Arkadaşlar Rahmetli Ertuğrul Kardeşimizin Kaza Mahkeme Tarihi 26 Nisan 2007 Tarihinde Alaçam-samsun' Da Başlayacak. Bilginize.. Gelebilen Arkadaşlar Mutlaka Orada Olalim. Ailesine Destek Verelim..
Arkadaşlar Rahmetli Ertuğrul Kardeşimizin Kaza Mahkeme Tarihi 26 Nisan 2007 Tarihinde Alaçam-samsun' Da Başlayacak. Bilginize.. Gelebilen Arkadaşlar Mutlaka Orada Olalim. Ailesine Destek Verelim..
Eğer o gün Samsunda olabilirsem geleceğim bu arada rahmetlinin mezarı Yozgattaydı sanırım tam olarak yerini bilen varsa paylaşın lütfen...Ailesini ziyaret etmekte isterdim bilgi verirseniz sevinirim...
aytskal ben pazar günleri samsundayım. haberleşelim birlikte gidelim ailesine
arkadaşlar ben yakakentteyim mahkemeye gideceğim sonuncundan sizlerede haberdar ederim. giden gitti mahkemediyince o acı günü tekrar yaşayacağız,ertuğrul arkadaşımızla kaza günü öncesi karar vermiştik hafta içi o gün sinopa gidecektik bir dahada görüşemedim zaten o gün kaza yaptı 500 metre lik bir mesafede duyduklarıma inanamadım ama olan oldu kaza yerinden geçmemeyi yeğliyorum her gördüğümde aklıma geliyor motordan soğuyorum
mutlaka mahkemeyle ilgili bilgi bekliyoruz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
arkadaşlar bu ara çok seyahate çıkıyorum. tiger seni de arayamadım ne zamandır. samsunda olmuyorum genelde. şu anda da izmirde oteldeyim. tiger bi akşam haberleşelim ailesine gidelim yine. ben tel. de görüşüyorum babası ile ama gidelim yine de.. ama mahkemeye gelmek için gerekirse seyahatimi iptal edicem o gün. orda olmak için ne gerekirse yapmak istiyorumm
Lütfen imkanı olanlar mahkemeye gitsinler.Motorlu veya motorsuz!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Arkadaşlar, aytskal arkadaşımızla telefonda görüştük az önce. İşlerden dolayı bir araya gelemedik İzmir' de. Ben yarın samsuna dönüyorum. Aytskal dan sonra babası ile de görüştüm rahmetlinin. İnşallah pazar günü ailesine gideceğim. Manevi desteğimize ihtiyaçları var her şeyden çok. Samsun 'a dışardan gelecek arkadaşlar bana buradan ulaşarak ziyaret programı yapabiliriz. Mahkeme için de gelebilen arkadaşlardan tekrar rica ediyorum, imkanı olabilenlerle orada buluşalım. Sevgiler..
ertuğrul kardeşimizi hiç unutmadık ve unutmayacağız.
umarım mahkemede gereken ceza hafifletilmeden verilir.
aslında hiç bir şey kaybımızı geri getiremeyecek ama en azından bundan sonra başka canlara kast edilmesinin önüne bir nebze olsun geçebiliriz.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
o gün mahkemede olmaya çalışcağım yalnız veraset davası olduğunu söylemişlerdi arkadaşlar ailesi gelecekmi bir bilgisi olan varmı arkadaşlar
Mahkeme ile ilgili bilgilendirirseniz seviniriz.
Kolpa Adamları
organize oluyorsunuz di mi gitmek için yakında oturan arkadaşlar ... orada olmasam da dualarım ve kalbim sizinle olacak...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)