[MT İzmir] 23 Haziran Marmok Festivali Gezisi
-
Reklamlar
-
Abi zevkle gelirizde bizim ufaklık çıkarmı sakar'ı bilemem
-
-
selam orda olmayı çok isterdimmm.benim yerimede bir bira içen çıkar sanırım.yolunuz açık olsunnnn
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
yaa varya bu süper birşey
yeşilköyde bira içtiğim kenan ve yusuf ağabimi bulmak çok keyifli geldi
türk motor kardeşliği bu olmalı
-
Cumartesi icin saganak yagmur yagma ihtimali var . Plan program super Kenan Ama cumadan yola cıkmadan hava durumuna bakmak akılcı olur diye dusunuyorum ... İsterseniz pazar Dikili Caglayan koyunde yemek var hepinizi beklerimmmm
-
dostdark & kılıçbalığı
dostluğumuz baki kalacak inşallah elbette sizlerlede tekrar görüşme fırsatımız olacaktır siz gelmezseniz biz yine geliriz oralara
fahri üyemizsiniz zaten listeye ekliimmi
-
waaaaaww süper bi gezi olacak kaç zamandır istediğim bir geziydi yaz beni listeye kenan
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
dostdark & kılıçbalığı
dostluğumuz baki kalacak inşallah elbette sizlerlede tekrar görüşme fırsatımız olacaktır siz gelmezseniz biz yine geliriz oralara
Kenan abi ekleme lütfen yoksa kalkıp gelmek zorunda kalırım
-
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
dostdark & kılıçbalığı
sen bizim yerimizede iç dostum yarasınnnn inşallah haziranda orda oluruz bizde.işte ozaman ben kendi yerime içerim
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
okram adlı üyeden alıntı
Hem karakız da var, oradan da istanbula geçer zaten
yok yok istanbula geçmem benn
-
KARAKIZ adlı üyeden alıntı
yok yok istanbula geçmem benn
büyük konuşama
-
dostdark ben sadec yarın geleceğim bu hafta istanbu'dayım ondan sonra da sınavlar başlayacak tekrar dan yakın zaman da gitmeyeceğim heralde
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam derim ben
nasıl olsa yeni bi iş buldum gibi, motorumun yakıtlarını karşılayacazz dediler ama bilmiyorum artık, eğer bu iş olursa ben kılıçbalığı abimin yanına kadar giderim...
ayrıca ben BBRR kabul ederse tabi, benim motora airbrush hakkında fikirlerini ve yorumlarını sorucam, zaten geçenlerde sözüm vardı gelicez die, bu sözümü de yerine getirmiş olurum...
-
heralde
Yani belirsizzzz
nevZAT150 adlı üyeden alıntı
tamam derim ben
nasıl olsa yeni bi iş buldum gibi, motorumun yakıtlarını karşılayacazz dediler ama bilmiyorum artık, eğer bu iş olursa ben kılıçbalığı abimin yanına kadar giderim...
Bahti bu iş ne ki kilometre saatlerini mi test edicen
-
dostdark ben sadec yarın geleceğim bu hafta istanbu'dayım ondan sonra da sınavlar başlayacak tekrar dan yakın zaman da gitmeyeceğim heralde
msn den haber ver tayfayı toplıyayım ve bir nevilzade yapalım
-
nevZAT150 adlı üyeden alıntı
tamam derim ben
nasıl olsa yeni bi iş buldum gibi, motorumun yakıtlarını karşılayacazz dediler ama bilmiyorum artık, eğer bu iş olursa ben
kılıçbalığı abimin yanına kadar giderim...
ayrıca ben
BBRR kabul ederse tabi, benim motora airbrush hakkında fikirlerini ve yorumlarını sorucam, zaten geçenlerde sözüm vardı gelicez die, bu sözümü de yerine getirmiş olurum...
Gel dostum nedemek herzaman bekleriz herkesi
-
dostdark adlı üyeden alıntı
msn den haber ver tayfayı toplıyayım ve bir nevilzade yapalım
geleceğimden haberi olan arkadaşlar var dostdark yarın geliyorum işte
okram adlı üyeden alıntı
Yani belirsizzzz
marko abi belli diil neden belli diil çünkü heran herşey olabilir acil gitmem gerekebilir biliyosun istanbulda bekleyenimiz var
-
kılıçbalığı adlı üyeden alıntı
Gel dostum nedemek herzaman bekleriz herkesi
Yusuf abicim ya birgün sadece seninle içmek için adanaya geleceğim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler