[MT ADANA]25 MAYIS simit şellalesi-eyner+balık gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
etiketlere koptumm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
gel tekteker yapacan dediğin buramıydı abi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
-
Sık sık gidildiğini okudukça artık söylemeden edemeyeceğim, Eğner'de Muhtarın Yeri mi, öyle bir yer var, çoğunluk biliyordur herhalde. İlk defa motorlarla gittiğimizde çok hoşuma gittiğinden daha sonra hanımı alıp arabayla gittik, rezil olduk, aç kaldık, açıkta kaldık. Acaba motorla gidince farklı mı görünüyor herşey? Neyse işte, eğer o tarafa gidiyorsanız benden selam söyleyin Muhtar'a.....!!! Ama şelaleyi görmek isterim doğrusu...
-
Muhtarın yeri çamlıyaylada abi.Ve her gitmemizde gayet güzel bir hizmet var.Tanıdıkla gidicen oraya
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Muhtar restoran zincirleri, her doğa olayında var, motorcu dostu
Kalabalık olmazsa yemekte sorun olmaz sanırım
-
cok gelmek isterdim ama motorum olmadigi icin gelemiyorum hayirli yolculuklar size
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
ben katılmayı düşünüyorum ama.. öncelikle şu motorun muayenesini yaptırmam lazım... ilerleyen msjlarda güncellerim gelişimi
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
aç kalma olasılığı fazla yada aç bekleme süresi uzun siz adanadan çıkarken arayıp siparişleri verirseniz iyi olur çünkü bizim gittiğimizde salatadan sonra yaklasık 1,5 saat yemek bekledik bora abi bilir oraları selamlar ben bu hafta yokum boynum tutulmuş çok kötü hemde selamlar iyi eğlenceler
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
Süper Ziya nın yerinde balık yedikten sonra vurun motorları bığbığı yönüne ordan meydan kalesinin toprak yoluna dalıp enduroları biraz yorabilirsiniz adana da olsam katılırdım valla size
-
Adana İl Temsilcisi
-
xtremetawsan adlı üyeden alıntı
Süper Ziya nın yerinde balık yedikten sonra vurun motorları bığbığı yönüne ordan meydan kalesinin toprak yoluna dalıp enduroları biraz yorabilirsiniz
adana da olsam katılırdım valla size
bığbığıda neresi hocam
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
otoban varmı otoban..........
-
-
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler