Çatalca - Çilingöz Chopper Gezisi - 30.08.2015
Reklamlar
-
18 Ağustos 2015, 13:27
Arkadaşlar herkese merhaba.
Önceki gezilerimizin ağızda bırakan tadı ile beraber olduğumuz grup dotlarımız ve gelmek isteyipde gelemeyen diğer arkadaşlarımız için farklı bir rota üzerinden güzel bir gezi planı kurmak istedik.Buna göre rota planımız ve yapacaklarımız şöyledir;
- Rotamız Çatalca - Çilingöz tabiat parkına olacakdır.
- Toplanma yerimiz avrupa yakası levent - sanayii durağı meydanı olacakdır,Saat 09;:00
- Saat 09:15'de kalkış yapılıp Çatalca'ya hareket edilecekdir.Gezimiz chopper motor gezisi olduğundan hızlarımız otobanda 100 km civarı seyir edecekdir.
- Çatalca girişinde ilk mola verilip,fiziksel yorgunluğa mahal vermeden gerekli ihtiyaçlar karşılanacakdır.
- Burdan çilingöz'e gezi devam edilecekdir.
- Çilingöz tabiat parkında dileyen mangal yapabilir yada denizin keyfini çıkarabilir, sonrasında tanışma ve fotoğraf çekimi gerçekleştirilecekdir.
- Ardından saat 17:00'da gezimiz tamamlanıp tem bağlantı yolu üzerinden dağılanacaktır.
Çatalca - Çilingöz Tabiat Parkı
GEZİ İÇİN GEREKLİ KATILIM ŞARTLARI;
-GEZİYE KATILACAK ARKADAŞLARIN GÜVENLİKLERİ İÇİN ÖNCELİKLE KASK,KORUMALI MONT,ELDİVEN VE VARSA DİĞER EKİPMANLAR İLE GELMELERİ ZORUNLUDUR.
-GEZİYE ARTÇI ARKADAŞINIZ İLE GELME DURUMUNUZ VAR İSEDE EKİPMAN OLARAKDA AYNI KURALLAR ARTÇI İÇİNDE GEÇERLİ OLACAKDIR.
GEZİMİZİN AMACI KEYİF ALMAK VE GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEK OLSADA,KATILANLARIN GÜVENLİĞİNİ GÖZETMEKDE ASLİ GÖREVİMİZDİR.
-GEZİ ESNASINDA GRUP LİDERİ VE GRUBUN EN ARKASINDA YER ALACAK ARKADAŞLARA,TRAFİKDE OLUŞABİLCEK TEHLİKELERDEN ÖTÜRÜ GEZİ SÜRESİNCE UYULMASI RİCA EDİYORUZ.
-GEZİ BAŞLAMADAN ÖNCE DEPOLARIN TAM DOLU OLMASI,MOTORUNUZ İLE ALAKALI PROBLEM YAŞAMAMAK İÇİN ÖNCESİNDE VARSA YAPILACAK SERVİS İŞLEMLERİNİZİ TAMAMLAYARAK GELMENİZ TAVSİYE EDİLİR.
-GEZİYE KATILIMIN SAYISINA GÖRE TRAFİKDE GÜVENLİ SÜRÜŞ YAPMAK ADINA GRUPLARA BÖLÜNEBİLİR,BU DURUM GEZİ BAŞLAMADAN ÖNCE ARKADAŞLARA AKTARILACAKDIR VE AYRICA GEZİ ESNASINDA HAREKET EDİŞ TARZLARI HAKKINDADA BİLGİ SUNUMU YAPILACAKDIR.
-GEZİDEN DAHA İYİ KEYİF ALMAK ADINA BİR GÜN ÖNCESİNDEN DİNLENEREK GEZİYE KATILIM YAPMANIZ TAVSİYE OLUNUR.
KURALLARA UYGUNSUZ HAREKET EDEN ARKADAŞLAR,GEZİ ÖNCESİ YADA GEZİ ESNASINDA OLSA BİLE GEZİ GRUBUNDAN ÇIKARILACAKDIR.
Bu konuda gerekli duyarlılığı göstermenizi rica ediyoruz.
Gelecek olan arkadaşlarımız isimlerini belirtirlerse listemizi oluşturup gezimizi gerçekleştireceğiz.
Şimdiden herkese teşekkürler.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
Reklamlar
-
18 Ağustos 2015, 13:35
bi aksilik olmazsa katılıyorum.
