[İstanbul MT]Onur Sual kardeşimizin ailesine baş sağlığı ve mezarlık ziyareti
Reklamlar
-
Reklamlar
-
avcılardayım yer zaman belirleyin yanınızdayımm ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
-
By_StaR adlı üyeden alıntı
umarım bugn bu bulusmayı gerçekleştirebilirsiniz... zira topici cok geç açmıssın arkadaşım.. cogunluk bu saatte görmemiş olabilir bu topici... Guncelde kalsın...
Ziyaret 01-02-2009 tarihinde olacak. Güncel
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
ehlıyetım o gune kadar yetısırse ordayım
-
Ruhu şad olsun Katılıp katılmıycaklarla ilgili bir liste eklenirse iyi olur bence
-
Onurun işyerinde saat 13:00 da toplanıp oradan mezarlığa gidilecek.
Motopark-Avcılar.
Adres : Denizköşkler Mah. Muhtar Kazım Akgül Cad. Kulaç Sk. No:2/1 Avcılar - İSTANBUL
Tel : 0212 694 74 35
-
selam aranızda olmak isterdim fakat tarik uygun değil şehir dışında olacağım. hasan selamlarını ve gelemiyeceğim için üzüldüğümü iletirsiniz.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
cenazesine çok istememe ragmen gidememiştim pazar günü inşallah bende orda olmak istiyorum.
cumartesi günü alperle bu konuyu konuşmuştuk en kısa zamanda toplanıp onurun ailesini ziyaret edelim diye hazır bir aradayken ailesinide ziyaret edebiliriz uygun görürseniz.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
cenazesine çok istememe ragmen gidememiştim pazar günü inşallah bende orda olmak istiyorum.
cumartesi günü alperle bu konuyu konuşmuştuk en kısa zamanda toplanıp onurun ailesini ziyaret edelim diye hazır bir aradayken ailesinide ziyaret edebiliriz uygun görürseniz.
Ziyaret için onurun babası ile görüşeceğim, şuan özellikle annesi kötü durumda ama önümüzdeki pazar müsait olabileceklerini düşünüyorum.
yt_servan adlı üyeden alıntı
selam aranızda olmak isterdim fakat tarik uygun değil şehir dışında olacağım. hasan selamlarını ve gelemiyeceğim için üzüldüğümü iletirsiniz.
Selam,
Öncelikle cenazeye katıldığınız için tekrar teşekkür ederim. Onurun bu forumu çok sevdiğinden cenazede mt den birilerini görmek bizi çok mutlu etti. Gönül isterdiki katılım çok olsun ama bu pazar bunu telafi edeceğimizi düşünüyorum.
-
herkese selam. dilavercim o gün cenazede olmanız inan bizi neçok mutlu etti bilemezsin..gökhan saati 13.45 yapabilirmiyiz eğer mümkünse yoksada önemli değil. pazar gününün çabuk gelmesini istiyorum,kardeşim orada bizi bekliyor..
-
plur adlı üyeden alıntı
Ziyaret için onurun babası ile görüşeceğim, şuan özellikle annesi kötü durumda ama önümüzdeki pazar müsait olabileceklerini düşünüyorum.
tamam haber bekliyoruz senden ozaman
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
selam hasancım o gün orada olmaya çalışacağım eğer allah bi mani keder vermezse
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
mecburi şubat tatili dolayısıyla eşimin ailesinin yanında balıkesirdeyiz ama döner dönmez onur kardeşimi ziyarete gideceğim.. çok isterdim o gün orada olmayı... hiç görmedim ama kardeşimi kaybettim bir türlü içime sindiremiyorum.. unutamıyorum.. allah ailesine ve bizlere sabır versin...
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
-
Gönül verdiği bu topluluğun onu yalnız bırakmyacağına inanıyorum...
-
safak112 adlı üyeden alıntı
ehlıyetım o gune kadar yetısırse ordayım
Benimde ehliyetim yetişirse ordayım...
-
BeNiM ehliyet falan sorun değil sadece burda olmam sorun da inş büyük ihtimal burdayım gelirim ya hele bi o gün gelsin
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Bam Bam adlı üyeden alıntı
herkese selam. dilavercim o gün cenazede olmanız inan bizi neçok mutlu etti bilemezsin..gökhan saati 13.45 yapabilirmiyiz eğer mümkünse yoksada önemli değil. pazar gününün çabuk gelmesini istiyorum,kardeşim orada bizi bekliyor..
Hasan saat ikiye kadar gelenlerin toplanmasını bekleyebiliriz hem bu arada gelen arkadaşlar polatada başsağlığı dilerler işyerindede anarız onurumuzu...
-
Anadolu yakasından giden arkadaşlardan biri beni alırsa Onur'u anmak ve ziyaret
etmeyi bende çok istiyorum.Belki olarak işaretlemek zorunda kaldım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)