka
Biri yada birileri “şaka yaptık desinler” istiyorum…
İnanmak istemiyorum
Daha tavla maçının rövanşı vardı MURAT KARDEŞ…
Kızmayacaktın yenilirsen, söz vermiştin…
Daha çokk tek teker çevirecektik
Rüzgarı alıp yedeğimize….
RAHAT UYU………
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)