ACİLL - A Rh (+) kana sahip hayırseverler aranıyor,
Reklamlar
-
İzmir yeşilyurt devlet hastanesinde yatmakta olan, İzmir MT üyesi Gittardando (Ali)nin yakını olan hastamız için için
ACİL olarak A Rh (+) kan sahiplerinin bağışlayacağı trombosite ihtiyaç vardır.
bu trombosit ihtiyacı acilen ilk olarak yarın gerekmektedir, şimdilik yarın bu hayırı işleyecek bir kişiye ihtiyaç duyulmakta ve bu hasta için bir süre daha düzenli olarak trombosit ihtiyacı olacaktır.
Gittardando şu anda hastanede koşturmakta ve bu telaş içinde bu duyruyu yapacak vakti olmamasından dolayı ben duyuryu hemen hayata geçirdim ,
kendisi geri kalan ayrıntıları fırsat bulduğunda burada ekleyecektir.
Yarın için ve daha sonra ihtiyaç olursa Trombosit bağışlamaya gönüllü olan kişiler için irtibat :
0 555 432 58 98 numaralı telefondan Ali YOKUŞ (Gittardando)
Reklamlar
-
sagol mustafam elimizden ne gelirse yapmaya ben şahsım adıma hazırım ali mizin yakını hepimizin yakını demektir.biliyorsunuz.benim gurubum 0 RH - ama m.t dostları bu duruma duyarsız kalmayacaktır zaten yakışanıda budur
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
Telefon ile görüştüm ihtiyaç oldugu anda bana dönecek.
uyan arkadaşlarda vericeklerdir eminim, bi maruzatları olmadığı sürece
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
sagol erhan,ım zaten dost lar ne içindir insanlar dostlarını böyle günlerde tanır.senin gibi çok dostlarımız oldugunu düşünüyorum.ALİ mizi yalnız bırakmayalımgerekirse hemen beş on kişi acilin önüne gidelim ALİ mize destek olalım
-
Evet Arkadaşlar
Yarın Bizde Ihtiyaç Duyabilkiriz Lütfen Kan Grubu Uyanar Duyarsız Kalmayın
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev
KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
-
ben baktım yeni katılan bir iki arkadaşın kanı grubu uyuyor ama onlar şuan kapalı. umarım bir manileri yoksa onlarda seve seve kan verirler.birbirimize baglılıgımızı gösterme zamanıdır şimdi.haydi arkadaşlar kanı uyanlar insanlık için ALİ miz için kan vermeye
-
Benim kan grubum ama İstanbul'danım. İzmir MT'den en büyük yardımı gördüm. Bu konuda eminim en iyi şekilde destek verecektir.
İzmir MT'ye çok selam. Hastamıza çok geçmiş olsun.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ERAN ım tgb nında uyuyor sen bir onu ara durumu anlat umarım oda kan vermek isteyecektir
-
abi tubanın rahatsızlıgı varmış veremiyor doktorunu aramış veremezsin demiş doktoru. çok üzgün yarın doktoruyla tekrar görüşücek vermek için, hastaneye gidicekmiş
-
aargh adlı üyeden alıntı
Benim kan grubum ama İstanbul'danım. İzmir MT'den en büyük yardımı gördüm. Bu konuda eminim en iyi şekilde destek verecektir.
İzmir MT'ye çok selam. Hastamıza çok geçmiş olsun.
sagol arkadaş izmir mt büyük bir aile umarım bunu içimizde hallederiz.dışarıdan yardım almaya gerek kalmaz işallah ama yinede kan vermek isteyen arkadaşlar verebilir.zannedersem başka grup ta olabilir onları çenç yapıyorlar.yani uyan grupla degiştiriyorlar
dediğim gibi gerekirse bizde acilin önüne gideriz.ALİ mize ve ailesine manevi destek olmaya çalışırız.onların yalnız olmadıgını gösteririz bu da moral ve motivasyon verir dostumuza
-
ben veririm, A rh (+) 'im...
ararım şimdi cepten, ilgilenenlere teşekkürler
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
-
Çok bulunan bir grup, ama "nasıl olsa kolay bulacaklar bence" demeyelim, düzenli olarak ihtiyaç duyulacağı için zorluk yaşanmasından korkuyoruz, duyruda belirttim ama tekrar yazayım;
Gönüllü kişilerin numara ve isimleri Ali'de olacak ve ilerleyen günlerde de ihtiyaç olduğunda dönüp yardım isteyecektir sizlerden.
duyarlılığınız için teşekkürler
-
alicim benim uymuyor ama bende araştırıp heber verecem inşallah hal ederiz hadi mt izmir duyarlı olalım saygılar
-
Hastamıza gecmıs olsun İstanbuldayım ne yazıkkı cıddı de bır saglık sorunum var yardımcı olamadıgım ıcın uzgunum ama İzmir Mt gerekenı yapacaktır dostlar bugun ıcındır...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
yalnız_kurt adlı üyeden alıntı
Hastamıza gecmıs olsun İstanbuldayım ne yazıkkı cıddı de bır saglık sorunum var yardımcı olamadıgım ıcın uzgunum ama İzmir Mt gerekenı yapacaktır dostlar bugun ıcındır...
eksik olmakardeşim çok sağol allah sanada acil şifa versin biz dostlarımıza sahip çıkarız ilgin için sağol
-
Benim kan grubumda A Rh (+)
Yarın ararım gerekirse seve seve veririm
Güncelll...!!!
-
-
Gerekli halde (değişim oluyorsa) bende verebilirim.(B pozitif)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
Super Moderator
bravo arkadaşlar bizede bu yakışır hiç bir zaman bu yardımlara duyarsız kalmayalım
umarım gerekli kan bulunmuştur ali ye geçmiş olsun dileklerimizi iletirseniz seviniriz
allah acil şifalar versin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler