üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı bir ziyaretin fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum
-
ya herkes uyuyor yada bu sefer tek başıma gidiyorum olsun gene de giderim..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
topiği görünce aklıma geçen sene geldi. yüzümde bir gülümseme oldu. çocukları sevındırmek kadar güzel bişey olamaz. gezmek kadar yardım da etmek gerekli. genelde hafta sonları çalışıyorum. ama çalışmazsam kesin gelırım. gelmesem bile yardımda bulunmak isterim. tarih yaklaşınca netleşir. havaların ısınmasıyla böyle bir organizasyonu bekliyordum zaten. delipoyraza tekrar teşekkürler
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
Vayyy delipoyraz abim
sen böyle güzel bir etkinlik yaparsında ben gelmezmiyim
-
edy adlı üyeden alıntı
topiği görünce aklıma geçen sene geldi. yüzümde bir gülümseme oldu. çocukları sevındırmek kadar güzel bişey olamaz. gezmek kadar yardım da etmek gerekli. genelde hafta sonları çalışıyorum. ama çalışmazsam kesin gelırım. gelmesem bile yardımda bulunmak isterim. tarih yaklaşınca netleşir. havaların ısınmasıyla böyle bir organizasyonu bekliyordum zaten. delipoyraza tekrar teşekkürler
yerin seni bekliyor olacak... hatta dostdark a sölerim sıcak tutar...
dostdark adlı üyeden alıntı
Vayyy delipoyraz abim
sen böyle güzel bir etkinlik yaparsında ben gelmezmiyim
senin için kahvaltıda düşünüyorum ya zaten başka türlü görüşemiyoruz, iştende ayrıldım çekirdekte yiyemiyoruz çimenlerin üstünde senle... bari böle görüşelim..
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben gelirim allahtan bir mani cıkmazsa zaten mecbur artık oraya yazmışsın nasıl olsa gelcez artık ama tam bir ay var olüm olmazsa gelirim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
-
Geçen sene katılamadığım bu organizasyona bende
katılmak istiyorum.....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Geçen sene katılamadığım bu organizasyona bende
katılmak istiyorum.....
seni tanımak (reelde) güzel olacak ... umarım 4 mayısta görüşürüz... programında bi değişiklik olursa bilgi ver lütfen...
-
abi oyuncakta götürün sevinirler
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Tequ adlı üyeden alıntı
abi oyuncakta götürün sevinirler
elimizden geleni yapacağız... desteklere de açığız...
-
-
-
valla ben de gelmek isterim.Üsküdar da oturuyorum zaten.Laptop ben de var.İhtiyaçlar içinde elimden geldiğince destek çıkmaya çalışırım.
-
Yaşasın 4 mayısda ayaklanmış olacağım
Yaz beni de delipoyraz
-
SSTEK adlı üyeden alıntı
valla ben de gelmek isterim.Üsküdar da oturuyorum zaten.Laptop ben de var.İhtiyaçlar içinde elimden geldiğince destek çıkmaya çalışırım.
Laptop senden o zaman... bir ara çocukların hoşuna gidecek 15-20 parça belirleriz.. ya CD yaparız onlardan yada MP3 olarak PC ye atarız.. bide ufak bir kolon ayarlayabilirsek o sorun çözüldü bile... teşekkürrrrr.
vınvın adlı üyeden alıntı
Yaşasın 4 mayısda ayaklanmış olacağım
Yaz beni de delipoyraz
canımsınnn... son gittiğimizde çocuklar hep seni sordu.. yoktun yaaa gelemedi işi var dedim ama yüzlerindeki üzüntüyü görseydin.. şimdi geleceğini duymak çok güzel.. daha önce geçmiş olsun diye yazmıştım ziyaret topiğinde ama gene GEÇMİŞ OLSUN...
hoşgeldinn tekrardan.............
-
delipoyraz adlı üyeden alıntı
canımsınnn... son gittiğimizde çocuklar hep seni sordu.. yoktun yaaa
gelemedi işi var dedim ama yüzlerindeki üzüntüyü görseydin.. şimdi geleceğini duymak çok güzel.. daha önce geçmiş olsun diye yazmıştım ziyaret topiğinde ama gene GEÇMİŞ OLSUN...
hoşgeldinn tekrardan.............
Sağol canım mesajını gördüm diğer başlıkda
Son ziyarete katılamamıştım haklısın Ben de o kadar özledim ki onları. Bu sefer doya doya hasret gideririz, kendimi affettiririm artık
-
Vınn Vınnnn
Hande sensiz olmazdı zaten
-
zaman uzun ama bir aksilik olmassa kesin geliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler