[MT İstanbul]08/02/2009 Fuar Öncesi Kahvaltı Buluşması
Reklamlar
-
Çok özür dilerim ümmet abi profiline ve yaşına bakmadan yazdım o kardeş sözcüğünü yoksa ne haddime!!! abi eğer kadıköy tarafından gelceksen benim motorla gidelim derim??? belki böyle affetirebilirim kendimi???
Reklamlar
-
umutk00 adlı üyeden alıntı
Çok özür dilerim ümmet abi
profiline ve yaşına bakmadan yazdım o kardeş sözcüğünü yoksa ne haddime!!! abi eğer kadıköy tarafından gelceksen benim motorla gidelim derim??? belki böyle affetirebilirim kendimi???
canım benim ya özüre gerek yok yanlış anlaşılmalar herzaman olur unut gitsin,kağthanede kalıyom ben vaktin uygunsa beklerim birlikte gideriz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
canım benim ya özüre gerek yok yanlış anlaşılmalar herzaman olur unut gitsin,kağthanede kalıyom ben vaktin uygunsa beklerim birlikte gideriz.
abicim ben haremden vapurla eminönüne geçmeyi ordanda sahilden floryaya doğru yol almayı düşünüyorum!!! kağıthane çok tersimde kalıyor eminönünde buluşabilirsek ordanda gidebiliriz
-
Super Moderator
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: gereksiz içerikli mesajlar silinmiştir |
|
|
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
herkese selamlar.... anadolu yakasından geçecek olanlar; o gün buluşup beraber geçeriz....
ben kartal E5'ten geliyorum... en azından haremde buluşuruz....
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Aslında Getirmekten Korkmuyorum :D sizden Heran HerŞey BeqLenebilio
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
herkese selamlar.... anadolu yakasından geçecek olanlar; o gün buluşup beraber geçeriz....
ben kartal E5'ten geliyorum... en azından haremde buluşuruz....
ben koşuyolundan geçicem hareme!!! kaçta buluşulacak???
-
:
-
BİLMEYEN ARKADAŞLAR İÇİN YOL HARİTASI
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
-
eeevvveeeeeetttttttttt bende gelcem tabiki arkadaşlar çok açım toplu bi gidiş olucakmı acaba eyer olursa biyer belirleyelim ve beraber gidelim nedersiniz olmazsa anadolu gurubuyla sirkecide buluşup hepberaberde gidebiliriz nasıl fikir ama cevaplarınızı bekliyorum
-
bana uyar her yol bak topkapıdan sirkeçiye geliyorum sizin için
:
-
Wuuu qimseye yapmaz bı kıyağı ne çıkarı var acaba desem uyarılırmıyız acaba qene
-
:
-
anadolu yakasından gelicekler haremde buluşsak olurmu arabalı vapur ile geçeriz????
NOT: BENDEDE DAVETİYE YOK FUAR İÇİN NAPCAZ
-
waLLa bilmiorm Bu o Arkadaşlara Yol Su ElekTrik Yani Çay Dürüm Vs. Bilimum Yicek içicek Ismarlamak olarak Geri Dönebilir
-
bensiz kahvaltıya kaçıcaksınız sizi gidi sizi
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
emre msn varsa özel mesaj ile atarmısın dostum...
-
:
-
Afiyet Olsun;
Şimdiden herkese afiyet olsun.
Burak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)