[İzmir MT] 22 Haziran Ödüllü Bowling Turnuvası ve "Tshirt ümü ver artık" buluşması
-
15 Haziran 2007, 00:46
Moderatör (forrap)
Reklamlar
-
15 Haziran 2007, 00:48
Bundan tam 1 yıl önce forrapla oturup konuşuyoruz bowling muhabbetini, bnm ne kadarr muhteşemm ne kadar iyi ne kadarr süper ne kadarr inanılmazz oynadığımı işte tam bundan 1 yıl önce öğrenmişti forrap. Nöbetlerimin 5 günde bir olduğunu da biliyor tabi, istese 10 ay sonraki nöbetimide hesaplar ve hesaplamış ta olacak ki nöbetçi olduğum gün bu aktivitenin gerçekleştirilmesi için elinden geleni yapıyo. İntikamım acı olacak Forrap
Everything goes the way it should...
-
15 Haziran 2007, 01:10
Moderatör (forrap)
-
15 Haziran 2007, 01:15
orda olmaya çalışcam yarın görüşürüz
-
15 Haziran 2007, 01:18
Moderatör (forrap)
Yarın değil 22 sinde hedoBir sonraki hafta yani...
-
15 Haziran 2007, 01:21
ooooo ıyımıs benım kafa güzel
-
15 Haziran 2007, 01:36
izmirde olursam inşallah bende gelirim bu organizsayonu kaçırmaya niyetim yok
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
15 Haziran 2007, 01:38
-
15 Haziran 2007, 02:02
ben o tarihlerde boluda olacağımmm
katılmam mkansız ne yazıkkii
şimfifrn şrytanınız boool olsun arkadaşlarr
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
15 Haziran 2007, 10:04
Herkese merhaba,
haydi bakalım Bowling'e bir,ikiiiii.
Güzel bir akşam olması dileği ile buluşalım
Biz orada olacağız inşallah.
-
15 Haziran 2007, 11:22
-
15 Haziran 2007, 12:33
forrap adlı üyeden alıntı
Buna kim inanır?Kadir İnanır
Ama bizim gurupta Kadir yok
Geyik bir yana,cidden kötü oldu gelememen.Bir türlü görüşemedik seninle ne zamandır zaten,hafta içi bir gün buluşuruz olmazsa.
anlaşıldı forrap'ıda kaybettik.
hedowich adlı üyeden alıntı
ooooo ıyımıs benım kafa güzel
Hedowich abi ne kullanıyorsan bana da ver ondan diyecem ama sanırım seni finaller çarptı
belifeless adlı üyeden alıntı
ben o tarihlerde boluda olacağımmm
katılmam mkansız ne yazıkkii
şimfifrn şrytanınız boool olsun arkadaşlarr
bolu mu? tanıdığım kimse yok ama bolu beyine benden selam söyleyin sayın hocam
forrap adlı üyeden alıntı
Bir aksilik çıkmazsa tshirtleri de dağıtacağım ki bu benim için en büyük ödül olacak
Hayati tehlikeyi atlatacağım...
Daha önce yaptığımız tavla turnuvasının galibi olan Gürkay arkadaşımızın tshirt ü ise törenle kendisine teslim edilecek
Yer : Hilton Bowling Planet [Hilton otelini bulamayan olmaz heralde diye ayrıntılı olarak yazmıyorum
]
Forrap tshirtleri dağıtacağına inanamıyorum. ben sandım ki tarlaya pamuk ektiniz hasatı bekliyorsunuz. Neyse o zaman madem tshirtler bu kadar gecikti bence bir sonraki toplantının başlığı da şu olsun. "Aldığın Tshirt ün parasını getir gali".
şaka bir yana sevindim bu işe.
birde ben şimdi bornovadan geleceğim, hilton tam olarak nereye tekabül ediyor??
-
15 Haziran 2007, 12:39
marmok ta olacagım gibi görünüyor o sebeple aranızda olamıyacagım...
