01.06.08 Tarihinde 2.Sakarya/Poyrazlar Festivaline gitmek isteyen Sevgili uyeler
Reklamlar
-
Arkadaslar 2.Sakarya/Poyrazlar alt baslik olarak bu basligi aciyorum. Bir cok farkli gurup bir cok farkli zamanlarda bu festivale gidiyor malesef. Bizim gibi gece kalmak istemiyen guruplar ise Pazar sabahi oraya varmayi dusunuyor. Bulusma noktasi olarak TEM Giseleri sonrasi 25. km opet benzin istasyonu bekleme alaninda dusundum sabah saat 7:30 bulusma 8 de hareket. Sabah saat 9:30 da orda oluruz. Seyir hizi 100-120 km/h . Ilgilenen arkadaslar ile cogunlugu yakalar isek gorusmek uzere.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Reklamlar
-
güncel.................. kimler gidiyor bakalım
-
-
ben kısmetse cumt gecesinden gitmeyi düşünüyorum..sizin geldiğiniz zamanlar ben uyuyor olurum herhalde ama beklerim.kırmızı hyo gt 250 R plakam 10 U 1064 zaten ön tarafta motosiklet.net logosu mevcut beni gören durdursun beni
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
-
+1 bende varim
...............................
ADIM AAMY DEGİL
18 YASINDA DEGİLİM
BAYAN DEGİLİM
-
Gelecek arkadaslar icin tekrarliyorum TEM otobaninda Izmit yoluna girin tam 25 km sonra OPET benzincisi var dir icerlek iceri girin. Tesis bekleme parkinda bulusalim. Saat 7:30 ile 8 bekleme suresidir. Daha sonra 8 de hareket ederiz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Güncelleyelim.25 karakter...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Güncelleyelim.25 karakter...
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
-
yokmu baska gelen gunu bırlık guzel olucak vaktı olan gelsın
ADIM AAMY DEGİL
18 YASINDA DEGİLİM
BAYAN DEGİLİM
-
Ben işyerinin önünden geçen festival için gelen motosikletlileri görüyorum..Oldukça kalabalık olacak sanırım ..Yarın görüşmek üzere arkadaşlar
-
Yarin Opet te gorusmek uzere. 8 den sonra gelen direk yola devam etsin , bizi yakalar. Benim motorun oldugu yerde toplanalim . Sanirim Ducati yi nerde gorseniz fark edersiniz
-
-
Çadırlar kuruldu nerdesiniz arkadaşlar...
-
Günü Birlik Yarın 4 Hayabusa Geliyoruz;) Motoru Olmayıp Gelmek İsteyen Arkadaşlar Varsa ( max. 2 Kişi ) Alabiliriz.
-
Tek Teker Agi ile gidecek arkadaslarin evden cikmadan evel ailesi ile helallesmelerinde fayda olabilir Affina siginarak bir saka yaptim.
Sonuc kac kisiyiz yarin sabah ben halen cozmus degilim
-
3 Kul Bi Elham 25 Karakterr
-
TEK TEKER AGİ adlı üyeden alıntı
3 Kul Bi Elham
25 Karakterr
Hayırlı yolculuklar sizlere kazasız,belasız,görüşmek üzere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)