-
18 Ağustos 2015, 13:45
-
18 Ağustos 2015, 13:53
abi ben mi göremedim ? gezi hangi tarihte ?
-
18 Ağustos 2015, 13:56
Gezimiz 23 ağustos pazar günü düzenlenecekdir.
-
18 Ağustos 2015, 15:09
hangi güzergah üzerinden gidilecek?
-
18 Ağustos 2015, 15:16
TEM üzerinden gideceğiz.Göktürk yolu üzerinde çalışmalar var çünkü sıkıntı olabilir grup gezisi için.
-
18 Ağustos 2015, 16:00
Bi aksilik olmazsa ben de geliyorum.Temde Ispartakule-Bahçeşehir civarında katılmaya çalışacağım gruba muhtemelen 9.45-10 arası geçersiniz ordan
-
19 Ağustos 2015, 01:24
MoKo777; 09:45'i bulmayabilir ama Mahmutbey gişe çıkışı cepte 15dk bekleyeceğiz muhtemel o bölgeden katılacak arkadaşlar için ikinci hareket noktası için teker döner saatimiz 10:00 olur, bu şekilde planlayın lütfen.
-
19 Ağustos 2015, 15:56
-
19 Ağustos 2015, 18:42
Düğünümüz var gelemem. :(
-
20 Ağustos 2015, 11:31
+Haktan Tem İspartakule-Bahçeşehir yolundan gruba katılacağım.
-
20 Ağustos 2015, 12:00
....::::ÖNEMLİ DUYURU::::....
23 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ YAPACAĞIMIZ ÇATALCA GEZİMİZ,HAFTASONU MARMARAYI ETKİSİ ALTINA ALACAK YOĞUN SAĞNAK YAĞIŞ VE OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI YÜZÜNDEN,GEZİ GÜVENLİĞİNİ TEHLİKE VE RİSKE SOKMAMAK İÇİN 30 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜNE ERTELENMİŞDİR.KONU İLE ALAKALI GEZİYE KATILACAK ARKADAŞLARIN ANLAYIŞLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
-
20 Ağustos 2015, 12:59
Hay Allah. Bu hafta Pazar nöbetini de bir sonraki Pazarla yer değiştirmiştim güç bela. Ama gezinin iptal nedeni hava şartları olunca kimseye de bir şey diyemiyoruz
-
20 Ağustos 2015, 13:10
sert bir haftasonu bizi bekliyor ,bölgesel şidetli rüzgarlarda sıkıntı olabilir,gezmek keyifli ve güzel bir duygu ancak güvenlik herşeyin önünde tutulmalı düşüncesiyle geziye katılacak arkadaşları düşünerek böyle bir karar aldık.son dakikada iptal etmek yerine şimdiden herkezin bilgisi olsun istiyoruz.
-
20 Ağustos 2015, 14:08
Cilibgozun isletmecileri nedir bilmiyorum da hem giriş icin motorlara para aliyolar hem cadir basi para hem motor icin ertrdi güne para aliyolar. Aklinizda olsun tam soyguncu çomar tipler.
-
20 Ağustos 2015, 16:39
Geziyi organize eden arkadaşlar fiyatlandırma konusunda bilgileri vardır. Fazladan para ödetmezler sanıyorum.
-
20 Ağustos 2015, 17:45
normal şartlarda araba için 5-10 tl gibi bir fiyat isterlerken motor için 3 tl gibi cüzi rakamlar isteniyor.Grubumuzu zora sokacak hiçbir adım atmayacağımız gibi olumsuz bir ortamda da zaten grup arkadaşlarımızı uzak tutacağız.Amacımız motorsikletlerimizle güzel bir gezi yapmak,istanbul stresinden bir nebze olsun uzak kalıp haftanın ağırlığını üstümüzden atma niyetiyle böyle bir organizasyon düşündük.Elbetteki yeni arkadaşlar tanımak ve sohbetetmekde en büyük isteğimiz bu gezide.
-
21 Ağustos 2015, 21:30
beni de yazın bir aksilik olmazsa ben de geliyorum.
eski gezilere katılmış biri olarak;
TÜNEL yok mu
-
26 Ağustos 2015, 11:16
necipalperen adlı üyeden alıntı
beni de yazın bir aksilik olmazsa ben de geliyorum.
eski gezilere katılmış biri olarak;
TÜNEL yok mu
Tünelin tadı farklıydı ama bu sefer daha bilinçli ve daha keyifli bir tur planlıyoruz.Pazar günü katılımlarımız devam ediyor.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)