Ramazan Bayramı 1.gününde Kocaeli Mt olarak hem tanışma,hemde bayramlaşma niyetiyle Seka Park'ta buluşuyoruz.
Yer : Seka Park
Saat : 19:00
Çevre illerden katılım göstermek isteyen arkadaşlarımızı da aramızda görmekten keyif duyarız.
Ramazan Bayramı 1.gününde Kocaeli Mt olarak hem tanışma,hemde bayramlaşma niyetiyle Seka Park'ta buluşuyoruz.
Yer : Seka Park
Saat : 19:00
Çevre illerden katılım göstermek isteyen arkadaşlarımızı da aramızda görmekten keyif duyarız.
Sayfayi takipteyim musait olursam bende aranizda bulunmak isterim
Katılacak arkadaşlar isimlerini listeye ekleyebilirler. Çevre illerden katılmak isteyen arkadaşları da aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Katılım Listesi;
1-Ezio41
2-Uğur Ak
Bayramın 1. Günü Malkara keşan hoppala paşam. Beni bekler yolcudur abbas. Sanki hic gorusmuyoruz. 2 günde bir beraberiz zaten buluşma diye yine 3muz olacağız
Bizden başka kimse yok anlaşılan .
Güncel
İzmit tayfasıyla en yakın zamanda buluşmak isterim, 3 senem geçti merkezde. As olun beolummmm Bayramda şehir dışındayım, bir dahaki sefere inş
Yarın geliboluya gitmesem aranıza katılırdım :( Şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar daha sonra hasret gideririz...
Gelmek isteyenler isimlerini yazarsa güzel olur . Katılım olmazsa eğer , etkinlik iptal olacak arkadaşlar .
Kıbrıs'ta aile ziyaretindeyim. Önceliği onlara verdim kusura bakmayın
Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar diliyorum . Kocaeli Mt etkinliğimize yeterli katılım sağlanmadığı için , etkinliğimizi iptal etmiş bulunmaktayız bilginize .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)