Kozan'da Sac Kavurma-adana/mersin/ceyhan/kadirli/gantep/osmaniye Mt'liler Davetlidir.
-
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bildiğiniz gibi,daha önceki ziyaretimizde bizleri ağırlayan ve bizi tekrar kozan'a davet edeceğinin sözünü veren sayın belediye başkanımız bu hafta sonu,pazar günü (12,10,2008) bizleri sac kavurmaya davet etmektedir.adana/ceyhan/kadirli/g.antep/osmaniye/mersin mt.liler davetlidir.kozandaki buluşma yerimiz kozan belediyesi önünde olacaktır.saat 10.00 gibi buluşma gerçekleşecektir.(tekin ağbi bizi orada karşılayacak) adana'dan hareket saat 8,30 da ceyhan tarafındaki mola tesislerinde olacaktır.bilgilerinize.
not:tekin ağbinin isteği üzerine;g.antepten özellikle;aydemir,hayali ağbi ve sabri ustanın katılımını rica ediyor.
katılacak arkadaşların sayısı,yapılacak organizasyon bakımından önemlidir.lütfen katılacak arkadaşların buraya belirtmesini rica ederim.sevgilerimle.
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
allahın izniyle bir sorun cıkmazsa böyle bir organızasyonda sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyarım..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
-
bir aksilik olmazsa %99 katılacağız. eşim, ben ve 600F
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Adana İl Temsilcisi
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
bir aksilik olmazsa %99 katılacağız. eşim, ben ve 600F
+ egzoz sesi.
-
bizde kısmet olursa geleceğiz,allahtan bir engel çıkmazsa genelde gelmek için plan yaparım ama son anda bozulur,söz vermiyorum ama gelmeye çalışacazzzzzzzzzz
-
Katılmayacam ama fotoları bekliyorum
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
böyle organizasyonlarda sizlerle birlikte olmaktan mutlu oluyoruz.arkadaşlarla konuşup detayları bildireceğim.
Kadirliden selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
-
sizleri sabırsızlıkla bekliyorum .. kozan da:D:D
-
haklısınız o kadar sessiz bir maraş mt varki adını anmak bile akla gelmiyor bende buradan sadece sizleri izlemek le yetiniyorum
hayrlısı
-
Adana İl Temsilcisi
regal adlı üyeden alıntı
haklısınız o kadar sessiz bir maraş mt varki adını anmak bile akla gelmiyor bende buradan sadece sizleri izlemek le yetiniyorum
hayrlısı
arkadaşım katılırsanız sizide bekleriz.sevgilerimle.
-
bir aksilik olmassa bende katılacagım
-
-
tüh ya kavurmada kaçmazdı ama neyse başka bir sefere hafta sonu izcilik kampım var. orda olama lazım.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
-
-
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
Bu gezilere Mersinliler davet edilmeyince bozuluyorlar, haberiniz olsun.
-
Merhaba
Bende eşimle katılacağım bir aksilik olmazsa. Mersin'li arkadaşları da davet edelim. Orada da sevdiğimiz arkadaşlarımız var.
Görüşmek üzere.
Makine
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar mersin mt'de eklenmiştir.
-
Kısmetse ben de eşimle geleceğim. Selamlar.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)