MT [İzmir] 26/27 Mayıs Kuşadası Önder Kampa Gidiyoruz
Reklamlar
-
[İZMİR] 26-27 mayıs tarihinde tüm MT izmirli dostlarımızla özlemini duyduğumuz MT İzmire yakışır,uzunsüre adından söz ettiren, keyifle geçireceğimiz bir hafta sonu organizasyonunda daha bir arada olmak için tüm MT izmirli arkadaşlarımıza dostlarımıza duyurumuzdur...
Organizasyon : Kuşadası Önder Kamping Gezisi
Organizasyonu düzenleyen : MT İzmir
Tarih : 26-27 Mayıs
Buluşma gün ve saati : 26 mayıs saat 17.00
Buluşma yeri : Bornova Ege Üniversitesi Kampüs Girişi ( Manisa Kavşağı )
Kendimizi bildik bileli doğadan, doğal olandan yana olduk. Yaşam bir bütün, tüm canlılar önemli idi bizim için. Doğanın çok sesliliğinde insanın kendini dinleyebiliceği, huzurlu bir yer düşlemiştik hep. Ve 1976 yılında da Önder Camping doğa dostlarına "merhaba!" dedi.
Çeyrek yüzyıldan beri bizlerle bir düşü paylaştı, çok keyifli anlar, dostluklar yaşandı. Tadına doyamadığımız bu güzellikleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.
15.000 m2 olan kamp alanı, plaj 20 m, şehir merkezi 100 m, Adnan Menderes Havaalanı 70 km, Selçuk, Efes ve Meryem Ana sadece 20 km. uzaklıktadır.
17 mayıs perşembe günü net katılım sayısına göre rezervasyon yaptırılacağından belirtilen tarihe kadar organizasyona katılmak isteyen arkadaşların forum üzerinden bildirmesi rica olunur. Kampta Konaklama yiğecek ve diğer imkanlar ile ödenecek ücret önümüzdeki 2 gün içerisinde netlik kazanacak ve başlık içeriğinde gerekli düzenlemeler ve bilgilendirme yapılacaktır.
19 mayıs cumartesi saat 17.00 da buluşma yerinde tüm motorcu arkadaşlarımızı hoş bir sürpriz bekliyor... yola çıkmadan evel bu sürpriz eminim herkesin yüzünü güldürecek ve moral olacaktır. Geç kalmayın derim
ÜCRET: KONAKLAMA + KAHVALTI: 15 YTL.
Katılım Listesi
Kamberhan ( kalbimizdesin ve hep bizimle olacaksın )
kuvva
akrep
TenTen35
kedi+1
apachie+1
düşlemek
taner-k+1
weboy
karakız
kartal+1
ö.öztürk+1
e.uysal+1
manıaclee
genarali+1
emre+1
-mes(muğla mt.)+9
katılmak isteyen arkadaşların bildirmesi halinde liste güncellenecektir.
saygı ve sevgilerimle,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Reklamlar
-
işte organizasyon ben orda olucam görüşmek üzere
-
Murat Abi biz birşey söylemeden yazmışssın bile gecen sene gelemedik bu sene kaçırmayız artık.
Kredi kartı geçerlidir umarım.
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
-
Murat Abi Listeye Eklermisin.
Özcan Öztürk +1
Erdinç Uysal +1
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
Selamlarr,
Hadin bakalim yaz sezonu geldi basladiniz haaaaa keyifli gezi yapin dikkatli gidin bol bl eylenin. Huzunlude olsa aramizda olmayan kardesimizide guzelce hatirlayin.
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
-
ruzgar_bey adlı üyeden alıntı
Selamlarr,
Hadin bakalim yaz sezonu geldi basladiniz haaaaa keyifli gezi yapin dikkatli gidin bol bl eylenin. Huzunlude olsa aramizda olmayan kardesimizide guzelce hatirlayin.
seninde kulaklarını çınlatacağız, kardeşim.
kendini fazla özletme, teşekkür ederim.
-
Saygilar;
Hakan Altiparmak
-
ruzgar_bey adlı üyeden alıntı
siz kampingler mampingler birde muspet yapar gibi sutopu takimi kurmacalar saglicakla kalin
bırakıcan işi gücü iki günlüğüne gelicen o zaman hakan ustaa..ben zaten yüzme bilmiyorum benim yerime sen geçersin takımın birinee..mazallah topu tutalım derken gözleri öteki tarafta açmayalımm
aakreeep adlı üyeden alıntı
Geçen yaz çok istememize rağmen şu meşhjr Önder camping'e gitmek nasip olmamıştı..Güzel bir yaz başlangıcı olacak.Su topu takımlarını kurarız herhalde..
Gezide görüşmek üzere,hepinize iyi haftalar diliyorum..
Taner-k..sizleri çok özledik..bir başka gezide görüşmek dileğiyle..nişanlına çok selamlar.
Rüzgar bey..Her zaman seni anıyor ve espirili güler yüzlü halini hep hatırlıyoruz.Kendine çok iyi bak selamlar sevgiler..
bizde sizleri çok özledik sevgili demet abalcım teşekkür ederim.. sana bir adres veriyorum bi ara bakarsın
http://www.enteresanolaylar.com/detay.asp?hid=505
buda nişan fotomuz
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
-
tebrikler allah tamanına erdirsin...
benim gelip gelemiyeceğim cuma günü belli olur arkadaşlar büyük ihtimalle gelemicem işlerim çok yoğun zaten şehir dışındayım selamlar herkese
-
hava durumu
Üzülerek söylüyorum hafta sonu hava sıcaklığı düşüyor yağışlı gösteriyor
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
-
slm kuvva kardeşi m kamp işne sıcak bakıyorum ve katılmak istiyorum...yarın netleşir....izmir mt ye Bodrum dan selamlar
-
cok guzel bir gezi olacagına inanıyorum... harika bir organizasyon..
-
mes adlı üyeden alıntı
slm kuvva kardeşi m kamp işne sıcak bakıyorum ve katılmak istiyorum...yarın netleşir....izmir mt ye Bodrum dan selamlar
oooo mes, çok sevindim çok uzun zamandır görüşemiyorduk, çok çok iyi olur
bekliyeceğim kardeşim.
sevgilerimle,
arkadaşlar
konaklama + kahvaltı: 15 ytl dir.
bilgilerinize
-
kuvva adlı üyeden alıntı
arkadaşlar
konaklama + kahvaltı: 15 ytl dir.
bilgilerinize
nerde yaıtcezzz çadırda mı ?
gs maçı nolcak
-
Su topu dediniz, kaybettiniz takımı şimdiden kuralım. Benim tarafımda olan kazanır size tiyo. hehe
-
taner_k adlı üyeden alıntı
nerde yaıtcezzz çadırda mı ?
gs maçı nolcak
yukarıda resimde gördüğün evlerde, sıcaksu, klıma, miini bar, tv ayrıca maç için dev ekran var.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)