Kocaeli çıkışlı Haziran sonunda Ayvalık - Cunda Gezisine katılmak isteyen
Reklamlar
-
Herkese merhaba, Geçen senede iznik kampı yapmıştık onun gibi birşey düşünüyorum. İç işleri bakanından 3 gün izin kopardım. Planımız Kocaeli 'den çıkıp direk Ayvalık'a gitmek oradan Cunda Adası, Sarımsaklı vs. gezmek. yol tek gidiş 420 km civarı. günü henüz netleşmedi. Haziranın son haftası düşünüyorum. Temmuzun ilk haftası da olabilir. Şimdilik 3 kişiyiz. Çadır konaklamalı, bol gezmeli..
Özellikle size sesleniyorum Kocaeli ahalisi, Yalova ahalisi, uğur, mezit duyun sesimi
Reklamlar
-
-
Merhaba,
Bende sizlere katılmak isterim fakat TVS Apache 150 RTR motorum yavaş kalırmı sizin yanınızda :D
-
o güzergaha geçen yıl arabamla gittim, özellikle ezine altınoluk arası çok güzel çok maceralı.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
burcsumer adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Bende sizlere katılmak isterim fakat TVS Apache 150 RTR motorum yavaş kalırmı sizin yanınızda :D
yavaş kalacak birşey yok, insan gibi gidip insan gibi geleceğiz... amacımız sürmek.. sadece sürmek..
-
Bende bir gece tek başıma izmire gitmiştim çok keyifli olmuştu ama açıkcası altınoluga kadar olan yol daha güzel olduğunu herkes söyler :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
Vallahi eğer kabul ederseniz bende sizlerle gelmek isterim :D
-
satoyama adlı üyeden alıntı
o güzergaha geçen yıl arabamla gittim, özellikle ezine altınoluk arası çok güzel çok maceralı.
evet bizde eşimle gitmiştik önceki yıl, özellikle adanın arka tarafında ki orman ve deniz harika
-
Vallahi eğer kabul ederseniz bende sizlerle gelmek isterim :D
-
Ederiz tabi neden etmeyelim, tek isteğimiz katılacak arkadaşların bizim kadar güvenliklerine ve yol arkadaşlarının güvenliğine önem veriyor olması. Geziden öncede gidecek arkadaşlarla toplanıp malzeme listesi ve güvenlik ve sürüş kuralları hakkında konuşmayı düşünüyorum. Malum daha önce başımıza gelen tatsız şeyler var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:53 ----------
Ben hazır muhabbet buraya gelmişken düşündüklerimi yazayım. Yazdıklarımda lütfen yanlış anlaşılmasın, zaten hepi topu 3-4 günlük bir zamanımız var onuda hastanede karakolda geçirmek istemiyorum.
Katılacak arkadaşlarımızın uymasını beklediğimiz kurallar (Bunları hepimiz biliyoruz ama yinede hatırlatalım)
-Kask, korumalı mont (+dizlik dirseklik) kullanılması
-Grupta en az 2 ilk yardım çantası olacak
-En az 2 kişi ilkyardım bilecek
-Yapılacak toplantıda öncü ve artçılar belirlenecek
-Öncü ve artçıda telsiz olacak
-
Horozoglu gelmrk isterdim ama bi ehliyet problemim vartemmuzu n sonuna kadar. Cok dikkatli olun kazasiz belasiz radarsiz surusler.
-
Çok doğru haklısınız.Kimsenin yanlış anlayacağını sanmıyorum:D
-
Ayarlarız bişeyler sen izni uzatmaya bak 3 gün neye yeter kime yeter.!
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
ben bi takip edeyim bu başlığı
-
baysamin adlı üyeden alıntı
Ayarlarız bişeyler sen izni uzatmaya bak 3 gün neye yeter kime yeter.!
dostum iç işleri bakanı bu kadar izin verdi elimiz mahkum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
hatta güzergah konusunda yeni bir fikir oluştu kafamda google haritasını ekliyorum. kocaeli - ayvalık- cunda - çanakkale - bandırma - kocaeli
-
Bana uyar
tabi o tarihlerde bir aksilik olmaz ise yazın beni listeyeeeee
-
Yapalım o zaman listeyi yavaştan...
1- Horozoğlu
2- ÖmerRtr
3- BurcSumer
4- Baysamin
5- Erays
-
beni de listeye ekleyin hatta facebooktan da birbirimize ulaşıp ayrıntıları iyice netleştirelim
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
-
1- Horozoğlu - Kocaeli
2- ÖmerRtr - Kocaeli
3- BurcSumer - İstanbul
4- Baysamin - Kocaeli
5- Erays - Kocaeli
6- Ahriman - İstanbul
ahriman adlı üyeden alıntı
beni de listeye ekleyin hatta facebooktan da birbirimize ulaşıp ayrıntıları iyice netleştirelim
İstanbul'dan mı geleceksin?
İstanbuldan katılacaklar ya topçularda katılır ya da direk kocaeli 'ne gelirler karadan birlikte geçeriz karar veririz ona
-
Arkadaşlar, facebook kullanmıyorum. İzmit'teyim ben zaten. hatta etkinlik tarihinden önce de görüşelim, tanışmış oluruz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)