[MT TEKİRDAĞ] 13.04.PaZaR Havalar GüzeLLeşti,HayDi Trakya GEzmesine...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
mrb özer...eğer bi terslik cıkmazsa bende suzuki'yle gelirim bide DT125R gelcek benle beraber...ama sabah 10:00 cok erken yaa zaten tekirdağ'dan edirne yarım saatlik yok...sabah kahvaltısında ciğer mi yedircen bize
eğer planlarım işlerse bizde gelcez ama saat 10da falan gelemem çunku pazar gunu calısıyorum...olmadı siz gidersiniz biz daha sonra geliriz
-
canavar_hk adlı üyeden alıntı
mrb özer...eğer bi terslik cıkmazsa bende suzuki'yle gelirim bide DT125R gelcek benle beraber...ama sabah 10:00 cok erken yaa zaten tekirdağ'dan edirne yarım saatlik yok...sabah kahvaltısında ciğer mi yedircen bize
eğer planlarım işlerse bizde gelcez ama saat 10da falan gelemem çunku pazar gunu calısıyorum...olmadı siz gidersiniz biz daha sonra geliriz
saat kaça alalım adaş banada erken geldi biraz acıkcası....
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
özer ne adamsın he
ya benım işim ne zaman biter bilmem...bizim suzuki gelcek bende onla gelcem ama bu DT'yi nasıl yapcaz bilmiyom...onun ehliyeti daha cıkmadı..onun motoru ben kullansam olur ama DT ile edirneye gitmek içinde bi depo benzin lazım bakcaz bakalım ya bi durumlar ayarlamaya calısıyom
-
Bekliyorum abi .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
canavar_hk adlı üyeden alıntı
özer ne adamsın he
ya benım işim ne zaman biter bilmem...bizim suzuki gelcek bende onla gelcem ama bu DT'yi nasıl yapcaz bilmiyom...onun ehliyeti daha cıkmadı..onun motoru ben kullansam olur ama DT ile edirneye gitmek içinde bi depo benzin lazım
bakcaz bakalım ya bi durumlar ayarlamaya calısıyom
Siz dt düşünüyorsunuz
Bende yamaha rx ve aprilia rs var sizden daha çok benzin yakacağım kesin
caner22 adlı üyeden alıntı
Bekliyorum abi
.
Sen zaten yandın paraları toplamaya başla silip süpürcez orada ne varsa
Gerçi ben her hafta geliyorum oraya ama neyse
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
ya bu DT az yakıyo aslında ama turbo işi olmayınca..ee turboya geçmeyincede mobilet gibi kalıyo...turboda deliriyo motor ama gel gelelim benzin
-
Abi öğrenci olduğumu unutmayın
-
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
benim orada bir kaç arkdaşım var sen ne okuyorsun?
-
-
tarım aletleri okuyor.adı hüseyin 2. yılı,oda namık kemal de avatardaki sen misin?
-
-
-
Ben gelirdim ama askere gidiyorum haftaya perşembe-Cuma. Size iii eylenceler.
::tartis:: Motor yorulmaz !!!! Sadece üstündeki insanlar yorulur ::tartis::
-
pardon abi ewt fazla kurcalamayalım gelince konuşuruz artık
-
regresyon59 adlı üyeden alıntı
Ben gelirdim ama askere gidiyorum haftaya perşembe-Cuma. Size iii eylenceler.
dostum hayırlı teskereler dileriz... bu arada insallah Yagmur magmur yağmaz yaa
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
-
-
abi Gidiş Saatimiz Erken Mi 11 E Falan Alsak Daha Mı Iyi Olur öyle Bi Takıldı Kafama...
Yagmur yagarsa zor gideriz Abi Chopper bunlar HEm yagmurda gidilmez ya... sAlı gününden sonra havalar açacakmış hem
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)