02.03.2014 İzmir - Şirince (İzmir MT)
Reklamlar
-
Merhaba Arkadaşlar, daha önce planlanan fakat bazı farklı organizasyonlarla çakıştığı için genel grubun ertelemeye aldığı Şirince gezisi için gitmek isteyen var ise buradan takip edebilirler.
Ben eşimle ve MT den olmayan bir arkadaşımla Pazar günü Şirinceye kesin olarak gidiyoruz. Bu gezinin iptali sadece yağmur dolayısıyla iptal olacaktır ve İzmir MT'den sanırım Göktuğ'da gelmeyi planlıyor. Mangal keyfi, Şirincenin güzel doğasının keyfiyle bütünleşmek isteyen dostlar varsa katılmalarını gönülden isterim.
Şirinceye otoyol dışında gidilecek yol güzergahını aşağıda yayınlıyorum, bunun dışında Şirince Efes Antik şehrine 12 km. buraya da uğrayabiliriz.
Toplanmak için Optimum'un karşısında ki Serbest bölge sapağı en uygun yer olacaktır, buradan menderes yoluna doğru gidip, arzu edilirse Mendereste kahvaltı yapabiliriz.
Menderes yolundan Küner kavşağına kadar sürüp buradan Gümüldür yoluna dönülecektir. Tahtalı barajı çevresinden Selçuğa çıkacak şekilde sürülüp, Selçuk içerisinden Şirinceye çıkılacaktır.
Toplamda 70km sadece gidiş.
Şuan için İmzir MT'den
Ben,+Eşim
Göktup +Hazal,
MT'den olmayan Ozan isimli arkadaşım.
5/6 kişi olarak Yağmur yağmaması durumunda kesin olarak gidiyoruz.
katılım olursa bekleriz.
Şirince Köyü gezildikten sonra, dinlenmek için en uygun yer, asırlık çınar ağaçları gölgesinde Çınaraltı Meydanı.
Reklamlar
-
-
bi aksilik çıkmazsa katılmak isterim, yol güzergah ve bilgilendirme sunumu güzel olmuş eline sağlık.
artık konuları sen aç cemal, adamsın :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
abi daha da güzelleştiricektim te oyundan çağırdı arkadaşlar ondan ayaküstü oldu :D
-
-
maddi kaynak bulabilirsem bende geliyorum cemal bu arada bilgilendirme süper olmuuş. hava konusundada haftasonu ola hayrola diyelim
-
Süper bir konu olmuş... Güzergah belirtme harika... Tebrikler..
Gitmiş kadar olduk...
Kazasız belasız..Size iyi eğlenceler...
-
Extra bir durum çıkmazsa mutlaka katilirim. Ama cikis saati önemli. Kac gibi dusunuyorsun abi ?
-
saat 10:00 - 10:30 civarı serbest bölgenin orada toplansak iyi mi? daha çok geç kalırsak günün tadını çıkaramadan dönmek zorunda kalabiliriz
-
Hepinize kazasız sürüşler dilerim
Dikkatli gidin gelin
Bu arada bizim gezi filmlerinden birini de selçuk şirince taraflarında çekmiştik
fikir vermesi açısından izlemenizi tavsiye ederim
-
valla cemal kırk yıldır gezi planlıyor gibi konu açmış abi fuara gittiğine pişman edeceksiniz adamı başka zaman beraber gitmek dileğiyle. Keyifli sürüşler
-
Şirince'yi çok sevirim.İzmir'de 2006 yılında 6 ay kalmıştım.Konak'ta Kaya Prestige otel'de kalıyordum.Sık sık haftasonları Şirince'ye gidip 1 gece kalıyorduk.Çok güzel bir yer.Çarşı'dan yukarı çıkarken bir yer vardı 70 çeşit kahvaltı verirdi.Nutellalı gözleme filan yapardı.Akşam da ne bulursak içer kafaları çekerdik.Harika zaman geçerdi.Vaktim olsa buralardan gelir katılırdım size,iyi eğlenceler
-
Bir aksilik çıkmazsa bende sizlerleyim dostlar
-
mkaptan adlı üyeden alıntı
Hepinize kazasız sürüşler dilerim
Dikkatli gidin gelin
Bu arada bizim gezi filmlerinden birini de selçuk şirince taraflarında çekmiştik
fikir vermesi açısından izlemenizi tavsiye ederim
http://www.youtube.com/watch?v=4vSfF5E6JDM
Reklam kokan hareketler ünlü olmak kolay değil
-
kene35 adlı üyeden alıntı
Reklam kokan hareketler
ünlü olmak kolay değil
Bu yük bana ağır geldi
ünlü olmak bana göre değilmiş
Kendimi tekrardan halka arz edicem :D
-
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
mkaptan adlı üyeden alıntı
Bu yük bana ağır geldi
ünlü olmak bana göre değilmiş
Kendimi tekrardan halka arz edicem :D
Beni siz yarattığınızzzz gibi bir replik beklemiştim ben
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
-
şirince güzel bir yer, şarap içmediğim için şaraplarını denemedik ama manzara mekan güzel, iyi eğlenceler.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)