*************cAgAtAy*************
[I]Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...1927[/I]
Motosiklet sürüş teknikleri eğitmeni
-
15 Haziran 2007, 13:07
ooo süper bir organizasyon daha süper çekişmeli bir bowling akşamı olucak gibi gözüküyo çok büyük bir sorunum çıkmazsa orda olacağım
-
15 Haziran 2007, 13:43
Geldim Gördüm Yendim!!! olacak ama ne yapalım bişeyler kapmış olursunuz en azından ...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
15 Haziran 2007, 14:41
bir aksilik olmazsa bende katılmak isterim,salonu kapattınızmı tuncer,zira biz biraz kalabalık bir gurubuz
-
15 Haziran 2007, 14:51
bizde geliyoruz...tişörtleri alıp hemen kaçacağız
bu arada marmok iptal arkadaşlar; gürkay'ın özel durumu :( iskinin motoru satması, :( mecit'in işe başlaması :( veee en önemlisiiiiii !!!
bowling turnuva tarihininde çakışması bizim geziyi iptal için yeterli sebepler...
elde olmayan sebepler hariç(ki inşallah olmaz) firesiz MANİSA-MT orada olacak hepinizi özledik turnuva bahane arkadaşlar....
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
15 Haziran 2007, 15:17
EE o zamanda bana Marmok ta bol bol resim çekip siteye koymak kalıyor..Yinemi yalnız kaldım ...Ben perşembeden (Marmarise)yola çıkıyorum hatta yolda zeytinliovaya uğrayıp öğlen yemeğinide beleşemi getirsemki? .Bu turnuvayıda kesin Gürkay alır..Adam ballı abi..Sizlere bol bol eğlenceler.Yafs bu fiyatları burda belirtiyosunuz valla İstanbul MT çıldırıcak yine..Selam ve saygılar
-
15 Haziran 2007, 18:44
Moderatör (forrap)
speedygirl şule,wallace hilton un tarifi şöyle;
- Çankaya tarafındaki en yüksek binaya gelin
Eee bilip bilmezden gelenin sorduğu soruya,bilirden gelen tarif böyle olur
Bekliyoruz speedygirl şule,ironline la birlikte...
Wallace,aslında olay tahmin ettiğin gibi,pamuk diktik pamukların çıkmasını bekledik ve pamuklar çıktı.Onları işleme tabi tutup tshirt yaptırdık.Eee neredeyse özel yapım bu tshirtler,ona göre de fiyatını arttırmak lazım50 ytl iyidir bence Hem ben gerekirse beyaz kalemle nike da yazarım
Geyik bir yana arkadaşlar belirteyim tekrar,tshirtler 10 ytl.
Özer,yengeyle birlikte bekliyoruz abi
PHAETONW12,yok mekanı kapattırmadık ama gerekirse içerdekileri çıkartırız
(Aslında Vip bowling kısmı var gideceğimiz yerin,kapalı ayrı bir mekan ama çok pahalı diyorlar o kısım için.150 ytl bizim gideceğimiz saatte 1 saatlik ücreti)
Ben mekana erken gidip gerekli düzenlemeleri erkenden yapacağım merak etmeyin siz
rots,kimin yeneceği belli olmaz
lodos,sizsiz olmaz zaten,ama halı saha muhabbeti gibi olmasın bak hışmım fena olur
Birde lodosum,bir ricam var sizden...Yol uzun olduğu için erken toplanma gibi bir şansınız olursa iyi olur.Saat 20:30 dan sonra yemek servisi maalesef ki kapanıyor.Bu konu da yaptığım özel görüşmelerde bu saate ancak bir 5-10 dakika tolerans eklettirebildim.O da olmadı siz artık ne yemek yiyeceğinizi söylersiniz biz alırız,siz gelince yersiniz
Saat en geç 20:30 da orada olursanız iyi olur
toni,biz senin de yazdığın gibi senden bol bol fotoğraf bekliyoruz.Bizi temsilen orada sen olacaksın Bu sene böyle oldu maalesef,bir daha ki seneye çok daha iyi bir şekilde hazırlanacağımız kesin.İyi eğlenceler...
-
15 Haziran 2007, 19:13
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)