Eğitime katılacak başka arkadaşlar varsa yarın öğlene kadar haber vermeleri gerekmektedir...
Eğitime katılacak başka arkadaşlar varsa yarın öğlene kadar haber vermeleri gerekmektedir...
Pazar sabahı 07.30 da Kurtköy gişelerde buluşuyoruz.
Katılımcılar ses verebilirmi?
1.Emre Şensoy
2.Engin Kılıç
3.Erdem Kılıç
4.Önder Güner,
5.Mehmet Alkın
6.Mehmet Tefik.
ben ve babam orda olacağız
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
merhaba arkadaşlar, bende bu eğitime katılanlardanım inanın her nekadar ben motorumu doğru kullanıyorum desenizde, dışarıdan kemal hoca gibi birinin sizi izleyip yanlışlarınızı, yapmanız gerekenleri söylemesi gercekten faydalı.
birde bu eğitime kendi motorunuzla katılmakta ilk başta tötü bir fikir gibi gelebilir, fakat busayede kendi motosikletinizin sınırlarınıda öğrenmiş oluyosunuz birde eğitim sırasında başka motosiklet e alışmak zorunda kalmıyosunuz bence buda eğitimde size yardımcı oluyor.
son olarakta bu eğitimi aldıktan sonra artık bazı şeylerin püf noktasını öğrenmiş oluyorsunuz. fakat işi uygulamak öğrenmek kadar kolaydeğil. alışkanlıklarınızdan vazgeçip doğru olanı yapmak zaman alıyor,virajlarda bakışlarınızı değilde kafanızı gitmek istediğiniz yere çevirmek, herzaman ileri bakmak, tehlikeyi erken görmek gibi. ama artık doğru olanı biliyor kendinizi ona zorluyosunuz hepinize şimdiden kolaygelsin diyorum.
not= 1.gerçekten yanınızda fazladan su getirin çünkü eğitim uzun ve yorucu
2. güneş canınızı fazlasıyla sıkacak ve terleyeceksiniz
3.benim gibi fotoraf makinenizi son anda hatırlamayın bol bol foto cekin
4. kemal hoca motorunuzun camına kağıt yapıştıracak,sonra onu cıkarmak ölüm çok lanet bi bant haberiniz olsun.
yaşam, yaşanmakta olan her anın dokusundadır, ve ona ileriki bi noktadan dönüp bakıldığında ise, herşey için artık çok geçtir.
Kaiser'de orada olucak.Birde arkadaşıma anlattım,bugün kaydolur heralde.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Merhaba Arkadaşlar;
Birazdan Kemal Hoca arayıp sizlere yapmanız gerekenler hakkında detaylı bilgi verecektir...
Kurtköy gişelerde saat 07.30 da oradayız edy le beraber.
Kemal hocamıza saygılar..........
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Mobilya cilası ve bitkisel yağ mı?? İyiki okaliptüs yaprağı özü filan demedin yani En iyisi ben yapıştıracağı yere önceden yağ süreyim,o daha mantıklı
ben de eğitime katılacağım
avrupa yakasından gidecek olan var mı?
ben fatih teyim
uygun bi yerde buluşup gidebiliriz
bir de öğle yemeği olaraktan ne götürmeli??
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
Benim adım listede çok sırıtıyor yahu. Ender veya Mönder olarak değiştirsem mi acaba
eğitim çok keyifli geçti. yeni arkadaşlarla tanıştım, yeni bilgiler öğrendim, bildiklerimide tazeledim. herkese eğitim tavsiye ediyorum. acemi veya tecrübeli herkesin katılması gerekli. nasıl öğrenirseniz öyle gider. alışkanlıkları düzeltmek gerçekten çok zor. ilk başta eğitim alıp doğrusunu öğrenip onu geliştirmek çok daha iyi ve kolay. eğitimden çektiğim bir kaç resim
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Güzel bir eğitim oldu.
Bütün katılımcı arkadaşlar gayet ciddi olarak ve yüksek gayret gösterdiler.
Hepinizi tebrik ederim.
Çokta eğlenceli bir gruptuk, hatta bir ara Süpermen'in cenazesini bile kaldırdık.
Katıldığınız ve güzel bir pazar gününü "sıkıcı" bir eğitime ayırdığınız için hepinize tekrar teşekkür ederim.
Gerçekten harika bir eğitim oldu.Beklediğimin üstünde seviyede ve oldukça da zorlayıcıydı.Kemal Hocanın tatlı sert uyarılarıyla kendi adıma oldukça zorladım kendimi.Çünkü bunları sokakta,trafikte deneme şansım yoktu.Frenlerim iyi tutmuyor,lastiklerim çok kolay kayıyor diye dövünürken aslında hiçde öyle olmadığını,herşeyin kullanımda olduğunu sayesinde öğrendim Kemal Hocanın.Eğitimin son bölümlerinde virajlarda pegleri değdirmeye başladığımda kendim bile inanamadım açıkcası Bir daha düzenlenirse sakın kaçırmayın derim...
İşte peglerinden kıvılcım çıkan cincunum
Minicik gölgede öğle yemeği yerken...
Toplu resim olmadan olmaz...
Eğitime katılan tüm arkadaşlarımıza ''Güvenli Motsiklet Sürücülüğüne'' verdikleri önemden dolayı teşekkür ederiz....
artık kafayı çeviriyorum
süpermeni de çağırıyorum
gerisini düşünmüyorum:D
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
kesinlikle çok faydalıydı, herkese şiddetle tavsiye ediyorum. böyle bir eğitim için vereceğiniz parayı ve ayıracağınız vakti sakın kafaya takmayın
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)