[MT İzmir] 16.11.2007 Cuma Görsel Eğitim Toplantisi
Reklamlar
-
sayın MT İZMİR üyeleri bir süredir düşündüğümüz ve kış şartlarının oluşmasıyla aciliyet kazanan GÜVENLİ SÜRÜŞ eğitimlerimize bu haftadan itibaren 15 günde bir olmak kaydıyla başlıyoruz elinde bu konuyla alakalı CD ve DÖKÜMAN bulunan arkadaşlar toplantı günü paylaşım için yanlarında bulundursun
TOPLANTI MEKANI; GURME RESTORAN ( inciraltı )
TOPLANTI SAATİ; 20 00
SAAT; 21 00 da eğitim başlar,geç kalmamaya özen gösterin,20-21 arası çaylar, çorbalar içilir 23 00 da eğitim biter, sohbet için bol vaktimiz olacaktır
HAFTANIN SÜRPRİZİ; pazar günü hava şartları müsait olursa, cuma eğitiminin PRATİĞİNİ yapmak için GÜRELİ ( rahmi amca ya ) yeni motoru için hayırlı olsuna ve mangala gideceğiz ayrıntıları cuma günü toplantıda görüşürüz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Reklamlar
-
hani fıstıklar nerde ?
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
miss kolpa okursa sen fıstığı fuarda kafeste görürsün haftaya fıstık toplantısı bu hafta eğitim var,bir hafta eğlence, bir hafta eğitim nisana kadar
CENGOMOTO
-
fıstıklar haftaya gelcekse haftaya ben yalnız geliyim
-
-
cengiz abi MCA'ya gelicekler içinde 2 saat önceden 6 gibi yani, konakta falan bi yerlerde buluşma eklermisiniz
-
chatkut adlı üyeden alıntı
cengiz abi MCA'ya gelicekler içinde 2 saat önceden 6 gibi yani, konakta falan bi yerlerde buluşma eklermisiniz
ewet ewet lütfen bir buluşma planlayalım ben zaten yeri bilmiyorummm... bide işten 17:00 çıkacağım yetişirim işte...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
ilgi ve alaka ........... ........
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
chatkut adlı üyeden alıntı
MCA nın yeri çok basittir, konaktan karataş yoluna girdikten sonra asansör durağının tam karşısı,fakat yinede birlikte gitmek isteyenler için saat 18 30 konak vapur iskelesi önü rahat park alanı olmasından dolayı uygundur
CENGOMOTO
-
APV41 adlı üyeden alıntı
MCA nın yeri çok basittir, konaktan karataş yoluna girdikten sonra asansör durağının tam karşısı,fakat yinede birlikte gitmek isteyenler için saat 18 30 devlet tiyatrolarının önü rahat park alanı olmasından dolayı uygundur
ben anladım nerde olduğunu ok. herkese iyi geceler...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
Uzmantv.com da egitim videoları falan vardı.Neti sınırsız biri indirip cd yaparsa böyle youtube'den falan,nasıl olur .. Hoş bunun muhabbeti toplantıda geçmişti ama konu hemen degişmişti
-
MCA ya erken giden olursa saat 19 30 a kadar oradan ayrılmayın, gelenlerle birlikte hareket ederiz
CENGOMOTO
-
-
sen de konusma o zaman... cift okeyi elinde patlatirim yoksa
istedigimi alinti yaparim ben, bak alintilarim sayesinde gyzemli yi ortaya cikarttim hehehe... aramizda
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
alp abi süpersin saat 6 da konak iskelesi uygun diyer yerler kafa karıştırıyor cengiz abiye saygılar
-
-
alp abi konakta buluşuyoz deyilmi sonra yer deyişmesin
-
-
tamam abi diyer arkadaşlarıda bilgilendirelim cengiz abinin adresi iptal o zaman
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)