Şu an arkadaşlarım hazırlıyor en kısa zamanda basın bültüneni atacağım. Düzgün bir şey olsun diye uğraşıyoruz.
Şu an arkadaşlarım hazırlıyor en kısa zamanda basın bültüneni atacağım. Düzgün bir şey olsun diye uğraşıyoruz.
Hayat Düşmezsen güzeldir...
arkadaşlar sevindiri bir haber de bende malumunuz ben ağıradamım...
benim üye olduğum bir siteden büyük hacimli en az 10 motosiklet geliyor...çok büyük destek verdiler sağolsunlar...
listeye 10 kişi eklermsınız AGİRABİLER OLARAK...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
evet arkadaşlar geç kalan ya da herhangi bi sorun yaşayan arkadaşlar bana ulaşabilirler...ışık hızındaki motorumla gerekirse sizi beklerim gerekirse yardıma koşarım...mangal varsa coşarım
ALO ZİKZAK YARDIM ve DAYANIŞMA HATTI:0505 844 73 10
desene abi o gün grup olarak baya ağır basacağızSAVASXXL adlı üyeden alıntı
offfff güzergagı gözden geçirsekmi acaba nereye sıgdırıcaz abi siziSAVASXXL adlı üyeden alıntı
ulan memlekettede yokki şöyle 10 şeritli bi yol
ist. büyük şehir belediyesiyle bi görüşeyim bende
pazartesi sabah yol tamirlerine başlasınlar AGIRADAMLAR geçecek
diye haber vereyim vay vay vay cem yılmaz gelsinde ASFALT nasıl aglıyormuş zırlıyomuş görsün
tamam abi mailimede bekliyorum çok uzunmu olacak?reklamci2003 adlı üyeden alıntı
[QUOTE=zikzak]evet arkadaşlar geç kalan ya da herhangi bi sorun yaşayan arkadaşlar bana ulaşabilirler...ışık hızındaki motorumla gerekirse sizi beklerim gerekirse yardıma koşarım...mangal varsa coşarım
ALO ZİKZAK YARDIM ve DAYANIŞMA HATTI:0505 844 73 10
evet arkadaşlar ekibimizin gelecektedeki agırabisi
aynı zamanda hızır acil görevine atanmıştır
kendisine bol zikzaklı günler diler hayırlara vesile olmasını
yüce rabbimden niyaz ederim
hayırlı olsun
şöle gelebilsemde sizde ağır abi görseniz ...rakip tanımam ağırlıkta
ha bide unutmadan o listedeki arkadaşların bazılar şu an marmariste
daha bu gün 1 haftalık yer ayarladım ordan biliyom
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
[QUOTE=GÖKSEL...]
eyyvallah abi Allah razı olsun...zikzak adlı üyeden alıntı
bu arada rejimdeyim abi.( bu da demek oluyor ki önümüzdeki bi kaç ay belki kilo almam )
Arkadaşlar bu yazıdan 50 şer tane kağıt çıkışı alıp güvenlik kapılarına bıraktım motorcu arkadaşlara iletecekler.
Lütfen tanıdığınız herkese heryere aşağıdaki yazıyı faks mail veya çıkış alıp ulaştırınız.
Darülaceze buluşması ve Hakk'ın rahmetine kavuşan motorcu arkadaşlarımız anısına İstanbul turu (23 Temmuz 2006 Pazar)
Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bu nedenle bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görevleri arasında olmalıdır; ancak bizler de yaşlılarımıza gereken saygı ve sevgiyi göstermeliyiz. Onların bizden isteği "HATIRLANMAK" ve "SEVGİ". İşte bu nedenle yaşlılarımızı ziyaret ederek bir nebze de olsa yalnızlıklarını paylaşacağız. Yaşlılarımıza ve yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza unutulmadıklarını hissettirmek, inanıyorum ki hepimizi mutlu edecektir.
Darülaceze ziyareti 11.00?da başlayacaktır.
En son Cihan arkadaşımızın vefatını duyduktan sonra kendisini ne kadar tanımasak da yüreklerimiz burkuldu. Bu arkadaşımız ve Hakk'ın rahmetine ulaşan diğer arkadaşlarımız için bir İstanbul turu düzenliyoruz.
