Kizlar erken giden en guzel cadirlik alani kapar ben en son gelecegim ama tabi ,torpilli oldugum icin. Benim cadir hazir olacak egelim 45 sen beni dert etme cadirimi kur yeter dert etme cadirimi gorunce kedi gibin yanima kivranmak isteyeceksin ama kusura kalma cok horlarim
Bu arada aklima geldikce yaziyorum sort,havlu,isildak yada kafa lambasi,bir adet komando bicagi,1 roket atar ve havan topu mumkunse zirhli aracnizi torbaya koyun ne olmaz ne olmaz ))
Evet beyler boyuk bulusmaya fazla kalmadi. cok guzel gececek bence
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Gölcük grubu dağıld gibi oldu sanırım ben ve Ahmet Doğan var onunlada irtibt kuramıyorum olmadı biz yarın yola çıkıcaz Ben ve arkcımla.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
tamam bizde orda oluruz o saate kadar
Işıkları geçince sağda beklememi söyledi.. Siyah Twister deve gibi yüklü olacak görürsün
41 H 4626
Tamam Migros ışıklar değil dört yol ışıklarda bekliyorsun anlaşıldı bizde bmw r 80 gs olacak siyah
evet beyler demir at hazır bi şekilde aşşığıda beni bekliyor saat 11 30 da egelim le buluşup çıkıcağız yola o bir saat geç çıktığından dolayı biraz geç kaldık sayılır ama olsun sağ sağlim gidelimde vakit önemli değil
saat 13 civarı değirmendere de oluruz büyük ihtimal saat 10 da egelim mesaj atmış osmangazi de yim diye saat 11 30 da buluşuruz ayak üstü bi atıştırıp basar geliriz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Biz yola çıkıyoruz 0 533 254 40 35
irfan abi kaplıcayada gidecez deeemi?
Merhaba abilerim kardeşlerim yüksek müsadenizle kaç gün daha orada kalacağınızı öğrenebilirmiyim ?
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
vay bee. Kimseden ses seda yok. Herkes kampta galiba? Yanlız söylemeyi unuttum. Ben askere giderken oraya(12 yıl önce), göle uğramıştım. O göle bi dişi, bide erkek timsah yavrusu atmıştım. Üresinler diye. Hay allah nasılda unuttum size söylemeyi?
yaa bende nerde bu elamanlar? Mt de hiç gözükmüyo diyodum. anca aklıma geldi. Fatihin oltasına bitane yapışmıştır şimdi. F54 bitane timsah derisinden kemer isterim
Heyt bre,Adem kardaş sen biraz bekle.Fatih tutacağı o timsahın derisinin bir kısmı ile benim YBR'ye çanta dikecek,diğer bir kısmı ile de kendi YBR'sine .
Şaka bir yana,yahu kardeşler,telefondan da giren falan yok mu yaw?Merakta bırakmayın bizi,ara sıra uğrayıverin gari şu siteye.Sakın oralarda yaramazlık falan yapmayın,uslu durun.Hepinize iyiy eğlenceler ve kazasız belasız mutlu dönüşler .
aah ah orda olmak vardı :(
[COLOR="#800080"]hayattaki tek özgür hissettiğim anılarımı oluşturur benim zeytinim[/COLOR]
Guzel baslamistik ancak biraz once kotu bir haber aldik. Arkadaslarimizdan vmax nickli emrah isi oldugu icin gece aytilmisti. Karamurselde kaza yaptigi ve vefat ettigini ogrendik. Insan inanmak istemiyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)