geliyorum.
geliyorum.
Ziyaret 01-02-2009 tarihinde olacak. Güncel
Avcılarda olacağım. Allah rahmet etsin.
Yeni öğrendim
Ziyaret 01-02-2009 tarihinde olacak. Güncel
Desteğim tam fakat final sınavları nedeni Istanbulda olmadığımdan katılamayacağım...
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Emre o gün çalıştığından 15:30 / 16:00 gibi sizlere katılabileceğiz ama orada olacağız..
evet arkadaşlar yönetime laf atıp bizleri duyarsız olmakla suçlayan kimseler iki gündür birşey yaazamıyor nedense
ayrıca hepimizi duyarsızlıkla suçlayanlarında ne kadar duyarlı olduğunu görüyoruz şu an için katılım sayısı 24
bakalım neler olcak sabırla bekliyorum
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Katılmayı isterdim bilirsiniz. Allah ailesine sabır versin.
Cok buyuk bir aksilik cikmaz ise, oradayim.
Hasan'cım,geleceğimi bi netleştireyim senide alabilirim.Büyük ihtimalde gideriz.
İşin içinde kervan var,yol var,yürümek hatta sürmek var! Bakmayacaksın böyle ufak tefek arızalara.Biz gidelim Onur kardeşimizi layığıyla analım ve duamızı edelim.Gerisi teferruattır.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
allahtan bi mani çıkmazsa orda olmayı istiyoruz.. cuma gününe kadar netleştirip topicden bildiririm..
GKN MOTORS
şişli veya taksim civarında gidecek arkadaş varsa beraber gideriz.Bu arada incirli plazanın acık adresi koyarsanız iyi olurdu.inşallah orda olmaya çalışacaz
bilinen bir yerde buluşup topluca gitsek ? Katılmak istiyorum fakat yeri net olarak bilmediğim için biraz zor olucak gibi düşünüyorum
kırklarelindeyim malesef gelemicem :( k.bakmayın arkadaşlar
Omurlu alisveris merkezi acik adresi galiba bu arkadaslar, internetten buldum, biri teyit edebilir mi?
Şair Orhan Veli Sokak No: 22
(E5) Ömür Durağı
Bahçelievler-İSTANBUL
http://www.omurplaza.com/
Arkadaslar benim bir önerim daha var.Anadolu yakasından gelicek olan arkadaslar göztepe koprusu altında bulusalım.Oradan mecidiyekoy yada daha iyi bir noktada avrupa yakasından o yone dogru gıdecek arkadaslar ıle bulusup birlikte gidersek daha iyi olur kanaatindeyim.Malum e-5 biraz tehlıkelı ozellıklede seri hızlanmayan motorlu arkadaslar ıcın.En azından toplu bir sekilde hepberaber gider, yolda giderkende dikkat cekmis oluruz.Ne dersiniz ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)