[İstanbul MT] Ev yemekleriyle iftara davet / 22.09.2007 Cumartesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ümmet hocam beni yazabilirsin,yerin planını eklede kaybolmayalım oralarda
Herkes birgün MT'li olacaktır.
-
Abicim sen beni listeye yazma ama işten bi süreliğine çıkabilirsem iftarda yanınızda olucam.Şimdiden Allah kabul etsin.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
slm
ihsanhakan adlı üyeden alıntı
Ümmet hocam beni yazabilirsin,yerin planını eklede kaybolmayalım oralarda
tamam hakan abi birazdan resimleri ve açık adresi eklicem.yazdım seni.
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Abicim sen beni listeye yazma ama işten bi süreliğine çıkabilirsem iftarda yanınızda olucam.Şimdiden Allah kabul etsin.
tamam oğuz yeterki gönüller bir olsun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Ümmet abim, davetin için teşekkürler ederiz. Bir aksilik çıkmazsa orada olacağız. Herkesin İbadetini şimdiden Allah Kabul etsin
Poturdak
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ummet abi faruk59 şimdiden ekleye bilirsin ben davet ettim oda gelirim dedi belki şu anda calıştıgı için yazamaz
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
ne güzel bende ist da olmak isterdim. birlik beraberlik böle kutsal aylarda daha bir ehemmiyet kazanıyor. Şimdiden bütün kardeşlerimin oruçlarını Allah kabul etsin....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
-
Herkese selam
Sizlerle tanışmak için güzel bir vesile olur.O listede ben de olmak isterim.
Allah bir mani vermez ise c.tesi ordayım.Fakat ayrıntıları alalım hakkaten kaybolmayalım.Bir de bende motor olmadığı için otomobil ile gelicem otopark problemi varmıdır acaba?
-
bende gelmek isterdim ama mesafe çok kısmet başka orgazizasyonlarda görüşmek dileğiyle selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
Ayni gun sirketin bir organizasyonu var, sabah 9'da basliyor bitis saatini bilmiyorum. Bitis saatini ogrenip katilabilecek olursam haberdar ederim sizleri.
-
ümmet abicim davetin için teşekkürler...bize 5-10 dk.mesafede olan davete kayıtısız kalmamız mümkün değil...bizleride ekleyebilirsin listeye...görüşmek üzere...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
arkadaşlar açık adresi ve mekanın reimlerini ilk sayfada ekledim
www.perkitan.com
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Syriana adlı üyeden alıntı
ümmet abicim davetin için teşekkürler...bize 5-10 dk.mesafede olan davetiye kayıtısız kalmamız mümkün değil...bizleride ekleyebilirsin listeye...görüşmek üzere...
sen sagmısın nerelerdesin ya merak etmeye başlamıştım
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Yahu benim lisem burası. Gelsem bi dert gelmesem bi.
Şimdi orda psikopat Ahmet Şahini görmek var. Görürsek döver misiniz rica etsem :D
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pınarr adlı üyeden alıntı
Şimdi orda psikopat Ahmet Şahini görmek var. Görürsek döver misiniz rica etsem :D
dövmesek motosikletin arkasına baglayıp sürüklesek olmazmı gel sen göster
-
slm
Pınarr adlı üyeden alıntı
sengel gerisini merak etme pınar.geliyosunmu
www.perkitan.com
-
Ahanda geliyorum. Hep bu anı bekliyordum. Adam kabusum oldu manyak.. Psikolojimi bozdu benim. İşte intikam çanları çamaya başladı muhuhahahahaa :D
-
ümmet abi çağlayandan moto harunda geliyo demek he...kendisiyle çok eski tanışırız ama bayadır görüşemiyoduk...iyi oldu vallaha...iyi ustadır kendisi görürsen selamlarımı ilet...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler