Arkadaşlar merhabalar.
Bu cuma yani ocak 31 'inde buluşma toplantısı düzenliyoruz.
Yer = Alsancak Leman kültür cafe saat 8..
Eger bi aksilik olurda leman cafeye oturamazsak Tyna'ya gececegiz.
Neden alsancakta oldu dersek bu her daim olacak birşey degil şimdilik böyle karar verdik İzmir büyük bir şehir ve hangi ilçesini söylesek illaki bir tarafa ters düşüyor.
Bu yüzden alsancak hemen hemen izmirin ortak noktası oldugu için böyle karar aldık.
İlerde yapılıcak İzmir Mt'nin gezilerine katılmak istiyorsanız geziden önce tanışmamız iyi olacaktır
Motorum yok fakat bende alacagım sizlere sorum var diyenlerde gelebilirler bir kaç böyle soruyla karşılaştım söyliyeyim dedim.
Motorum scooter size ayak uyduramam diyende oldu bu sadece tanışma toplantısı.
Motorum 125cc sizin motorlarınız büyük siz basıp gidersiniz diyende olabiliyor
Grupta benim Fazere Fazer125 diyorlar artık siz anlayın
Tanışma toplantısına gelen arkadaşları whatsapta izmir grubu oluşturarak yapılacak olan gezilere karar verecegiz.
Ayda en az 2 kerede tanışma toplantısı düzenleyecegiz.
Tanımadıgımız arkadaşlar direk gezilere katılamıyacak bunun sebebi ise gruptaki bazı arkadaşlarımızın grup sürüşünün tehlikeli oldugunu düşünmesi.
Böyle düşünenlere birde hiç tanımadıgımız kişileri grupta nasıl hareketler sergileyecegini bilmedigimizden dolayı tanışmayı uygun görüyoruz.
İzmir Mt ÜYELERİ arasında zaten gelicekler belli bu konuyu diger arkadaşların görmesi için açıyorum.
Şimdiden 10 kişi kadar gelicek var.
Gezi ile ilgili her soru ve öneri buraya yazılırsa sevinirim çogu izmirli arkadaş İzmir Mt'yi takip bile etmiyor edenlerinde zaten haberi var.
Cuma günü yagmur yagmazsa ve hava iyi olursa görüşmek üzere