02.03.2014 İzmir - Şirince (İzmir MT)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
KAFKAS35 adlı üyeden alıntı
Mustafa baltaladın geziyi.
Gitmeyi düşünüyordum, videoyu izleyince vazgeçtim.Gitmiş kadar oldum...
Şaka bir tarafa havaların biraz daha iyi olduğu başka bir zaman tekrar gideriz inşallah.Geziye katılan arkadaşlara iyi yolculuklar. Bu arada çim adamı yapamadım :( Yarın hazırını alacağım
hahhaahaha :D Abi bi çim adam yapamadınmı ya Ya Cemal im gezi konusunuda hiç ettik bu mustafa yüzünden kusura bakma kardeşim :S Hem motoru yok hem konu baltalıyor bilader
Oyun kuralları haksızlık üzerineyse, kendi
adaletimi kendim sağlarım.
-
muhteşem çekimler ve belgesel tadımda olmuş çok teşekkürler
-
Arkadaşlar, Yağmur ve olumsuz hava şartları düzelmeyeceğe benziyor. İzmir MT olarak, Şirince etkinliği düşünüldüğü için uygunsa;
Etkinlik bir sonra ki haftaya veyahut uygun bir hafta sonuna, aynı konu başlığı ile ertelenmiştir.
-
İsabet olmuş Jemalim, fuarla da çakışmıştı zaten.Havaların daha iyi olduğu bir hafta sonu daha kalabalık gideriz inşallah.
-
bu hafta da iptal galiba, ben de takip ediyorum, gelicem galiba kesin değil. gelişmeleri başlıktan duyurursunuz.
-
arkadaşlar, İl Temsilcimiz gezi öncesi, yeni katılanlar olma ihtimaline karşılık muhabbeti pekiştirme amacıyla Perşembe gününe sanırım bir ön toplantı düşünüyor. bunun da kesin olarak tarihi ve saati açıklanır.
orada konuşulacaktır ne zaman gidileceği tahminimce,
Sevgiyle kalın.
İmza...
90'lar, bakklala gönderiliyorum (e her çocuğun hasılı...)görev(i) 1 ekmek 1 kase yoğurt al. Yaptığım? koşa koşa merdivenlerden inerek sokakta gazoz kapağı oynayan arkadaşlarımın yanına gidip, cebime alelacele attığım 10 tane kadar gazoz kapağını yere dizip hemen bir kenarı düz, kayabileceği tespiti bilim adamı gibi yapıp 2 tur gazoz kapağı oynadıktan sonra 1 ekmek 1 kasede yoğurdu bakkaldan alır ve ekmeğin köşesini yoğurdun kaymağına bandırarak eve gelirim. mutfakta bu olayı kimse çakmasın diye ekmeği sofraya bölerek getirip, yoğurdun kaymağını altına gelecek şekilde başka bir kaseye aktarırım. Sanki annem kızacak bu olaya? yalnız benim kızdığım bu dediklerimi yapamayacak 1 CAN toprakta Şuan da. Allah mekanını cennet etsin, Rahat uyu Berkin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)