Birisi kaçırmış..
Peki ama neyi ?
Grup İzmir MT olunca bu sorunun cevabı herşey olabilir..
Keçileri kaçırmış..
Baklavaları kaçırmış..
Fıstıkları kaçırmış..
Belkide gaz kaçırmış (burada ki gaz gaz açmak anlamında gazı kaçırmak,yanlış anlaşılmasın )..
Kaçırılan her ne varsa,onları anmak ve kaçırılan şeyleri yad etmek adına kaçırılmayacak bir gece için 30 Kasım Cuma günü artık bizim gelenekselleşen ve klasikleşek Teras cafe de toplanıyoruz...
Fıstıklar Davut'tan..(Geçen toplantıyı kaçırınca kurtulduğunu sandın demi Ben ona gidememiştim zaten,bunda bende olacağım ve afişler bastırdım şehrin dört bir yanına asacağım televizyonlarda da o gecenin reklamı olacak,bi kaç çuval getir bence ).
Çaylar yine grubun en bonkör üyeleri listesinde en başlarda değişmez bir yere sahip olan Çayağacı Mehmet den Çaykur ve MT İzmir sana minnettar Mehmet,tabi Teras cafe sahibini de unutmamak lazım sayende Doğan SLX arabasını duyduğuma göre Porsche ile değiştirmiş...
En sıcak geyikler ve gülümsemeler tabi ki tüm İzmir MT den..
Langırt da bu hafta kim yenecek ?
Peki ya bardak çekme ? Kalbiniz bu heyecana dayanabilir mi ?
Ve daha bir çok şey..
Orada olanların gelecekte anlatabileceği bir şeyleri olacak..
Ya olmayanlar ?
Hayatın geri kalanını o günü geri getirmek için harcayacak,ama ağlamaktan başka yapacak şeyleri olmayacak..
Akşam orada buluşup,
Gülmeye doymak,gözlerinden yaş gelinceye kadar gülmek isteyen
Daima ıslatacak bir şey bulup,bişeyleri daima beleşe getirmek isteyen
Riski göze alan
Dostluğu tüm damarlarında,içinde hissetmek isteyen
Herkesi bekliyoruz
Tarih: 30 Kasım Cuma
Yer: Teras Cafe ( Bornova )
Saat: 19:30
Sticker ve anahtarlık isteyenler bu buluşmaya gelsinler
----
Not:Bu haftasonu bir etkinlik yapmıyoruz ama haftaya Pazar yani bu buluşma dan sonra bunun acısını çıkartacağız,herkes haftaya hazırlıklı olsun
Ünlü bir düşünür derki;
"Motorcular delirmiş olmalı,eğer öyle olmasaydı bindikleri araçta 2 tekerin eksik olduğunu fark ederlerdi "