İstanbul Darülaceze ziyaretimizden sonra 13.15'de yola çıkarak Okmeydanı'ndan E-5'e girerek, Haliç Köprüsü, Şehitlik tünelinden geçerek Aksaray, Yenikapı sahil yolu, Eminönü, Karaköy'den Dolmabahçeye ulaşacağız. Burada Basın açıklaması yapıp Kadıköy iskele önüne doğru hareket edeceğiz. 15.15 Kadıköy iskelesi önünde buluşup 15.30 da hareketle bostancı, Bağdat caddesi üzerinden fenerbahçe stadı önünde son bir Basın toplantısı yapıp dağılacağız.
O kadar kalabalık olalım ki, diğer araçlar bizim trafikte ne kadar fazla olduğumuzu anlasınlar ve bizi görsünler. Bu bir "EYLEM DEĞİLDİR!" fakat bizim de trafikte olduğumuzu göstermemiz açısından ve daha fazla arkadaşımızı kaybetmememiz için herkes buna katılsın. Trafik kurallarına uyulsun. Hatta tanıdığınız motokuryelere, pizzacılara vs. herkese haber verin, hayatlarının 2 saatini ayırsınlar ve hep beraber olalım. Gazete, televizyon ve ilgili diğer kuruluşlara haber verelim ki sesimiz daha fazla duyulsun!
Haydi herkesi aramaya başlayalım!!!
DİKKAT BU BİR EYLEM DEĞİLDİR!
Ve trafik hiç bir şekilde aksatılmayacaktır.
Duyarlı tüm arkadaşlara,
MT GRUBU
Buluşma ve hareket yerleri:
Büyükçekmece Beylikdüzü Avcilar istikametinden Gelen Arkadaşlar,
Buluşma: Saat 10.15
E-5 incirli (eski Çarşı Magazası) şimdiki Boyner Önü
Hareket: 10.30
İstikamet E-5 ten Okmeydani Darülaceze
Sarıyer Tarabya Bebek Ortaköy Tarafından Gelecekler,
Buluşma: 10:15
Maslak Bp Karşısı Princess Otel Öni Buluşma
Hareket: 10.30
istikamet E-5 ten Okmeydani Darülaceze
Anadolu Yakasindan Gelecek Arkadaşlar,
Buluşma: Saat 10.00
Kadiköy iskele Önü Buluşma
Hareket: 10.15
istikamet E-5 ten Okmeydani Darülaceze
Belirtilen Gün ve Saatte Burada Bekleyecegiz.
İsteyen arkadaşlar direkt olarak Darülaceze'ye gelebilir veya saat 13.00'te oradaki kalkışa katılabilirler.
reklamci2003 adlı üyeden alıntı
iyi ya işte marmarisi onlara emanet et sen gelBBRR adlı üyeden alıntı
madem o kadar kilo var onların kaplayacagı yeri sana veririz
haftayada polonezköye geçersin
Doru sölüo valla barış en ağır abidir.. haftaya gel diosunda o öle heryere gitmez yaw..GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
S&S
efetttt.. vakit tamam ABBAS VAKİT TAMAM, AKŞAM DİYORDUN İŞTE OLDU AKŞAM.... pazar günü hepinizle tanışmak görüşmek ve hayır duaları almak ümidiyle gidiyorum. kendinize cici davranın... hepinize
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Benide yazın artçımla gelcem ama arabada artçı benim hehehhe görüşmek dileğiyle
alkışlar kader'e bu halde bile gelmen gerçekten büyük fedakarlık tebrik ederim ve bu arada tekrar geçmiş olsun
polonezköyde listede benmi yanlış gördüm pazar günü gidecegimiz yerde heryer degil zaten abicim DARÜLACEZEzuhtupasa adlı üyeden alıntı
TEKRAR BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN EKLİYORUM LİSTEYEdestinyofrock adlı üyeden alıntı
EMEKLERİN VE ÖZVERİN İÇİN BEN VE ARKADAŞLARIM ADINA KOCAMAN TEŞEKKÜRLERdelipoyraz adlı üyeden alıntı
paşam istanbulda olsam her yere kafadan ilk sırada yazılırım ama malum 800 küsur km var arada ....kalbimiz sizinle yolunuz açık olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
son düzeltmeler :
basın açıklaması reklamcı 2003 abimiz hazırlıyor
yaka sloganlarımızı yada resim savaşXXL abim hazırlıyor
kurdelalarımız zikzak erkin ve gece deniz kardeşim halletti
bayraklarımız kendimiz getiriyoruz olmayanlar delipoyraza yada zikzak a müracaat ediyorlar
basın medya hasan kardeşimiz hallediyor blacat ve digerlerininde bekliyoruz desteklerini
varmı başka sorusu olan
artık herşeyimiz netleşti
eksik varsa hatırlatsın
1-mühendis1959-müslüm
2-along-göksel...
