14-15 Mayıs 2016 Kartepe Kuzu Yaylası Kampı
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Merhaba Arkadaşlar,
Yazın gelmesi ile beraber, sezonun ikinci kampını 14-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Kartepe Kuzu Yaylası'nda gerçekleştirelim mi?
Bir önceki kamp etkinliğimiz 23-24 Nisan 2016 Yalova Erikli Yaylası Çifte Şelaleler idi, hava muhalefetinden dolayı kamp atamamıştık ama yine de güzel bir gün geçirmiştik.
Bu etkinliğe de tüm motosiklet ve kamp sever arkadaşlarımız davetlidir.
Kampa arkadaşlar kendi imkanları ile istediği saatte gelebileceği gibi, ekipmanlarının tam olması ve toplu sürüş kurallarına uyulması şartı ile aşağıdaki buluşma noktalarından grup olarak da gelebilirler.
Kapılarımız, kamp kurmayıp günübirlik gelmek isteyen arkadaşlara da açıktır. Günübirlik gelmek isteyenler isterlerse Cumartesi sabah grupla gelip akşam dönebilir, isterlerse Pazar gelip akşam grupla dönebilirler
BULUŞMA NOKTASI
İstanbul Anadolu Yakası Ana Buluşma Noktası
İstanbul - İzmit Otoyolunda Kurtköy mevkiindenki OPET Mehmetçik Vakfı Benzin İstasyonu
(Google Haritası)
İstanbul - İzmit Otoyol Gişelerinden 18km sonra ki ilk benzin istasyonu (Opet Benzin İstasyonu- Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci)
Buluşma saat 08:30 - Hareket saat 09:00
Güzergah : İzmit üzerinden Kartepe ilçesi Marşukiye Mahallesi üzerinden veya Sapanca ilçesi Marşukiye Mahallesi üzerinden Kartepe Kuzu Yaylası Milli Parkına ulaşılabilir.
İstanbul'a uzaklık 135 km, en yakın merkez İzmit 35 km
Koordinatlar (Enlem ve Boylam): 40°38'44"N 30°6'36"E
Harita :
Kamp Alanından Görüntüler
Fotoğraflar google görsellerden alınmıştır, bir dahaki sefere kendi kampımızın resimlerini paylaşırız inşallah.
Önemli Notlar:
Gece serin olabilir, çadırınız uyku tulumunuz ona göre olsun. İçlik polar kazak vs yedek getirmeyi de unutmayın.
Gideceğimiz yer özel bir işletme tarafından işletiliyor, girişte cüzi bir ücret ödememiz gerekli. 20 ya da 25 TL olması lazım, piknik masaları, wc var. Tesisinde küçük bir bakkal varmış, fakat alışverişi sakarya merkezden yaparız. Köfte, sucuk, ekmek, içecek vs.
Şehre uzaklık çok fazla değil, kamp alanına gitmeden tüm ihtiyaçlarımızı alıp gideceğiz fakat bir ihtiyaç olduğunda merkeze inilip tekrar çıkılabilir.
Kesinlikle orada çöp bırakmayacağız, yanımızda götüreceğimiz alışveriş poşetlerini çöp poşeti olarak kullanabiliriz fakat yinede çöp poşeti bulundursak iyi olur.
Birden fazla noktada ateş yakıp risk almayacağız, bir büyük ateş yakar etrafından faydalanırız. Kişi sayısına göre ateş sayısı iki olabilir fakat birbirinden uzak olmamalı.
Gelmeyecek olsa da kamp tecrübesi olan arkadaşlar lütfen fikir beyan etsinler başlıkta, faydalanırız.
Eşlerinizle ve çocuklarınızla gelebilirsiniz, motosiklet şart değil araba ile de gelebilirsiniz. Bir aile ortamı olacağından alkol kullanmayacağız, gelişi güzel her yerde sigara içip etrafa izmarit atmayacağız.
Daha önce bölgede kamp yapanlar var ise fikir ve uyarıları olursa sevniriz.
Notlar ve uyarılar güncellenebilir.
KİMLER GELİYOR?
Reklamlar
-
Memleket havasi alicam. Ordayim abi
-
1-olcay+1
2-muratus
3-trnpkr
-
Kısmet olursa Cumartesi aksam çay a gelirim 2 sohbet ederiz inş
Çaylar Ahmet başkan dan sanırım
-
slm ben gelmeyi düşünüyorum. yeteri kadar kamp tecrübem var . organize eden arkadas cep telefonunu yazarsa iletişime geçmek isterim.
-
Bende geleceğim inşaAllah birde artçım var ama yine günübirlik olucak ☺
-
Süper Moderatör
mr.target adlı üyeden alıntı
slm ben gelmeyi düşünüyorum. yeteri kadar kamp tecrübem var . organize eden arkadas cep telefonunu yazarsa iletişime geçmek isterim.
Bekleriz buyur gel, iletişim için şimdilik forumu kullanalım ki konuşulan her şeyden herkesin haberi olsun
SİYAH İNCİ adlı üyeden alıntı
Bende geleceğim inşaAllah birde artçım var ama yine günübirlik olucak ☺
Lan alın bi çadır iki tulum kalın be gece de, zevkli olur.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Bekleriz buyur gel, iletişim için şimdilik forumu kullanalım ki konuşulan her şeyden herkesin haberi olsun
Lan alın bi çadır iki tulum kalın be gece de, zevkli olur.
abi pazar sabahtan başka bir yere gideceğim yoksa alırdım tulum çadır
Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim.
-
motosiklet.net'de kamp etkinliğini gören a101 kamp malzemeleri satmaya başladı
pek profesyonel ürünler olmasada genede eksik malzemesi olan arkadaşlar bu kamp lık idare edebilecek ürünler var.
tabureler iyi iş görür bi göz atın.
http://www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdi...olBannerID=915
her ne kadar gelemesekte, sizlerle tanışamasakta şimdiden hayırlı kamplar
-
Moderatör
Olcay buda mı gol değil yoksa..
-
Süper Moderatör
Levent valla inşaallah yağmaz.
MGM öyle demiyor, hava kapalı ama yağış yok:
http://www.mgm.gov.tr/tahmin/il-ve-i...aspx?m=kocaeli
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Motorda çanta olsa, eşyaları koyabilsem gelirdim artçım ile ama benim için uygun olmadı. Hepinize iyi eğlenceler şimdiden, tekerinize taş değmesin.
-
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
ABİ sizdede hiç kısmet yok yalovaya geldiniz yağmur kocaeline gidiyorsunuz gene yağmur
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN
: ::
-
cumartesi görüşmelerim var akşama belki gelirim eşli gelecekler yazsın baride pona göre bizde gelirsek eşli geliriz.
-
Moderatör
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
bu 90+1 sayılmaz :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Moderatör
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
bu 90+1 sayılmaz :D
valal geçen senede haziranın 15ine kadar hava adam gibi açmamıştı bu sene de öyle olacak gibi gözüküyor.
-
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
ABİ sizdede hiç kısmet yok yalovaya geldiniz yağmur kocaeline gidiyorsunuz gene yağmur
nasıl kısmet yok. olmazmı bedevi kısmeti var :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
kuvvetmira adlı üyeden alıntı
ben katılmıyorum diye oluyor bu yagmur olayları
-
Bu sefer kalacaz yağmur falan ona gore hazırlık yaparız. Da inşallah ben yan cizmem biraz sıkıntı var insaAllah atlatirim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)