[MT Ankara] 4 Mayıs 2008 pazar günü Çamlıdere
Reklamlar
-
koyu mavi rota E5 128 km
açık mavi rota otoban 102 km
Biliyorsunuz ki önümüzdeki hafta Banaz kampı var o yüzden fazla uzak bir yer olmasın diye Çarşamba günki toplantıda Çamlıdere'ye gitmeye karar vermiştik. Cepada buluşup biraz nevale alır yola çıkarız
Buluşma yeri : Eryaman Optimum Alış veriş merkezi
Buluşma tarihi: 4 maıyıs 2008
Bulşma saati : 09:45
Hareket saati : 10:30
Reklamlar
-
Bu seferde 21" geyiği yoktur herhalde, boyut değil de işleve göre oluyor mu ?
-
İşte Orhun abinin beklediği topik
-
NakturK adlı üyeden alıntı
burası Türkiye hiç belli olmaz yollar
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
bu sefer gidemeyecek motor yok otbandan gidiyoruz. Yolculuk bıraz sıkıcı olacak ama artık piknik yaparken eğleniriz
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende geliyorum ama benim hareket saatim 10:00 Bildiğim kadarıyla E_M_R_E_sen de gelecek
-
Son anda bir aksilik çıkmazsa ben de oradayım. Görüşmek üzere.
-
başta haritayı eklemeyi unuttum
koyu mavi rota E5 128 km
açık mavi rota otoban 102 km
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Murat abi ben eryaman optimumun oradan katılsam olmaz mı . Nasıl olsa oradan geçeceksiniz. Buluşma yerine gelmek için 9 da çıkmam lazım. şöle saat 10 a kadar pazar uykusu yapsam
-
Pararescue adlı üyeden alıntı
Murat abi ben eryaman optimumun oradan katılsam olmaz mı . Nasıl olsa oradan geçeceksiniz. Buluşma yerine gelmek için 9 da çıkmam lazım. şöle saat 10 a kadar pazar uykusu yapsam
otobana çıkman lazım. Otobandan geliyor olacağız. Alında benim içinde optimum daha uygun yinede cepaya gideceğim. Sen optimumdan çevre yoluna çık orda bekle bizi
-
hımmm
ortalama seyir hızı ve yollar hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
hımmm
ortalama seyir hızı ve yollar hakkında bilgi verebilir misiniz?
ortalama 90 - 100 arasında gideriz. Katılacak motorlara göre ayarlarız hızımızı kopma olmaz
-
bursa yolu üstünde olsaydı dönüşte mutlaka gelirdim.bu hali ile yolumu abartı uzatır.yoksa bursadan dönerken bolu tarafından mı gelksem??
-
pazar günü sorun çıkmazsa sizinleyim.peki dönüş saati kaçta gece malum görev varda
-
E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı
pazar günü sorun çıkmazsa sizinleyim.peki dönüş saati kaçta gece malum görev varda
hava kararmadan döneriz. Senin kaçta başlıyor görev
-
25 saat 7 7:15 de başlıyor
-
E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı
25 saat 7 7:15 de başlıyor
sanırım döneriz o saatte hava durumuna bağlı olarak belki erkende döneriz
-
tmm geliyorum ben baktık geç dönme durumu var ben erkenden çıkar gelirim sorun olmaz
-
Tam senlik bi yol abi,
Bu arada murat abi nevale ne ya ne alacaz yanımıza, birde bende optimumda civarlarında katılacağım kaç gibi bekleyim oralarda.
Bu arada hava yağarsa, yan çizerim..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
urcolak adlı üyeden alıntı
Tam senlik bi yol abi,
Bu arada murat abi nevale ne ya ne alacaz yanımıza, birde bende optimumda civarlarında katılacağım kaç gibi bekleyim oralarda.
Bu arada hava yağarsa, yan çizerim..
buluşma yerini keşke Optimum yapsaydık ordan alır nevalemizi giderdik kanat sucuk felan alırız işte ne tutarsa adam başı bölerdik. Biz Cepada nevaleyi alır geliriz artık sizde Optimumun ordan çevre yoluna çıkıp bekleyin 10:30 dan sonra her an orda olabiliriz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)