[MT İzmir] 13.08.2008 "Avrupa Duy Sesimizi" Buluşması
Reklamlar
-
13 Ağustos 2008, 19:52
Super Moderator
İzmir'im merhabalar..
Bol bol anlam yüklenecek bir buluşma vaktidir sanırım...
Saymaya başlarsak;
1- Sizlerle görüşme, buluşma, sohbet, gırgır, muhabbet..
2- Haftaya kutlanacak İzmir'imin 3. Doğum Günü konusunda bir şeyleri konuşmnak, belirginleştirmek, kafalardaki soru işaretlerini gidermek, plan-program olaylarına hız vermek.
3- Zamanı da uymuşken, Şampiyonlar ligi elemeleri rastgelmiş iki Türk takımının maçlarına da muhabbeti engellemeden ufak ufak göz atnak..
Bu sayılanların hepsini birden sağlayabilecek ortam olarak
İnciraltı / TıkaBasa'yı düşündük. Hem maçlara kadar rahat vrahat sohbet edebilmek için, hem de o kargaşaya kalmadan doğum günü hakkında bir şeyler konuşabilmek için
20.00 - 20.30 civarı ve sonrasında mekanda olmak uygundur sanırım. Gelebilecek olanları bekleriz.
Maç nedeniyle minder ve armutlar dolu olsa da kamelyalarda yer bulma sıkıntımız olmayacak.
Maç Saatleri:
21:15 Galatasaray - Steaua Bucuresti
22:00 Partizan Belgrade - Fenerbahce
Zaten konunun açılması, haber vermem geç oldu farkındayım..Çok üzün süre de Online kalamayacağım, uygun olan, gelebilecek herkesi beklerim..Görüşmek üzere..
Reklamlar
-
13 Ağustos 2008, 20:15
baya bi geç oldu be olcan =) mutlaka uğrayacam 9 10 gibi gelirim
-
13 Ağustos 2008, 20:18
ooo sen bayaa bi izmirli oldun,
artık çakma istanbullu diyebiliriz sana
-
13 Ağustos 2008, 21:10
Hayrola İzmire pek sık gelmeye başladın.....
Orada olacağız.... Görüşürüz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
14 Ağustos 2008, 00:47
o mekan bizim uğrak yerlerimizden ve toplantı yapılan yerler listesinden çıkartılmıştır
terbiyesizliği yapan ve destekleyen arkamızdan konuşan mekanlarda bizim işimiz olmaz
MT İzmir AİLESİNE bu yakışmazz
(Olcan İzmirimize hoşgeldin sefalar getirdin )
bu akşam orda kim varsa iyi eglenceler takımlarmız pek bir başarılı olamadı ama napalım artık rovanşta yüzümüz güler
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
14 Ağustos 2008, 02:55
ÇOK GÜZEL VE FAYDALI BİR GECE OLDU olcanıda özlemişiz gece bitmek bilmedi ancak kendimize geldik ve evimize döndük
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
14 Ağustos 2008, 04:55
-
14 Ağustos 2008, 10:59
-
14 Ağustos 2008, 19:43
olcan kardeşim tanıştığıma memnun oldum, biraz geç olsada yetiştim zaten yarım saatimi polis yedi =) sana gelecez diye 115 ytl yedik radardan :D
-
14 Ağustos 2008, 20:46
erhan kayıplardasın kardeşim..cuma gelde bi görüşelim, motoru sattın diye yokmu olacan yane
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
14 Ağustos 2008, 21:01
aykutum vallah sorma yaz beni bitirdi gelebilirsme bu yazın benım ıcın ne kadar kötü geçtiğini anlayacaksınız.. cezalar, tutanaklar işle ilgili sorunlar. felkaetlerdeyim.
dün gece 11de kapadım dukkanı bı yarım saat olcanla tanısmaya gıdeyım dedım gene ceza yedık :D
cuma nasipse gelicem insallah bu arada motor arıyorum bi yandan bi yandan beklıyorum belkı guzel bişi denk gelir diye sahibinden.comada msj attım sana trank nakit anlasalım dediğim fiyata :d
-
15 Ağustos 2008, 00:00
-
16 Ağustos 2008, 03:05
vaybe duyun sesimizi dedik kimse duymadı sesimizi bi haller olmuş bizimkilere
-
16 Ağustos 2008, 03:43
sesin eskisi kadar gür çıkmıyor demekki
CENGOMOTO
-
16 Ağustos 2008, 03:47
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
16 Ağustos 2008, 04:50
APV41 adlı üyeden alıntı
sesin eskisi kadar gür çıkmıyor demekki
evet bakışlarımda etkilemiyor artık galiba
-
16 Ağustos 2008, 11:46
biz eski cesuru istiyoruz o motor seni bozdu o kadar hızlı gidiyorki bizim eski cesur arkasından yetişemiyor
CENGOMOTO
-
17 Ağustos 2008, 14:38
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)