Valla ben seyredemedim Uyduda yok ege tv.....
Valla ben seyredemedim Uyduda yok ege tv.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
internet sitesinde canlı yayın linki vardı denemedim ama ordan bi kurcala bakalım şansını dene...
Denedim hepsinden...Aksilik bu ya....
helal valla keşke bizde olsak orda sinoptandan selamlar
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
Şimdi bu günle alakalı ne desem bilmiyorum ki..
Gerçekten herşey mükemmeldi.350-400 motor rahat rahat vardık...
Herşey sorunsuz bir şekilde işledi.Katılım gösteren,emeği geçen herkese teşekkürler.
Böylesine anlamlı bir organizasyonu gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.
Tekrar şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.
Videolar,fotoğraflar herşey var.Tabi tamamını almak zor o kadar motoru,o yüzden fotoğraflar gelsin bakalım ortaya nasıl bişeyler çıkacak hep beraber göreceğiz.
-
Tanışma fırsatımız olmayan arkadaşlar lütfen daha sonra buluşmalarımıza gelsinler,hepsiyle tanışmaktan memnun olacağız...
Malum bu günün yoğunluğunda hiç bir şey kolay olmadı.
sadece resimlerin olduğu bir başlık açarsak sanırım daha düzenli olacaktır uzun yazılar olayın heyecanını dağıtıyor
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Meydana geldigimde kortej çoktan harekete geçmişti yetişemedim
o zaman sen bu gün yapılana yetiştin sanırım dün başlamıştı çünkü biz seni çok aradık oralarda
CENGOMOTO
işte resimleri koyuyorum en sonunda...
bu da benim motorum..forrapa cengiz abime ve alp_tunay abime sonsuz teşekkürler...beni ve motorumu güzelce süsleyip püslediler..
bu da dış eylemlerden birisi...
cengiz abi kimi işaret ediyosun abi
forrapım bak hiç üşenmedim bütün resimleri koydum..
bu arada orada olupta emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım..
ve bizi uzaktan destekleyen tüm arkadaşlarımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunarım..
As The Years Go Passing By...
Fotolar güzel çıkmış...Saol...
Bravo İzmir çok güzel bir org. olmuş. Tuncer sana da emeklerin için ayrıca teşekkürler.
Motosiklet Tutkunları Şehitlerimizi Anmak için Şehir Turu Attı
İzmir'de biraraya gelen yaklaşık 400 motosiklet tutkunu, şehitlerimizi anmak ve terörü lanetlemek için 400 motosikletin katıldığı dev bir kortej eşliğinde şehir turu attı.
İzmirBaşkent'te Terörü Protesto Eylemleri
Başkent'te Bölücü Terör Örgütüne Yönelik Protesto Eylemleri Devam Ediyor. Emekli Subaylar Derneği'ne Üye 300 Kişilik Bir Grup ile 250 Kişilik Motosikletli Bir Grup Terör Örgütünü Protesto Etti.
Ankara
Tebrikler İzmir MT ve MD yakışanı yapmışsınız, yüreğinize sağlık...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
motorum serviste olduğundan dolayı katılamadım resimlerden ve yazılanlardan anlaşıldığına göre çok mükemmel bi organizasyon olmuş... tebrikler..
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
Daha bu fotoğraflar kalabalığın çok az bir kısmı.Kuşbakışı bir fotoğraf olsa çok güzel olurdu.Şöyle konvoyun kuşbakışı bir fotoğrafı mükemmel olurdu.Mutlaka apartman sakinlerinden çekenler olmuştur ama nerden bulcaz işte o fotoğrafları.
bu gün yarın video larda çıkar ortaya sabredelim
CENGOMOTO
ii sanslar arkadaslar umarım cok guzel olur herşey...benım ıcınde sesınızı duyurun...
Hepinizi duyarlı birer vatandaş olarak kutluyorum.umarım sesimizi birileri duyuyordur...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
ben o kadar motosikleti herhalde bi daha bir arada göremem, inşallah artık hiç bir acı haber almayız ve böyle bir eylem yapmak zorunda kalmayız, yüzlerce motorun hiç bir ufacık bile bir kaza yaşamadığı bu organizasyon tümüyle MÜKEMMEL oldu,
gece 24:00 haberlerinde ege tv de haberini görebildim,
geçtiğimiz her yerde kimse yürüyemiyodu, herkes kilitlendi muhteşem görüntümüze, biz hareket halinde olduğumuzdan kortejin bir noktadan geçişinin baştan sona görüntüsü sanırım elimizde yok, motorcular dışında bütün izmirde sanırım o görüntü var, aynı noktadan geçişimiz kaç dakka sürüyodu onu merak ediyodum, çünkü kortejin ucunu göremiyodum, belki binlerce telefon ve el kamerası görüntüsüne girdik,
böyle bir eylem yapılması ihtiyacı duyulduğu için içimiz kan ağlıyor ama ben orada olabildiğim için çok mutluyum.
May The Force Be With You
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)