[MT İzmir]28 Kasim Carsamba Gittardando ve Kumita45' in Dogum gunu partisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
-
Ben geliyorum
-
bugün akşam motoru servise vericem çarşambaya alabilirsem bizde geliriz.
şimdiden doğumgünleriniz kutlu olsun
-
Moderatör (forrap)
kolpa adlı üyeden alıntı
bugün akşam motoru servise vericem çarşambaya alabilirsem bizde geliriz.
şimdiden doğumgünleriniz kutlu olsun
Gezi değil ki bu yav Alamazsan da atlayın otobüse gelin 1 saatliğine de olsa.
Ben aylardır otobüslerle içli dışlıyım( ),merak etmeyin biraz acı çekiyosunuz ama öldürmüyor
-
bi şekilde gelmeye çalışırız tabikide. ama benim asıl merakla beklediğim haftasonu bi gezi olup olmayacağı olcaksa neresi olcağı.
modumuz bi olaya el at da milleti galyana getirelim haftasonu için. doğumgünü pastası diye mangala üfletelim Gittardando ve Kumita45 i.
-
-
-
Gittardando , Kumuta45
Doğum gününüz Kutlu ve mutlu olsun Sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum ikinizede.
-
Moderatör (forrap)
-
-
-
walla sasirdim Forrap, ama iyi etmissin cunku ben kumita detayini atlamisim... sadece gramer de ufak bi hata var o kadar, ortalarda, hediyelerimizi derken sanirim
boylece kumita nin da dogum gununu kutlamis olacagiz... ama ayip yaawww, bu kadar miyiz arkadaslar hadiiiii nerdesiniz? hizlicesi, apv 41,5 alp tunay... hadi ön ayak olun yawwww.... wallace sen nerdesin?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Moderatör (forrap)
-
Huzurevi mt nerelerdeee (eh yaşlılık konulara yetişemiyor bizim ihtiyarlar )
-
-
"Şu MT İzmir de çok oluyor artık" diyen yokmu yaa...
duyurularda ilk 4 topic bizim ilk 6 da ise 4 ü bizim....
Oha bize
-
-
-
Arkadaşlar ince düşünceniz için çok teşekürler. Sercan, kardeşim benim, sen biliyorsun beni, kutlamaya ne gerek var, bir kuru DL 650 yeterdi be kardeşim...
darksilence adlı üyeden alıntı
[B]şimdi sayın bakalım kafanızda kaç tane beyaz saç olmuş...
Özgürüm, geçenlerde bir tel koptu benden, bembeyaz ve upuzun, saklıyorum onu hala... Yaş çok fazla değil ama beni bu güzel havalar mahvetti...
kolpa adlı üyeden alıntı
"Şu MT İzmir de çok oluyor artık" diyen yokmu yaa...
duyurularda ilk 4 topic bizim ilk 6 da ise 4 ü bizim....
Oha bize
Hocam sen dur daha, biz şimdilik rolantide takılıyoruz. Bir aya kalmaz kudurur vururuz kendimizi yollara. Bayram- seyran derken önümüzde güzel tatiller var
Görüşmek üzere arkadaşlar.
Davut, doğum günün kutlu olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)