[Adana MT] 5 Ağustos 2007 Yayla - Tarihi Yer Gezisi
Reklamlar
-
02 Ağustos 2007, 14:48
Merhaba
Bu haftasonu rotamızı İçel ilinin Kuzey tarafındaki yayla ve tarihi mekanlara çevirdik.
Buluşma Saati: 07:45
Hareket Saati: 08:15
Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir.
Lütfen herkes vaktinde gelsin.
Buluşma Yeri: Metro alışveriş merkezi yakınlarında, E-5 üzerinde Hal karşısındaki ilk benzincide buluşuyoruz.
Rota: Eski yoldan Tarsus'a gidilip ordan eski Ankara yolundaki 2 tarihi alan gezildikten sonra Kadıncık baraj göleti üzerindeki yoldan Çamlıyayla ya geçilecek. Yemek burda yendikten sonra Cehennem deresi geçişi yapılıp Gözne yaylası üzerinden otobana çıkılıp tekrar Adana'ya dönülecektir..
Menzil: Bilinmiyor
Seyir: Yerine göre 30-100km/s arası
Katılım: Altı yüksek olan her türlü motorla geziye katılınabilir. Stabilize zemine girilecektir.
Yol Durumu: Yol boyu asfalt yer yer kirli asfalt ve bozuk asfalt var ayrıca stabilize yollar.
Hava durumu: Açık sıcak hava.
Yemek: Bölgedeki et lokantasından birinde yenecektir.
Gezilecek Yerler: Yolda belirlenecektir.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
02 Ağustos 2007, 17:17
haydi milet geziye.
"ne oldu adanaya, hiç gezilmiyor" diyen arkadaşlar nerede? geçen hafta gezide çok az kimse vardı. bakalım bu geziye gelecek olan kaç kişi var???
-
02 Ağustos 2007, 17:39
haydi hayırlısı! fotoğrafları da görmek isteriz.
-
02 Ağustos 2007, 19:27
sizlere iyi ve eylenceli yolculuklar dilerim
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
02 Ağustos 2007, 22:21
siz sadece yolu gösterin ..................
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
03 Ağustos 2007, 12:32
-
03 Ağustos 2007, 12:48
Menzil gidiş-dönüş toplam 300 km. Selamlar ve kazasız sürüşler dilerim.
-
03 Ağustos 2007, 12:58
yaz sezonu bitene kadar Mersin'e tasindigimizdan haftasonlari orada oluyorum, geziye aksi istikametten katilma sansim var mi, merak ediyorum (tabii "o zaman ne keyfi kalir" diyeniniz cikacaktir elbet - ama sizin gezilerinizin ne kadar guzel oldugunu biliyorum, ilk ve son geziminizin tadi hala damagimda)
-
03 Ağustos 2007, 17:38
ali yıldız : abi ne geziyorsunuz ya 300 km ne güzel, biz ankarada bu hafta toplasan 40 km yi geçmez bi gezi yapıyoruz neyse resimlerle avunacağız artık kendinize ii bakın
-
03 Ağustos 2007, 23:08
Adana İl Temsilcisi
bu hafta katılamayacağım.yolunuz açık olsun arkadaşlar.iyi geziler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)