Antalya / Isparta / Burdur Çıkışlı Balıkesir - Gönen Gezisi
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, eşim ve ben Antalya / Isparta / Burdur Çıkışlı Balıkesir - Gönen Gezisi yapmayı planlıyoruz. Hali hazırda oluşmuş herhangi bir güzergah yok.
Varış noktamız Balıkesir - Gönen, dönüş yolunda da günübirlik İstanbul yaparaktan geri dönme düşüncemiz var. Gezimizde bize eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa eğer seviniriz. Belli bir tarih yok, katılım durumuna göre ayarlanabilir. Bu sebepten herhangi bir tarih yazmıyorum.
Katılımları bekliyorum. Bana özel mesajla ve bu başlık altından ulaşabilir, önerilerinizi ve yorumlarınızı sunabilirsiniz. Açıkcası her türlü gidiş güzergahı ve öneriye ihtiyacımız var ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
-
Katılımları bekliyorum ...
-
Şu an için gezimizin katılımcıları;
@egem1194 ve bendeniz MeTaL. Katılımları bekliyoruz ...
-
evet güzel bir güzergah
dolu dolu sekiz on gün sürerse güzel olacak
Çanakkale yi de katalım adaları falan.
ben hazırlıklara başlıyom valla
-
kolum kırık olmasa gelmeyi çok isterdim.ilerde gezi planlarsanız Antalyadan başlayan haber verin
Yalnızlkık diye birşey yoktur ,daha çok sigara vardır , alkol vardır , küfür vardır...
-
KeaSH-07 adlı üyeden alıntı
kolum kırık olmasa gelmeyi çok isterdim.ilerde gezi planlarsanız Antalyadan başlayan haber verin
Geziye çıkmaya daha var. Kolunuz eğer ki 6 ay 1 sene kırık kalmazsa bize katılabilirsiniz ...
-
katılmak isterdim ama biraz uzak bir mesafe ve bir ögrenciyi zorlicak bi gezi malesef :S kısa mesefelerde kamp gibi etkinlikler gezi olursa haber veirrseniz katılabilrim
Hayat bir tesbih gibidir ya SALLLARSINNN yada cekersin!!!
-
Motorum ve ehliyetim olsaydı gelmek isterdim.Ama ehliyet en erken temmuzda elime geçecek sanırım.Bir de 8*10 gün sürecekse işten izin almak gerekir.Yine de takip ediyorum bu konuyu..Bu arada tanışmak isterim sizinle,Burdur'dayım ben de...Saygılar
-
öncelikle iyi yolculuklar.. umarım bolca eğlenirsiniz... tarihiniz kesin değil sanırım bizde 21 haziranda ayvalık tarafına geçeceğiz grup olarak aynı tarihlerde orada olursanız, değişik bir toplaşma olabilir..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...k-isteyen.html
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
ozgurs adlı üyeden alıntı
Motorum ve ehliyetim olsaydı gelmek isterdim.Ama ehliyet en erken temmuzda elime geçecek sanırım.Bir de 8*10 gün sürecekse işten izin almak gerekir.Yine de takip ediyorum bu konuyu..Bu arada tanışmak isterim sizinle,Burdur'dayım ben de...Saygılar
Ispartaya geldiğinde beklerim tabii, tanışalım.
MBHoro adlı üyeden alıntı
Tarih belli değil, Haziran' a kadar katılımlara bağlı olarak duruma bakarız ama gördüğünüz gibi şu an sadece 2 motosikletci (aile) olarak katılım sağlayabildik. Devamı gelmezse uygun bir tarihe kadar bekleyip, sonra yollara koyuluruz ...
-
-
03 Haziran 2013, 09:19
125 Duke um le Ezik kalırım :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)