Benide yazın,bende geliyoruuum.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
O tarihte Fransa'da yaşayan SS'çi arkadaşımız patriote Türkiye'de olacak sanırım. Eğer onunla buluşma tarihi aynı gün ise, onu da Maltepe sahile çağırabiliriz. Çok da güzel olur...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
size iyi eğlenceler arkadaşlar motoru alayım yanınızda olurum inşallah. biliyorum motoru olmayan da katılabiliyor amma şimdi 20 MT ciyi bir arada görünce kafayı yer bi çılgınlık yapıp hemen motor fln almaya kalkarım Allah korusun sonra batarız herşey sırayla
[B][COLOR="Red"]Ben Seni Hiç sevmedim ki
Ben devir artığında motorun sesini sevdim
Ben hız artığında rüzgarın sesini sevdim[/COLOR][/B]
Evetttt süper ötesi olur vallahi en çok merak ettiğim Mt ciler sıralaması:
1:BoY
2:Görkem
3: Patriote
Üçünüz alınmayın hepiniizi aynı derece merak ediyorum eğer hepiniz cuma günü orada olursanız herkesin tuttuğu dilek kabul olur heralde Neden derseniz iki işte birden çalışıyorum ayrıca öğrenciyim.Ve belki inanmayacaksınız ama boş olduğum tek zaman dilimi kompleCuma günü Buda demek oluyor ki bir mucize gerçek oluyor Allahın bana bir lütfumudur bilinmez ama cuma günü Mt tayfasını+fan'ı olduğum SS topic inin başı çekenleri olarak üçünüzü birden görürsem ihya olurum. (Bu 3 kişiden birinin fransada yaşadığını söylemiyorum bile )
Saygılar...
Güncel liste budur
1-Boy
2-ben
3-Luxor+2
4-Skullhunter
5-KARAKIZ
6-aYe
7-mhrrmkpnr
8-Melihce
9-Silah1+1
10-denizcimuzaffer-eylem-foresight üçlüsü
11-sPORTSoFFICER
12-Syriana
13-tugcetugce
14-erdo2002
15-Taskiranus
16-ihsanhakan
bu listede eksik yokmu sizce illa isim isim saydırmayın
Selam: ne oluyo bakalım cbf leri mi topluyorsuz?
98 Beygir.....
slm arkadaşlar izin öncesi iyi bir sohbet muhabbet dileğiyle
ben de oradayım....görüşmek üzere.kazasız günler diliyorum...
takvimde hesap yaptım akşam nöbetime denk geliyor akşam serin serin ne güzel olurdu
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ahhh ahh motorsuzluğun gözü çıksınn
bende gelmeyi isterdimm
[B]I'm a cowgirl, on a steelhorse I ride!![/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)