3-donniedarko-hasan
4-frontier-sehat
5-sametçakar
6-zikzak-erkin
7-cihan-blacat
8-crato-yavuz
9-akalteke-tamer
10-lespaul-serkan
11-$ebo-şebnem
12-vınvın-handee
13-delipoyraz-funda
14-batuhan 35
15-muzo
16-intercom
17-soner
18-johnny rock-sinan
19-tunoka-tuncel
20-ledo
21-belifelesss
22-gelişim sürücü kursu
23-gucci
24-kelsinus-ozan
25-eko81-erkan
26-judas2-ismet
27-not_fear
28-serkan79
29-rölanti
30-pampam-deniz
31-abimiçin
32-ashes-ersen
33-trader
34-ataper
35-necdet
36-musturaki
37-brubaker-veysel
38-mete_han
39-niceman
40-erkan 1979
41-beto977
42-thai-ziya
43-007-cüneyt
44-archangel
45-tmrbaykal-tamer
46-nautilus
47-gece(deniz)
48-er5
49-çıtır
50-zühtüpaşa
51-enişteee-ümit
52-scud-kemal
53-69denizci
54-chopper250-reha
55-motti60
56-nurettin
57-savaşXXL
58-reklamcı2003
59-terminatör-kemal
60-kömür-yunus
61-ahmet taner yüksel
62-aydın ölmez
63-mak-if
64-babaadam
65-lacivertsarı
66-engineer
67-mert ybr125
68-aksi
69-desparadost
70-fastboy3
71-demonicdreams
72-bodybody
73-cem.alper
74-savaşXXL VE agır adamlar GRUBU
75-agır adamlar
76-agır adamlar
77-agır adamlar
78-agır adamlar
79-agır adamları
80-agır adamları
81-agır adamlar
82-agır adamlar
83-agır adamlar
84-agır adamlar
85-destinyofrock+1
^^^^^^^^^ TÜrk Bayraklarimizi Unutmiyoruz ^^^^^^^^^^^^
########## Kurdelalarimiz Hazir#############
&&&&&&&&&& yaka sloganlarımız hazırlanıyor &&&&&&&&&&&&&&
BARIŞ CIM BİZİM AĞIRABİLERİMİ DİYORSUN MARMARİSTE..??BBRR adlı üyeden alıntı
BÜTÜN YONETIM İSTANBULDA YAV HAYRO OK DEDİ GOKHAND TAMAM D EDİ ÇOĞU GELECEK BÜYÜK İHTİMALLE 1150 GS 1200 GS LERLE GELECEKLER YA 3 KİŞİ BİLE GELSE KARDIR...
AMA EMINIM KATILIM YUKSEK OLACAK...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Basın Duyurusu hazırlanmıştır bilginize. Okuyacak arkadaş daha evvel kendi kendine sesli bir şekilde okursa sevinirim.
katılım sanki az gibi ne dersiniz 100 kişiyi bulsak sanki daha güzel olur 10 20 kişi de gelmeyebilir bellimi olur aksilik vs yokmu başka gelen arkadaşlar hadi ya ist" ayağa kalksın neredesiniz...
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
nerde göremedim mailime attınızmıreklamci2003 adlı üyeden alıntı
ozkayagoksel@gmail.com
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)