[İzmir MT] 04 Kasım Pazar "Şişşt bak bi mangal yapçezz" Gezisi
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
Toplantıda karar verdik,bu pazar tekerlekleri döndürüyoruz...
Meteoroloji yağmur gösteriyor,ancak yağmur çamur farketmez bize Gideceğiz,yağmur da olsa çamur da olsa az kişi de olsak esti bi kere..
Aslında Hasan Kaya arkadaşımızı desteklemeye gitmeyi çok istiyorduk,ancak onun yarışları pazar dan cumartesiye alınınca tabi bu imkansız oldu.Artık kalben onun yanında olabileceğiz bu seferlik,yapacak bir şey yok..İyi yarışlar Hasan
Bu pazar boş durmayalım dedik..
Program şu,
Ufak bir mangal partisi olacak(ufak derken kırallara layık tabi ) karar çobanet de olması yönünde...
Oradan da ufak çaplı bir gezi ile devam eder,artık ada mı yaparız başka bir şey mi orasına hep beraber duruma göre karar veririz...
Toplanma Yeri : Gaziemir Migros
Toplanma Saati: 12:00 (Pazar olmasından ve bazı arkadaşların işlerinden kaynaklı saat 12 de çıkacağız,yoksa malum daha erken çıkıyoruz genelde,bunu söyleme sebebim alışkanlık yapmasın,yeni gelen arkadaşlar bilsinler normalde daha erken çıkarız ).
Rota : Çobanet de mangal partisi,ardından Adaya ya da karar verilecek başka bir gezi güzergahı na doğru yola çıkacak,bir aksilik çıkmazsa akşamın geç saatlerinde döneceğiz...
Evet elleri görelim...
Reklamlar
-
ohohhhhh bi haftasonuda rahat duurn izmir mt
bu seferde mangalll
maşallahhhda çobanet neresi arkadaşlar izmir içi mi dışımı
Hak edene değer verilir, Hak etmeyene de yol!!!
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
İlk eli ben kaldırayım
-
-
İzmir mt'ye bir kuzu değil bin kuzu kurban olsun nolcek Ya aklıma gelmişken gideceğimiz yeri tam olarak tarif edebilecek varmı Gecikmeli gelme ihtimalim olabilir belki.
-
mehmetcalli35 adlı üyeden alıntı
İzmir mt'ye bir kuzu değil bin kuzu kurban olsun nolcek
Ya aklıma gelmişken gideceğimiz yeri tam olarak tarif edebilecek varmı
Gecikmeli gelme ihtimalim olabilir belki.
Kuzuyu duyunca yan çizmeye başladın bile....
-
Yok canımmm daha neler Yan çizmek kim ben kim Ciddi ciddi 1,5 saat falan gecikmeli gelme ihtimalim olabilir.Evet bana yolu tarif etcek gönüllü aranıyor
-
ben her zaman her yere varım sizin gibi güzel arkadaşlar olduğu sürece saygılar ,
-
arkadaslar newşehirdeyim ben bu sebeple gelemiyorum.( herkeze ii eğlenceler..
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
-
Afiyet olsunnnn...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Akşama benim gösterime yetişin arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Saat 20:00'de gülmeye hazır olun,hadeeeeeeee bekliyorummmmmmmmmmm
İZMİR KÜLTÜR MERKEZİNİN kapısında ağaç olacagım........
-
küçük çaplı bir mangal partisi olacak sanırım
umarım kimse aç kalmaz
gaziemir migrosta toplantı çay sohbetinden sonra hava alanı yolundan devam edilecek efeoğlu piknik alanının tam karşısı, ayrancılara gelmeden jandarmadan hemen sonra sağda KOCAMAN LEVHALARI VAR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
İşleri ayarladım bir aksilik olmazsa 12 de migrostayım.
-
sen akıllanmadınmı daha WALLACE muratta gelecek alp var, ben varım sabah çayları içilecek, bir daha düşün istersen
CENGOMOTO
-
Moderatör (forrap)
Hafta sonları sitede bir huzur esiyor..
Şehir dışının sessizliğini bürünüyor forum.
Ulaşabileceğine ulaşsın herkeste yarını haber alamayanlar da bilsin.
-
-
bende geliom babam fırıncı ekmekler benden ama etinnn hepsinide ben alırım ne demisler ne kadar ekmek o kdr koftee
-
yassen adlı üyeden alıntı
bende geliom babam fırıncı ekmekler benden
ama etinnn hepsinide ben alırım ne demisler ne kadar ekmek o kdr koftee
hayatının hatasını yaparsın şimdi bu yazıyı duyulmaz okur, arap kadri okur , hele böcek okursa, yandın sen ne un ne tuz yetmez kapatırsınız fırını zararla ,keşke sen önce bir toplantıya katılıp grubu görseydin önce ama söz ağızdan çıktı bir kere sen yinede kasap bir arkadaşın varsa onuda getir
CENGOMOTO
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)