arkadaşlar dün gece yanlışlıkla başka bölümde açtığım topiği buradan paylaşıyorum.
haziran sonunda yıllık iznime çıkacağım, 3 günlük bir saroz kampı düşünüyorum, gelmek isteyen arkadaşlar la şimdiden irtibat kurmak isterim.
arkadaşlar dün gece yanlışlıkla başka bölümde açtığım topiği buradan paylaşıyorum.
haziran sonunda yıllık iznime çıkacağım, 3 günlük bir saroz kampı düşünüyorum, gelmek isteyen arkadaşlar la şimdiden irtibat kurmak isterim.
arkadaşlar kimse yokmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:33 ----------
startı istanbul kağıthaneden verip tekirdağ da köfte molası ve saroz güneyli.hiç kimse yok mu gelmek isteyen
Güneylide denize mi girilirmiş, çivi gibi su mübarek,
Bozcaada Ayazma sıcak kalır yanında,
Kestaneler ise cabası...
Saroz a geçen sene üç kere gittim bot ile denize girdiğim için kestaneye basmadım ama kestane dışında anemon denilen yosun gibi görünen bi canlı var zararsız gibi görünüyo çok ufak bi parçası boynuma yapıştı ince beyaz bi çizgi sonra etrafı kıpkırmızı oldu sonra çizgi su topladı yavaş yavaş geçti.Bunlar kayalık bölgede.Kumsal taraflar yani enez tarafına doğru giderseniz ordada dev vatos lar görebilirsiniz kurcalamadığın sürece sıkıntı yok.ama kurcalarsan uzun kuyruklarıyla kamcılar ve felç ederlermiş.çok tehlikelilermiş.Diye duydum.Bunlar dışında saroz çok güzel biyer.denizi soğuk ama çok temiz.
Yaklaşık 6-7 senedir Saros'a kıyısı olan tüm plajlarda denize girdim sanırım .
Geçen sene hamzakoy'da yaşadığım kaşıntı sıkıntısı ( Hamzakoy Saros'da kalmıyor zannımca zaten ) dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım .
Ancak kesinlikle kumsal olarak güneyli diğerlerinden çok iyiydi .
Kamp için ise Erikli-Danışment-Güneyli tavsiyemdir .
Belki imkan olursa ben de gelebilirim çadırımı kapıp
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
arkadaslar size katılıyorum suyu marmara ve egeye göre biraz daha soğuk ama sıcaktan bunalınca süper oluyo.dünyanın en temiz körfezlerinden biri.kamp yapmayı düşündüğüm yer çok bakir ve giderken zıpkınımıda götürücem dalmak için.hem havasıda nemli değil vs vs
Saroz da bende üç yıl kamp kurdum. Kabatepe deki çadır kampında.denizi mükemmel ...balık avlaklarıda bol ...daha önce beş yıl Gelibolu da çalıştım yarımadayı bilen biriyim ....kısmetse o tarihlerde bende gelebilirim.
gelirsen sevinirim.bölgeyi bilen birinin olması iyi olur
arkadaşlar haziran sonuna daha vakit var ama
gelebilecek bir kişi bile bulamadım,yanlız giderim de akşam kamp falan tek kişi gözüm kesmiyo
merhaba abi,benim memleket oralar bolayıra gidicem bende güneylinin 5km. gerisinde kısmet olursa haziran başından eylül sonuna kadar oralardayım,geldiğinde haberleşiriz memnuniyetle yardımcı olurum.çok iyi yer seçimi yapmışsın,koruköy altı,bolayır altı,güneyli diye devam eder sahiller çok güzel yerlerdir hepsi,gayet güvenlidir gelibolu merkez'e 10km. sıkıntı çekmessin arkadaşlar kestanedir vatozdur soğukdur falan demiş bunlar dezavantaj değil avantajdır deniz'imizin temizliğini güzelligini gösterir 21 yaşındayım 3-4 yaşından beri senenin en az 3 ayı o denizin içindeyim,su altı zenginliğide müthişdir hayırlı yolculuklar.
Volkan benim izin tarihim senin gezi planladığın tarihe uyuyor.. haziran sonu gibi bende gitmeyi düşünüyorum o bölgeye...istanbul kartal da oturuyorum....cep telefonunu yazarsan irtibata geçebiliriz..
bende gelmeyi düşünüyorum hatta yüzde yüz katılabilirim benide listeye yazarsanız sevinirim.. telefon numaram 0553 454 33 48 en kötü ihtimal burdan haberleşiriz
hay ağzına sağlık..varmı daha temiz bi deniz. tel.0539 589 60 90
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------
eyvallah tayfun gitmeye yakın mesaj atarım.bolayırıda bilirim her yeri ayrı güzel.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:42 ----------
çok iyi olur tel:0539 589 60 90. batuhan senin teli kaydettim. arkadaşlar gitmeden önce de bir araya gelip biraz turlarız, ozamana kadar da plan netleşmiş olur..
Ben konuyu takip ediyorum gelmek isterim fakat peşin peşin konuşmak istemiyorum. Zaman çok var daha. Tüm kamp malzemelerimi tamamladım bahaneye bakıyorum . Fakat gittğim yerden pazar akşamı alel acele gelmeyi sevmem. Pazar en geç 19 da evde olacak şekilde dönüşü severim. Sana uyarmı bilemem.
gitmeden 1 hafta önce özel mesajla ulaşın lütfen.
ben ve 3 arkadaşımda motosikletlerle ç.kaleye gitmeyi düşünüyoruz kısmet olursa gelebiliriz
bende hazıran 2 ci haftası 17 gunluk izne cıkıcam. kafamda olan bi rota. dediğim gibi hafta içi hafta sonu fark etmez. hatta hafta içi olursa daha iyi olur. yola cıkmadan 1 hafta önce özel mesajla ulasın
biz 4 motor esenyurttan katılırız konvoya günübirlik akşamüstü kamp ateşi başında mangalı yapar muhabbetimizi eder gecede döneriz anca izin yok
birkaç günlük Kabatepe milli parkta kamp planım var, takip ediyor olacağım o vakte kadar,
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)